ee ovako nisam imao sporta nego obicnog ali razlika je samo u boji i u manjem viziru kao sto i sam sigurno znas.Stabilan je dobo lezi u krivinama ubrzava isto dobro moj je isao 145km/h najverovatnije cajger laze kao i u svima automobilima i motorima ali toliko je pokazivao , ja sam ga kupio novog razradjivao sam ga 1000km pa se onda menja ulje i mozes da ga vozis kolliko hoces , kocnice ODLICNE i sam ces se uveriti ako ga uzmes, prosto ispod sedista ima dosta ALI ne moze da stane kaciga (mana) ni dzet kaciga moze samo ona mala kao slem a inace je veliki prostor dugacka ali plitka, ja sam na ovom sada sto imam uzeo kofer tako da u koferu stavljam kacigu.
Jos nesto ja sam imao obicnog bevelija 250 on ima veci vizir ovaj ima manji kao kod sada mog od 400cc ali ako ga vozis na duze relacije ili cesto brzo onda ti preporucijem da napravis vizir imam broj tel od coveka koji pravi vizire kakve ti zamislis , ja sam stavio drugi i dosta lepse izgleda a i ne udara me vetar u grudi kako me je udarao sa tim malim ovaj moj motor razvija 175km/h tako ako ti zatreba broj dacu ti.
Setio sam se jos jedne velike mane sto se meni ne svidja i kod ovog mog kao i kod svakog beverlija. ali se naviknes vremenom pa to i ne smeta,kada skreces (u glavnom u malim brzinama se to primeti) volan vuce u desnu stranu ako skreces desno ili ako skreces levo volan vuce skroz u levu stranu , ne znam kako da ti objasnim kada bi seo da provozas primetio bi ali se naviknes na to , ne vraca se lako ili nije lak korman kao kod na primer yamahe t max ili suzukia burgmana 400 mada oni imaju drugacije upravljanje drugacije pozicije kormana, kod beverila ti korman ide direktno iz vile pa tu nastaje probelm taj , tako sam cuo od iskustnijih vozaca koji voze dugo motore, sve u svemu odlican motor , brz,stabilan ,startan, lep