MOTOCIKLI

kao bundeva se raspala i sada ja gledam,kako bi prosla glava u njoj!!! nije nikakav kvalitet,ako si odlucio kacigu treba uzeti pravu onda sta ti znaci kaciga ako ce da pukne zato sto je pala sa 1.5 m visine

imas blokadu na motoru,blokadu na gasu i blokadu u auspuhu,ali sad ludi kinezi su izmislili jos dve blokade pa ti pomnozi 5 blokada puta 20 evra za jednu pa vidi dal ti se isplati

sta se desilo mom drugu kad smo se vozili ja na piaggiu a on na aprilii rs 125 i decko se kurcio ali nosio kacigu,ali nije stavio vizir a to bilo pored nekog jezera a insekata na hiljade invazija znate kako je i spicio on gascinu i insekt ga pogodi u oko musica nesto vece i izgubi kontrolu nad mototrom a nije zavezao kacigu i pri padu spadne mu kaciga i dok se kotrljao po zemlji razbio se mnogo nije znao gde se nalazi tako da za svaki slucaj vezite kacigu da ne spadne

ljudi sta god da kupujete nemojte da kupite pezo najgora marka skutera ne bas najgora ali nije nista preterano dobra s obzirom za koje pare se prodaju skuteri.
najbolji ili br.1-PIAGGIO
br.2-Aprilia
br.3-yamaha
br.4-peugeot
br.5-ostalo

to bi bile moje ocene kakve su vase

Maico mobil - od skutera, samo to !
maico.jpg
250px-MHV_Maicomobil_01.jpg
maico-3.jpg

Back