Opet tvoj deciji mozak ( jbbg ipak sam ubedjen da si klinac ) nije u stanju da razgranici dve stvari. Naucnike koji pokusavaju godinama/decenija/vekovima da nadju odgovor na pitanja koji im religiozni fanataci postavljaju i religiozne fanatike koji bi i dan danas verovali a je zemlja ravna ploca danije bilo tih istih naucnika i hrabrih ljudi koji su se imali moooda da se suprotstave tom dogmatskom ucenju.
Mozes ti derane da postavljas pitanja koliko ti srce zeli al onda budi dovoljno pristojan i odgovori kada ti neko postavi pitanje al da nije ono napamet nauceno tako pise u Bibliji ili neka slicna sranja.
Ma kako da ne, taj tvoj Tvorac je bio toliko mocan pa stvorio sve, pa cak i coveka al onda nije imao matrijal ( citaj resursa ) pa je zenku, odnosno Adamovu zanimaciji iliti lepsu polovinu morao da napravi od rebra. Eh jevreji cu cak inteligentnije upakovili te gluposti pa su napravli coveka od blata...
Zar tebi ta kolicina iznetog sraanja ima smisla? Ono ravna zemlja, centar univerzuma, zena od rebra, planeta stara 6000god, Barka koja je primila sve zivotinjske vrste ( jbg izgleda da za dinosauruse nije bilo mesta, ups cek, oni su ipak ziveli pre mnogo miliona godina ).... pa i dalje verujes u te gluposti, reci mi da se salis? Pa dete kada poraste ne veruje u deda mraza, baba rogu i tako te gluposti....
Al sta ja tebi da pricam kada verovatno imas molitvenik i drzis ga pored glave dok spavas....
Pa do sada su vam sa svime zatvorili usta, bas me zanima sta ce se desiti sa religijom kada se konacno nadje taj missing link.... Masovna samoubistva, a kada smo kod toga, mozes li pre toga da preneses svu imovinu na mene?!?
Vi = naucnici? Imas gomile primera, a internet ti je dostupan pa nauci da ga koristis....