MOTOCIKLI

aaahhh... pao mi je kamen sa srca, bas si me uplasio sa ovim o zanosenju...

kod ovog motora sto se tice karakteristika i izgleda mi bas sve odgovara cak mi odgovara i sto se nedize na zadnji tocak ... ja sam ti od ljudi koji vade dusu motoru ako bi imao motor koji ide 300 ja bi ga vozio 300 , bas iz tog razloga i uzimam 250 kubika , nesmem jace bojim se da mi nejede rodbina zito ( pu pu daleko bilo)

hvala ti u svakom slucaju ...

koliko trosi na 100 kilometara?

ne znam tacno, oko 4 litre, malo manje, ali ide i do 4l.

cat.gif

..... Mislim da ce potencijalni kupci skutera , nakon ove vase prepiske odustati od ideje o skuterima i definitivno se opredeliti za velike motocikle ...

... ja sam ti od ljudi koji vade dusu motoru ako bi imao motor koji ide 300 ja bi ga vozio 300 ....

Covece pa ti izgleda nisi skuteras ! opusteni lik koji hoce da se vozika i ponekad malo da po gasu ...
Tvoji prohtevi su tipicni motoristicki (i to RRR) .
Za to postoje motori koji su konstruisani za to sto ti ocekujes ... a zovu se sve samo ne skuteri !!!
Skuter Nije Sprava za Jurcanje !!!
Nije predvidjen za to !!!

info (31).gif

izvini ali meni je palo na pamet jos jedno pitanje ... koliko brzo mogu da ga vozim dok se ne razradi???

Kako ti zelis, ja sam vozio 80,90 , niko ti i ne kaze da trebas da ga razradjujes , mislim na ovlascenog prodavca, meni bar niko nista nije rekao kada sam kupovao u ovlascenoj radnji, samo su rekli prvi servis na 1000km

cat.gif

..... Mislim da ce potencijalni kupci skutera , nakon ove vase prepiske odustati od ideje o skuterima i definitivno se opredeliti za velike motocikle ...

Covece pa ti izgleda nisi skuteras ! opusteni lik koji hoce da se vozika i ponekad malo da po gasu ...
Tvoji prohtevi su tipicni motoristicki (i to RRR) .
Za to postoje motori koji su konstruisani za to sto ti ocekujes ... a zovu se sve samo ne skuteri !!!
Skuter Nije Sprava za Jurcanje !!!
Nije predvidjen za to !!!

info (31).gif

Sta ti smatras skuterasem??
Ne znam za ovog decka sto sam mu objasnjavao zasta namerava da kupi motor(skuter) , valjda ima nameru kao i vecina, ili bar ja tako mislim. Motor kupujem prvenstveno zato sto su velike guzve u gradu, zato sto volim(ali ne da se lozem na motore-skutere ) motor-skuter (volim zato sto je koristan bas zbog tih guzvi u saobracaju, brze zavrsavam poslove,uzivanje dok vozim..itd), zato sto je udoban lepo se sedi na njemu(kicma je pravilnom polozaju), ne umaram se kada ga vozim, brz je....da ne nabrajam jos...
Skuter Nije Sprava za Jurcanje!!!
Upravu si a i nisi :) , zavisi sta smatras jurcanjem, ne znam koliko si upucen u maxi skutere ali da ti kazes cesto da znas nova gilera gp800-skuter ima nekih 75ks ne znam tacno i razvija 200km/h sa tim skuterom mozes da jurcas, ne vidim razlog zasto ne bih mogo da jurcas, yamaha t-max 500 isti nekih 180km/h, kada se promeni auspuh, stavi kn filter ide i ona 200,,,
Dosta toga nije predvidjeno za jurcanje ili neke druge stvari pa proizvodjaci prave tako jake skutere pa sto da i ne jurcas ako imas tako jak skuter ?
I ja razmisljam malo kao sto decko kaze da imam brzi vozio bi ga 300 ali niti znam da vozim tako brzo brzinku niti me zanimaju brzinke. Bas takvi najvise ginu, kao sto kazes decku da je za njega RR neki motor , decko lepo kaze zna svoju granicu i nece da riziku Zivot kao vecina koji misle da znaju da voze takve motore a i nemaju ni gde da voze po srbiji. Enduro je pravi motor za nase uslove, meni se i dopadaju takvi motori i naravno skuteri ali samo jaci brzi.
Ne znam samo zasto bi se posle nase price opredelili za kako kazes velike motore?
Sta smo mi to pisali pogresno ili tako lose o skuteru da se ljudi opredele za Velike Motore?

izvini ali meni je palo na pamet jos jedno pitanje ... koliko brzo mogu da ga vozim dok se ne razradi???

Ovako.Ja san uz aerox dobio knjizicu tj repair manual.Tamo ima koliko brzo je pozeljno vozii do prvih 1000 km.Imao je blokadu na 50km/h i uglavnom sam ga toliko i peglao mada je pisao prvih 300km oko 30km/h pa onda 40km/h mada to je jako sporo.
Ipak vozi ga lakse do prvog servisa da sve nalegne pa onda furaj

Ovako.Ja san uz aerox dobio knjizicu tj repair manual.Tamo ima koliko brzo je pozeljno vozii do prvih 1000 km.Imao je blokadu na 50km/h i uglavnom sam ga toliko i peglao mada je pisao prvih 300km oko 30km/h pa onda 40km/h mada to je jako sporo.
Ipak vozi ga lakse do prvog servisa da sve nalegne pa onda furaj

ja sam imao peugeota spid fait 2 i isto sam imao blokadu na 50, nije isto skuter od 50 i skuter od 250 kubika, po nekom mom misljenju mislim da cu moci da ga vozim barem 60 - 70 dok se ne razradi a posle... 130... hehehe

Sta ti smatras skuterasem??
Ne znam za ovog decka sto sam mu objasnjavao zasta namerava da kupi motor(skuter) , valjda ima nameru kao i vecina, ili bar ja tako mislim. Motor kupujem prvenstveno zato sto su velike guzve u gradu, zato sto volim(ali ne da se lozem na motore-skutere ) motor-skuter (volim zato sto je koristan bas zbog tih guzvi u saobracaju, brze zavrsavam poslove,uzivanje dok vozim..itd), zato sto je udoban lepo se sedi na njemu(kicma je pravilnom polozaju), ne umaram se kada ga vozim, brz je....da ne nabrajam jos...

Pa napisao sam :

......opusteni lik koji hoce da se vozika i ponekad malo da po gasu ...

...
cha (5).gif

Skuter Nije Sprava za Jurcanje!!!
Upravu si a i nisi :) , zavisi sta smatras jurcanjem, ne znam koliko si upucen u maxi skutere ali da ti kazes cesto da znas nova gilera gp800-skuter ima nekih 75ks ne znam tacno i razvija 200km/h sa tim skuterom mozes da jurcas, ne vidim razlog zasto ne bih mogo da jurcas, yamaha t-max 500 isti nekih 180km/h, kada se promeni auspuh, stavi kn filter ide i ona 200,,,
Dosta toga nije predvidjeno za jurcanje ili neke druge stvari pa proizvodjaci prave tako jake skutere pa sto da i ne jurcas ako imas tako jak skuter ?
I ja razmisljam malo kao sto decko kaze da imam brzi vozio bi ga 300 ali niti znam da vozim tako brzo brzinku niti me zanimaju brzinke. Bas takvi najvise ginu, kao sto kazes decku da je za njega RR neki motor , decko lepo kaze zna svoju granicu i nece da riziku Zivot kao vecina koji misle da znaju da voze takve motore a i nemaju ni gde da voze po srbiji.

Ne preporucujem ja njemu "RR" , bas naprotiv , samo konstatujem da su mu takvi Prohtevi ! - inace nezgodni i opasni za 2 tocka (bilo kojih dimenzija) u ovoj nasoj Srbiji ...
Siguran sam da gore navedeni vlasnici maxi-skutera nisu bas u ovom fazonu :

... ja sam ti od ljudi koji vade dusu motoru ...

Hmm...
conf (13).gif

Ne znam samo zasto bi se posle nase price opredelili za kako kazes velike motore?
Sta smo mi to pisali pogresno ili tako lose o skuteru da se ljudi opredele za Velike Motore?

Nemoj to ozbiljno da shvatis , ja to malo u sali ...
greets (13).gif
Krenuli ste od mana ... zanosenje , dizanje na zadnji ...

... Enduro je pravi motor za nase uslove, meni se i dopadaju takvi motori i naravno skuteri ali samo jaci brzi.

...
thumbup1.gif

Pa napisao sam :

...
cha (5).gif

Ne preporucujem ja njemu "RR" , bas naprotiv , samo konstatujem da su mu takvi Prohtevi ! - inace nezgodni i opasni za 2 tocka (bilo kojih dimenzija) u ovoj nasoj Srbiji ...
Siguran sam da gore navedeni vlasnici maxi-skutera nisu bas u ovom fazonu :

Hmm...
conf (13).gif

Nemoj to ozbiljno da shvatis , ja to malo u sali ...
greets (13).gif
Krenuli ste od mana ... zanosenje , dizanje na zadnji ...

...
thumbup1.gif

ok, onda se slazemo samo sto sam ja malo drugacije razumeo tvoj odgovor

sto si ti presao na beverliya 400 jel ti je 250 bio slab ili??

ja sam kupio novog 250 2005god , hteo sam u startu da uzmem jaci ali mi se nije svideo onaj 500 sa okruglim farom , onda sam vozio taj 250 dve godine pa kada je izasao novi model 400 ustvari samo jaci motor sa istim oblikom kao 250 onda sam prodao i kupio 400,nije slab 250 ali se ipak oseti razlika pri vecim brzinama i da motor ima snage, inace u startu su skoro isti i ne primecujem neku razliku.
Dobro ide 250 ali ako ne gledas puno razliku u ceni izmedju 250 i 400 onda ti je bolje da uzmes 400 inace 250 je i brz i startan

ja sam kupio novog 250 2005god , hteo sam u startu da uzmem jaci ali mi se nije svideo onaj 500 sa okruglim farom , onda sam vozio taj 250 dve godine pa kada je izasao novi model 400 ustvari samo jaci motor sa istim oblikom kao 250 onda sam prodao i kupio 400,nije slab 250 ali se ipak oseti razlika pri vecim brzinama i da motor ima snage, inace u startu su skoro isti i ne primecujem neku razliku.
Dobro ide 250 ali ako ne gledas puno razliku u ceni izmedju 250 i 400 onda ti je bolje da uzmes 400 inace 250 je i brz i startan

mozda ako postoji identican 250 spotru samo sa 400 kubika...iste boje

stim sto kao sto sam vec rekao izvlacim sve iz motora tako da ce mi mozda 400 biti previse opasan...

mozda ako postoji identican 250 spotru samo sa 400 kubika...iste boje

stim sto kao sto sam vec rekao izvlacim sve iz motora tako da ce mi mozda 400 biti previse opasan...

nema u mat crnoj boji jedino ako je izasao ove godine.
Tu si u pravi onda ti je bolji 250, 400 je ipak jak motor i brz ja sam ga vozio 175km/h i brzo dostize tu brzinu

ok, onda se slazemo samo sto sam ja malo drugacije razumeo tvoj odgovor

Verovatno ..

Ja mu ne preporucujem Brzu RRRR makinu , ali neki manji Enduro (klr250 - dr350) ili manji klasican Bajk (250-350 ccm) bi mu dobro dosao za prelazak na vecu kubikazu ...makar i na mesec-dva ... Pa onda sa tim iskustvom neka kupi sta hoce ...

:)

Verovatno ..

Ja mu ne preporucujem Brzu RRRR makinu , ali neki manji Enduro (klr250 - dr350) ili manji klasican Bajk (250-350 ccm) bi mu dobro dosao za prelazak na vecu kubikazu ...makar i na mesec-dva ... Pa onda sa tim iskustvom neka kupi sta hoce ...

:)

ma imam ja iskustvo vec sam rekao gore imao sam spid fait 2 od 50 kubika i vozio sam ga par godina...

sada sam resio da kupim nesto od 250 kubika i da se skrasim na tome...

Da ali je to iskustvo od 50 ccm.

Kupi nesto , privremeno makar i na mesec dana , na cemu ces da steknes iskustvo od 250 ccm. Makinicu koja ce svojom konstrukcijom da ti "oprosti" neke stvari ...enduro , klasican bajk , oldtajmer ...samo da nije skuter ili ljuta RR makina ...
Nakon toga , lepo kupis sta hoces i skrasis se na tome ...

cha (4).gif

e ljudi uzeo sam peugeot elyseo 100 roland garros i samo sto sam ga registrovao sedem za net i zvrnzao i svidi mi se jedan motor tj aprilia rs 125,zanima me sta mislite o apriliji rs 125 i dal uopste da prodajem ovaj moj peugeot i da kupujem apriliui dal se isplati uvesti ili kupiti kod nas i kolika je razlika

e ljudi uzeo sam peugeot elyseo 100 roland garros i samo sto sam ga registrovao sedem za net i zvrnzao i svidi mi se jedan motor tj aprilia rs 125,zanima me sta mislite o apriliji rs 125 i dal uopste da prodajem ovaj moj peugeot i da kupujem apriliui dal se isplati uvesti ili kupiti kod nas i kolika je razlika

reci mi molim te koliko razvija taj tvoj rolandgaros peugeot???

Ajooj...

Savest mi ne dozvoljava da se pravim da nisam procitao ovaj post , pa cu morati da odreagujem , ali cu se ubuduce kloniti dobronamernih ubedjivanja ...

Brekicu : Izvozaj se malo sa tim Peugeotom , pa onda kupi nesto cetvorotaktno kao sto pise OVDE

Jedini motori koje ne mogu da svarim su trkacki dvotakti pocev od Aprilie rs 125 ...

evo sada sam bas na netu nasao da Peugeot Geopolis ipak IMA piaggio motor tako da mi je sada trka izmedju ona dva od gore jos tesnija:-x

Kao sto sam ti i rekao to je piadjov motor , nema tu mnogo razmisljanja to su isti motori cak i konstrukcija samo oklopi ,maske, znaci izgled motor, sada samo trebas da se odlucis koji ti je lepsi vizuelno inace to je jedan te isti motor.

ovaj moj peugeot elyseo sad kad sam ga sredio,uradio full servis ide izmedju 90 i 100km/h,mada sam toliko samo jednom vozio.Jedino cega se plasim jeste kada bih kupio taj neki brzi motor,ono drustvo zezancija skoci adrenalim i mozda spicim gascinu da se skokam negde,pu daleko bilo.Kad pogledam i ovaj pezo nije los ali ipak PIAGGIO JE ZAKON I UVEK CE OSTATI za manje kubikaze

Back