onaj 999 ducati je stvarno katastrofalan nikad ga ne bi uzeo kad su italijani znali da dizajniraju i jos gore da naprave pravu sportsku masinu.......... jadnih 140 ks u obicnoj i 150 u R verziji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sONE_SR:ZX10R kolko znam ima 182ks , a ZX6R ima 161kg (2004) i kako moze biti manji motor losiji u krivinama , tj veci bolji ? Mozda u krivinama preko 140 km/h ?

luci:mesto se zove odzaci odma pored karavukova... da te vidim
oklen si ti bg?

sONE_SR:Kako ti bacas te konje tamo vamo , ako mislis da ces stvarno dobiti toliko sto se ne javis u neki japasnki motorsport tim da im dajes savete kako da izvlace snagu lakse iz motora , da se nemuce onim tamo proracunima . . . A jesi li razmisljo o stabilnosti malo pri toj brzini na tom motoru ? I nemoj mi samo reci da si skratio auspuh , jer ako si to uradio skratio si i vek motora i to 2-3 puta !
A sto se 50ccm tice bez blokada ide 80-90 , a sa jos malo sitnhi stelovanja i 100 .
Drugar mi vozi DT50R sve fabricki na njoj sem prenosa , nastelovana , svaki dan je vozi bez ikakvih problema i ide 110 ! Enduro-Kros
20 stepeni preko zime
luci:veruj mi da imas malo sportskiji auto leteo bi adrenalin sasvim lepo mada na motoru imas bolji osecaj brzine a i ubrzanje je daleko bolje....
motori su diskriminisani zato sto ima manje ljudi koji se za njih zanimaju i voze... a jos manje takvih ljudi posecuje forume...... posebno one koji nicu specijalizovani

south:pa moj, ZX 10R, po specifikaciji ima 375 pounds,sto bi trebalo da je samo 170 kg.(ako sam dobro izracunao).
ma da ,mrzelo me da pisem duze za krivine..
...ovde ima jedna lagana uzbrdica ,koja se zavrsava krivinom na levo(ako nadjem sliku ,postavicu je.)...i tu probamo svaki novi motor koji se pojavi,a mozes da dostignes 110 mph ili 176 km/h ....i tu ako izvuces,znaci mora da ima i snagu,...prolazi test![]()
a za 8-ice ili izmedju kola 250 cc je najbolji![]()