Može li muško svršiti bez toga da mu se digne?

Ima li tko sličnih iskustava da je svršio a da mu se penis uopće nije digao, uopće nije bio čvrst i krut?

Ne mislim tu na ono kada u mladosti spavaš pa se probudiš ujutro "mokar". Ne.

Nego na stvarni život, u kojemu možeš svršiti kada hoćeš a da ti se uopće ne digne.

Ja imam takvih iskustava od prije pa me zanima da li još netko ima isto nešto slično.

Pozdrav

Ja bih voleo da imam takvo iskustvo. Secam se kao tinejdzer da sam imao nekontrolisane erekcije. Pogotovu na casu hemije. Ne znam zasto... profesorka nije bila neka, mozda je zbog onih hemikalija ili zbog prepodnevnog termina. Ludilo.. morao sam da vezem jaknu oko struka svaki cas kada bi se zavrsio i svi ustajali.

Ima li tko sličnih iskustava da je svršio a da mu se penis uopće nije digao, uopće nije bio čvrst i krut?

Ne mislim tu na ono kada u mladosti spavaš pa se probudiš ujutro "mokar". Ne.

Nego na stvarni život, u kojemu možeš svršiti kada hoćeš a da ti se uopće ne digne.

Ja imam takvih iskustava od prije pa me zanima da li još netko ima isto nešto slično.

Pozdrav

Mozes, ali se moras napaliti i mastati o nekoj zenskoj po mom iskustvu...
To masovni masturbatori znaju.:cool:

I impotentni poput mene.:(

Наравно да не може. Постављач теме се очито само спрда са нама. :D

Dobro, ako ne vjerujete mogu ja to vrlo lako dokazati.

Samo neću đabe to dokazivati, dakako.

Ajde da vidimo tko će najbolju cijenu ponuditi, možda i vidi onda to u živo i svima ispriča da sa ja ne šalim, ni u čemu što god pišem, dapače. :whistling:

- - - - - - - - - -

Naravno da ne moze. Postavljac teme je zesca paljevina i jedan od najvecih trolova na forumu.

Može oklada da mogu bez problema svršiti a da mi se ni malo ne digne?

Kažem da sam u vojsci to iskustvo stekao sasvim slučajno.

I svaki muškarac bi to jednom morao probati isto kao i svaka žena barem jednom analni seks.

Sve je to normalno.

:super:

Ipak mislim da ti se ne dize

Ma nije ovdje riječ da li mi se ili ne, i te kako mi se diže ako to hoću dapače.

Ja ozbiljno TVRDIM da svaki muškarac osim što može svršiti kada mu se digne MOŽE vrlo lako i to brzo svršiti i da mu se uopće ne digne.

Tko se hoće kladiti u to ako mi ne vjeruje garant će izgubiti.

Ovo je ozbiljna tema i stotine puta je to eksperimentalno DOKAZANO da muško može svršiti da mu se uopće ne digne.

Samo treba znati KAKO. A to treba pitati nekoga tko ZNA tu tehniku, kao ja na primjer.

Temu sam postavio da vidim da li to još netko zna ili sam i to PRVI otkrio kao i "teoriju svega" na filozofiji.

Eto, ja se ne šalim, naprotiv! :bye:

- - - - - - - - - -

To care! A ne ko ovaj mlitavi francic...

Mala, moj je tvrđi od čelika ako treba ali na ovoj temi se NE RADI o tome, možeš to shvatiti?

E tako.

Vidiš neki znaju ono o čemu ti pojma nemaš, isto kao i na religiji tamo što pojma nemaš. Nisam ti ja za to kriv.

Back