MOTOCIKLI

trebao bi mi mali savet u vezi sa yamahom virago 250 .
zanima me da li je to dvotaktna ili cetvorotaktna masina ?
i da li bi ste mi preporucili ovu od 250 ili yamahu 535 ?

Ne razumem s u "custom"-e, ali mislim da je četvorotaktan. Uvek pre savetujem veće kubikaže...ne samo zbog snage, nego i zbog povoljnijeg obrtnog momenta...bez obzira što je u pitanju motocikl...

Info sajtovi o svim motociklima (od 1970.) :

http://www.motorcyclespecs.co.za/Index.htm

http://www.bikez.com/

trebao bi mi mali savet u vezi sa yamahom virago 250 .
zanima me da li je to dvotaktna ili cetvorotaktna masina ?
i da li bi ste mi preporucili ovu od 250 ili yamahu 535 ?

Ako je prvi ili drugi - treci preporucio bih cetvorotakte sto manje kubikaze ...

Mislim da je glupo odricati se od uzitka koji pruza postepeni prelazak na vece/jace ... Ima vremena za to ...

Da, i samo njih, čak i u trkalicama...

F - 650 ima Rotaksov motor 1 cyl, a K serija redne cyl , ali u svakom slucaju BMW ni po koju cenu ne odustaje od boxera ...

Horizontalni linijski K-100 = 4 cyl ; K-75 = 3cyl.

K - 100 :
eng_k100.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F - 650 :
eng_f650.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
R - 75 :
end_r75.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
stari 250 R -24 :
eng_r24.gif

ja vas ne razumem. Imate TEMU za to koja se jasno i glasno zove:

"Koji auto da kupim", "Poredjenje", "Generalno misljenje" i slicno
tema vazi i za motore i za sve sta hoces..uglavnom tu komentarisemo vase predloge...
ljudi, gledajte malo...

ja vas ne razumem. Imate TEMU za to koja se jasno i glasno zove:

"Koji auto da kupim", "Poredjenje", "Generalno misljenje" i slicno
tema vazi i za motore i za sve sta hoces..uglavnom tu komentarisemo vase predloge...
ljudi, gledajte malo...

ne postoji specijalizovana tema za motore pa sam otvorio novu temu, nadam se da je sve ok!?

Ja ti nazalost ne mogu pomoci jer se ne razumem u skutere , procitaj starije postove u temi motocikli mozda i ima nesto ... dok se nejavi neko ko zna ...

Mislim da je tema Motocikli otisla na stranu br. 2

Citam u moto pulsu o novoj ninji zx10r.Izgleda da ce imati najvise snage od konkurencije a narocito mi se svideo sistem kontrolisanja proklizavanja zadnjeg tocka.Razvijali su ovo 2 god i vise se nece desavati da ako zadnju tocak proklize da dodavanjem previse gasa,kazaljka skoci u crveno tj da ti zaplese zadnji kraj i da te dovede u nezgodnu situaciju.Obozav sve vise elektronike na motociklima.BMW je ima dosta.Da imam kesha za novi motor,rado bih uzeo sa ABS-om napred i nazad.Jeste da ga profesionalci ne vole bas ali meni kao i svakom manje iskusnom je to pozeljno
Za ovu godinu me je odusevio DUCATI 849.Ona bela boja je ubitacna!!!
I jos jedan lepotan iz Italije Aprilia Shiver 750

Citam u moto pulsu o novoj ninji zx10r.Izgleda da ce imati najvise snage od konkurencije a narocito mi se svideo sistem kontrolisanja proklizavanja zadnjeg tocka.Razvijali su ovo 2 god i vise se nece desavati da ako zadnju tocak proklize da dodavanjem previse gasa,kazaljka skoci u crveno tj da ti zaplese zadnji kraj i da te dovede u nezgodnu situaciju.Obozav sve vise elektronike na motociklima.BMW je ima dosta.Da imam kesha za novi motor,rado bih uzeo sa ABS-om napred i nazad.Jeste da ga profesionalci ne vole bas ali meni kao i svakom manje iskusnom je to pozeljno
Za ovu godinu me je odusevio DUCATI 849.Ona bela boja je ubitacna!!!
I jos jedan lepotan iz Italije Aprilia Shiver 750

vidim da si iskusan motorista pa evo tebe da pitam , za koj od ova dva motora bi se pre odlucio i zbog cega???
http://www.moto-berza.com/uporedjivanje.php?uporedi_sa=617&id=555&Submit=Trazi

Back