Mozak se menja kada koristite veštačku inteligenciju

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_0714.jpeg

Ja samo cekam kad ce AI da odgovori na pitanje - reklamom - koja je u vezi pitanja i da uopste ne da odgovor na pitanje
Verovatno ce i to jednog dana biti moguce. U stvari, ovo postoji :lol: , zezas me, ovo jeste moguce :lol:
Na trenutak da se zbunim :mrgreen:

Malo me zezas :zper: ako, mozda razmrdam danasnje uspavane vijuge :lol:

samo sam razmisljao naglas
a i ideja nije moja, mislim da je iz knjige koja se zove Reklamokratija. A moze da bude i neka druga, morao bi da nadjem

ukratko glavni junak seta po nekoj planeti a prati ga robot koji mu u datim trenutcima nutka cokoladice i sokice ali da ovaj ubaci novcic, medjutim glavni junak nije sa te planete pa nema novcice, umire od zedji i gladi, a robot mu pomaze da se snadje....

Zanimljiv tekst koji upozorava
Ljudi ce na kraju da prestanu logicki da razmisljaju i umrtvice svoj mozak
Povecace se zavisnost, strahovi, neodlucnosti ..sve u svemu bice posla za psihologe u buducnosti
Pa evo, pre nekoliko dana u tramvaju neki ludak izbo nožem devojku, niko se nije pomerio.
Umrtvljeni načisto.

Ima još primera, ispred suda čovek oseća da će dobiti srčani udar, legao na stepenice i zove hitnu pomoć, otprilike:
"Dobar dan...mislim da upravo dobijam srčani udar"
Ambulanta: "A kako da vas nađemo?"
"Lako...jedini sam čovek ovde ispred sudnice koji leži"
A ljudi prolaze.

Lično mi se desilo i da mi pomognu i da mi ne pomognu, ja imam anksioznost sa napadima panike, pa nekad padnem, pa znam.

Pa evo, pre nekoliko dana u tramvaju neki ludak izbo nožem devojku, niko se nije pomerio.
Umrtvljeni načisto.

Ima još primera, ispred suda čovek oseća da će dobiti srčani udar, legao na stepenice i zove hitnu pomoć, otprilike:
"Dobar dan...mislim da upravo dobijam srčani udar"
Ambulanta: "A kako da vas nađemo?"
"Lako...jedini sam čovek ovde ispred sudnice koji leži"
A ljudi prolaze.

Lično mi se desilo i da mi pomognu i da mi ne pomognu, ja imam anksioznost sa napadima panike, pa nekad padnem, pa znam.
umrtvljeni i gledaju u telefone! :roll: to verovatno u Bg tako, u manjim mestima je za to mnogo bolje kad padnes na ulici, svi te znaju, ili te voze oni ili zovu Hitnu!

Back