Može mi se!

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
zar nije prirodno da čovek radi šta želi i šta je u mogucnosti?
mentalno, materijalno, fizički?
čemu onda blokade?
zašto toliko toga želite, možete, a ne uradite?

Ja sto zelim i mou uglavnom uradim , al desi se da neki faktor od ta 2 fali , ja bi jos dodo i treci , a to je hrabrost , tj . da se preuzme odgovornost za svoje postupke . Ma kako smesno zvucalo , malo ljudi je stvarno poseduje .

To ti je ono hoces nesto , mozes ( iz perspektive drugih - ispunjeni se neki uslovi,pa tako deluje ) , al nemas hrabrost , pa dzaba se cini da nema razloga da se nesto ne uradi , kad fali ta neka hrabrost , energija da se nesto uradi .

čemu onda blokade?

Nije ok bilo šta što oštećuje ili povređuje druge, to može da stavi i kočnice na neke naše postupke. Ostale potencijale treba iskoristiti do maksimuma.

pa dobro onda, odoh ja
connie_runner.gif

- - - - - - - - - -

mada mislim da i ovi sto imaju blokade isto misle da nije do njih:think:

ne znam : )

ma vise nista i ne zelim. nemam pojma sta zelim :roll:
e stvarno ljudi stalno nesto zele a ja ne zelim nista mada opet budna sam sada. onako sad bih otisla na kafanu neku forumsku i pisala sve iz glave sve moje bisere
al nesto : ))))))) mislim da to ne radim. onako mozda bi bilo ok da nemam neku svest
nisu biseri nego razna smatranja. znaci i ne bih. pa ne zelim nista ali treba da se pokrenem da obavim ponesto a meni je zivot sad u downu zaebala sam. valjda sam se gurnula u ludilo :eek: nije bas najgori down ali nekako osecma da mogu da skliznem lako vrlo je interesantno osecanje
jeste nisam komotna :(

Poslednja izmena:
čemu onda blokade?

Postoje u čoveku neke tačke neslaganja sa samim sobom.
Kad nešto poželi, a zna da će te želje narušiti ono fino, unutrašnje biće koje je u njemu, onda je čovek u sukobu sa sobom i ne ostvaruje željeno.

Sve što želimo, a u skladu je sa našom dušom i našim idejnim sistemom, mi ostvarujemo.
Ostvarujemo jer u te vrednosti verujemo, a vera je najveći pokretač.

čemu onda blokade?

ukoliko izmedju zelja i mogucnosti postoji znak jednakosti onda nema ni blokade..
ostalo za korekciiju :manikir:

- - - - - - - - - -

a ima i onoga - mogu al necem .. eto nece mi se , u mazo sam modu

Back