Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.628
Usraću se.
Aj nemoj se foliras , bockao si se dzointom u vene priznaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usraću se.
S 15 sam ubrizgao prvu marihuanu.Aj nemoj se foliras , bockao si se dzointom u vene priznaj
S 15 sam ubrizgao prvu marihuanu.
Tad sam bio mlad....A posle prve odma' i drugu
Tad sam bio mlad....
A šta je sad?
Jer tad sam bio glup i danas imam problema s kognitivnim funkcijama zbog toga.A posle prve odma' i drugu
Nezgodna situacijaĆale jednog mog sada bivšeg prijatelja jednom prilikom mu rekao o jednom našem zajedničkom prijatelju da "taj duva drogu".![]()
Odgovor je bio "jeste, duva da oladi".Nezgodna situacija![]()
Druga je stvar što nisi imao mjere.Jer tad sam bio glup i danas imam problema s kognitivnim funkcijama zbog toga.
Jbg, ne zvuči baš kao kul stih pesme.
Ko ti kaže da nisam?Druga je stvar što nisi imao mjere.
Sve sa mjerom ne izaziva posljedice.Ko ti kaže da nisam?
Druga je stvar što nisi imao mjere.
Može makar jedna jedina studija koja to zaključuje?Sve sa mjerom ne izaziva posljedice.
Neprocenjivo.Apsolutno
Kakva studija o mjeri u životu? O čemu ti pričaš?Može makar jedna jedina studija koja to zaključuje?
A ne, izvini, sad već postajem pametnjaković, naravno da svako ko nije stručan uvek sve bolje zna od onog koji jeste, kaki qratz studije i ta čuda. Samo pogledaš oko sebe i vidiš posledice tog znanja.
Uredue, gospođa.Kakva studija o mjeri u životu? O čemu ti pričaš?
Kažem da osoba može sve i svašta da proba, učestvuje, ali sa mjerom. Tako zadovoljiš znatiželju bez posljedica.
Takoe intelektualac.Uredue, gospođa.
Može makar jedna jedina studija koja to zaključuje?
A ne, izvini, sad već postajem pametnjaković, naravno da svako ko nije stručan uvek sve bolje zna od onog koji jeste, kaki qratz studije i ta čuda. Samo pogledaš oko sebe i vidiš posledice tog znanja.
Tema o tinejdžerskom alkoholisanju/drogiranju, ponašanje se relativizuje, lična iskustva obesmišljavaju, skreće se tema na "samo probavanje s merom" i zadovoljavanje znatiželje.
Ja sve sovuljago hoću da budem nešto kao fina...Tema o tinejdžerskom alkoholisanju/drogiranju, ponašanje se relativizuje, lična iskustva obesmišljavaju, skreće se tema na "samo probavanje s merom" i zadovoljavanje znatiželje.
Tema o tinejdžerskom alkoholisanju/drogiranju, ponašanje se relativizuje, lična iskustva obesmišljavaju, skreće se tema na "samo probavanje s merom" i zadovoljavanje znatiželje.
A čemu to izigravanje finoće? Budi otvoreno to što jesi. Eto,.baš tako kao sad.Ja sve sovuljago hoću da budem nešto kao fina...
Kad forum bude tvoj i kad ti budeš određivala ko sme ili ne sme da piše, javi se. Dotle, imaš opciju ignorisanja, iskoristi je slobodno.Napravi jedno, pa komentariši, a ne ja sam ovo, ono...
Koga to briga?!
Nemojte to uvijeno, zaboga. Slobodno uvredite kad se s nekim ne slažete, nemojte se ustručavati.Pa, za pametne da, za labilne i malo ne baš pametne , veoma je ozbiljna temaa sta cemo sa pijanci ispred dragostora ? Može li mala digresija ?
Nemojte to uvijeno, zaboga. Slobodno uvredite kad se s nekim ne slažete, nemojte se ustručavati.
Kakvo ignorisanje! Ja obožavam cirkusante.A čemu to izigravanje finoće? Budi otvoreno to što jesi. Eto,.baš tako kao sad.
Kad forum bude tvoj i kad ti budeš određivala ko sme ili ne sme da piše, javi se. Dotle, imaš opciju ignorisanja, iskoristi je slobodno.