gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Čitao sam da je ZX 10R-u veoma slaba tačka ram, te da je zbog toga veoma opasan i nepreporučljiv motocikl. E sad...da izgleda - izgleda...i u normalnoj svakodnevnoj eksploataciji sigurno nema problema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako, onaj sam motor stavio zbog estetike i originalnosti. Njega kupuju ljudi koji žele da imaju nešto unikatno i da se ne lažemo, takvima je važnije da budu primećeni nego kako se stvarno voze.Gledajući one američke emisije tipa "west coast customs", ali vezano za ovakve motocikle, primetio sam da pozadi uglavnom uopšte nemaju ogibljenje. S obzirom da imaju odlične puteve - i ne treba im... Čak i kad imaju ogibljenje, hod im je desetak mm...
Našim putevima najbolje leži enduro klasa![]()
Muci me vec dugo vremena jedno te isto pitanje (i verujem da nisam jedini) a to je kvaitet svih ulja koja trpamo u masine narocito dvotaktne (problem nezapaljivosti, sto je i najbitnije) jer mozemo imati odlicnu (novu, generalno sredjenu ili skupu) masinu pa ako stavimo g'vno unutra stvarno smo ga tada usr'li. Ode sve u k'rac...
Kakav stav (iskustvo) imate o kvalitetu ulja uopste a narocito za dvotaktne masine (nezapaljivost), npr. ono sto moze da se kupi na klasicnim domacim pumpama (domace ulje)?
Koje ulje uzeti a da odnos cena - kvalitet budu dobri (da ne budu preskupa (preko 10evra litra) a rade posao))?
I za kraj, jel neko imao iskustva sa wiskol-ovim uljima, jer je to po meni suvise dobro da bi bilo istinito(cena je duplo manja cak id domaceg (oko 100 din. litra)).Kakav je kvalitet???
Pozdrav svima!
Čitao sam da je ZX 10R-u veoma slaba tačka ram, te da je zbog toga veoma opasan i nepreporučljiv motocikl. E sad...da izgleda - izgleda...i u normalnoj svakodnevnoj eksploataciji sigurno nema problema...
Imam jedno i drugo. Neznam za sta bi se odlucio kad bi morao. Auto mi je potreban, uzivam u njemu. Ali kad sednem na motor neznam da se kontrolisem, vozim kao budaletina. Volim mog GSX R-a, i ako sam letos slomio kljucnu kost sa njim !
imam i jedno i drugo i trece (kamion)!
i volim samo kamion. prava moc, pravi osecaj. kraj price.