MOTOCIKLI

e B!iker nisam uzeo aeroxa uzeo sam peugeot elyseo 100ccm rolangaross,je bas je extra nisam se razocao samo moram da polazem za njega,sta mislis ima li i on blokade

Ja bih rado uzeo aj aerox izgleda ocuvano,ali imam problem sa calom ja imam 1500e svojih a on nece mi da 200 pa da ga ubijes,zato sto mi je kupio matrixa a ja predjem 24000km za 5-6 meseci i sada kada pomenem motor nece da prica samnom,a motor mi se svidja strasno,samo ako nadjem negde tih 200 misim da cu da ga uzmem,a odakle si ti gde je motor?

yamaha je svakako bolja o pezoa.i jos nesto,yamaha ima iskustvo sa 2-taktnim motorima.istorija ali ******.i pezo je dosta dobar koliko god staza ima.Sada furam gpz 500 s.Ludnica koliko je dobar i ocuvan motor.

skuter je u KG-u,pa sto ne prodas matrixa,ili ako imas dobar telefon prodas telefon cale ce ti pre kupi telefon nego da ti da 200e verovatno,motor je extra nema ogrebotinu a ide kao zvrk,decko ide u ekonomsku ide veoma malo pravi malu kilometrazu i ne ide brzo sto znaci da je skuter veoma ocuvan

skuter je u KG-u,pa sto ne prodas matrixa,ili ako imas dobar telefon prodas telefon cale ce ti pre kupi telefon nego da ti da 200e verovatno,motor je extra nema ogrebotinu a ide kao zvrk,decko ide u ekonomsku ide veoma malo pravi malu kilometrazu i ne ide brzo sto znaci da je skuter veoma ocuvan

E prodao bi ja njega ali nemam kupca, i jos kada pokazem 2007 god,a presao 24000km a nemoze da se resetuje sat posto je digitalni,ide on ok al je to strasna kilometraza za tako malo vreme.

Ma jeste...imao je kompletno zaštitno odelo...Da je imao šorts, majicu, maramu na glavi, e onda već teže da bi preživeo. Kad sam već kod marama... ajde kad neko ne nosi kacigu...ako je stavi, onda ni jedna devojčica neće videti ko vozi dobar motor. Ali mi nikako nije jasno šta predstavljaju one marame oko glave u stilu Axl Rose-a (znate onog pevača Guns 'n' Roses-a što ima onu crvenu maramu oko glave)... Nešto kao onaj pevač iz grupe Divlji kesten. Jednom sam jednog balavca na motoru od 125 kubika namerno pitao šta mu to predstavlja, kakvu to ulogu na motoru ima? Naravno, bio sam ciničan... Mali nije znao da mi odgovori, kao što sam i pretpostavio. Prilikom susreta bajkera u mom gradu, pa skoro polovina njih je imala te marame. Pravi američki bajkeri (amerikanci su izmislili pokret motociklista) nemaju takav ukras na glavi. Jel to neki heavy metal fazon? Čemu to?

*** razumem te,ja sam presao jedno 10000-12000km bez polozenog i bez kacige,ali kada te murija opali po dzepu za kacigu pa za nemanje polozenog da vidish kako promenish misljenje o kacigi,A ne bi je ljudi izmislili da je on nevazna.Mom Ujaku je spasila zivot kada je pao sa R1,dizao covek na zadnjaka,a cigani pokupili poklopce od sahti,i on kako je spustio prednji tocak pravo u otvor ,gulio je beton jedno 30metara,posto mozete da zamislite taj pad,pao je direktno na glavu da nije ima kacigu kao mnogi sada ne bih da razmisljam sta bi mu bilo,i da ostane ziv izgulio bi facu i slomio lobanju najmanje,a sta znaci ta marama potpuno neznam vidjao sam i ja te meni je to ruzno(mrzim metal),stvarno nikakvog smisla.Mozda bajkeri sa coperima slusaju metal pa kao nesto tu nose marame ali klinci na skuterima nema smisla nikakvog

Kaciga je dobra stvar...bez nje ne bi seo na bilo kojeg dvotočkaša, bilo on bio skuter, ili hiljadarka... Ne radi se tu o džepu...iebe mi se za pandure...glava je u pitanju.
A sad nešto drugačije:
Svojevremeno sam negde pročitao da je lik pao sa motora, pri maloj brzini, krećući se gradom. Ljudi su pritrčali, podigli ga... Uplašen, seo je na trotoar da se sabere. Bio je nepovređen. Pošao je da skine kacigu i pao mrtav.
Kasnije su u bolnici ustanovili: imao je veliki prelom lobanje unutar kacige, i kad je povukao kacigu na gore da je skine, sa kacigom je pošla i kost sa lobanje, koja se zalepila za kacigu...
Ja sam čuo tu verziju...
Tako da je sve relativno, pa i kaciga...u svakom slučaju treba je koristiti...

znam cuo sam i ja za tu pricu,mada kako god sigurnije je sa njom.mada treba nositi kacigu a ne slem,svi na skuterima nose slem pa i ja ali on nije uopste siguran,stiti kao on glavu,ali zato mozes da slomis vrat kao sibicu.

Ajde ljudi stvarno zna li iko za blokade na skuteru,cuo sam za tu na auspuhu,skinuo sam je,ali sam cuo i rekao mi je covek da ima josh jedna ali da nije preporucljivo skidati,kada sam ga vec ovako izlomio da skinem i tu da vidim sta radi,A sada zna li iko gde je ta blokada,kako se skida,onaj u servisu sere kao da ne sme da skida,skinucu ja sam,sam servisiram motor doktorirao sam ga,samo gde je ta blokada zna li iko?,molim vas ako znate da mi kazete pa da isprobam i to.

Back