MOTOCIKLI

Italijani na prvom mestu: MV Agusta, Ducati, Guzzi i ostali proizvodjaci. Od Engleza nekadasnji modeli: Triumph, AJS, Norton. Harley i Buell od Americkih. Japan ne volim posebno osim legendarnih Z Kavasakijevih modela i Hondu kao proizvodjaca.

Nisam rekao da su losi nego da ih ne volim. Inace, zadnjih godina je Ducati razbijao u super sportu a Aprilia u nizim klasama. Sta god bilo, Italijani su izmislili ovo sto Japanci voze. Triumph Daytona je motor samo - tako, ima jos opakih masina ali nekad bilo...

ja isto nisam lud za japancima ni kod kola a narocito kod motora,,,, negde sam citao da su ducatiji upravljiviji od vecine japanskih motora a po meni imaju puno bolji dizajn, a narocito mi se dopada to sto im motori nisu previse sareni, tacnije nisu uopste sareni....

Ja vozim motor od ove godine, Honda CB 5oo, letos sam pao kočeći po mokrom asfaltu. Mislim da treba kočiti obema kočnicama, dozirano, više prednja, a manje zadnja, točak ne sme da blokira. Treba znati da padneš, ja sam pao sa nekih 50-60 na sat, kotrljao se po asfaltu, ogulio koleno, lakat, ugruvao rame, glava (bez kacige) nije pipnula tlo (ne znam kako sam to izveo, iskreno). pozz

Kako vam se svidja ova bike... >?<

Prilozi

• suzuki_b-king_1.jpg
    suzuki_b-king_1.jpg
    26 KB · Pregleda: 23
Ocigledno extra bike!Ja inace vozim tomos automatik(zut je i isti je kao kroserica),bar sto se motora tice ali ima dosta da nisam seo na njega,boga mi moracu skoro opet da neplace!

luci:
u kom smislu bedno ne kapiram

Ma ne znam. Nešto smo komentarisali mi kao društvo kako bi na skupovoma u Srbiji trebali da se puštaju naraodnjaci. Ipak ovo je Srbija. Ovi silni bajkeri ovde po Srbiji su najgori seljaci (mislim na ove u koži i to). Ima ok likova, ne kažem da su svi, ali brate mnogi se tripuju da smo mi sad u Americi i da smo sad neke face u p.m. na tim skupovima a ne shvataju koliko to bedno izgleda za razliku od skupova po belom svetu. Čak su i Madjarska, Hrvatska i Slovenija daleko ispred nas. *******, mogi ti u koži znaju dva rock benda i dva blues benda i to je to a kad čuju narodnjake poraspadaju se. A da ne uzimam u obzir da na skupovima kod nas ima više trkalica i likova koji su više u narodnjačkom fazonu. Zato mislim da je bolje da se to napravi u nekom srpskom fazonu, nego da skidamo neke američke fazone, ipak smo mi srbija a ne amerika.
Ribe na našim skupovima su kršine!!! Za razliku od riba preko. Mada su one sve tamo maltene gole, a opet, ovde kad pokušaju tako da se skinu tek je to promašaj!!!
Likovi su paćenici (znači stvarno ne mislim na sve, ali većina je u pitanju), ja sam jednom prilikom stajala sa ćeletom u masi, gledali smo u pravcu bine, i neki seljak me je u prolazu pljesnuo po bulji. I šta ćeš, u onoj masi ni neznaš ko je to bio, nit možeš sad da juriš sve redom, a ćeletu nisam mogla da kažem jer bi popizdeo i izlomio bi prvog lika. Šta da kažem posle toga. Bolje lepo da se skupim sa svojim društvom i da odemo za sebe na neki izlet. To su mnogo bolji skupovi!!!
Mi smo primitivan i konzervativan narod. Takva okupljanja treba da napravimo da budu u skladu sa našim mentalitetom onda će biti dobro. Ovako dok glumimo ludilo, ostaćemo totalni paćenici!!!

Slazem se sa tobom oko toga da smo seljaci, i da mnogi glume ludilo. Ali po meni bolja je i takva atmosfera nego narodnjaci. Takodje se slazem i za ribe. A shto se tice Madjara i Hrvata, razume se zasto su ispred nas, veci im je standard pa mogu si da priushte bolje motore bolja odela... Kontam da cemo se kroz par godina malo ugledati i na nashe komsije sto se tice organizacije, opet u svakom slucaju bolje je i da su nam skupovi na ovakvom nivou na kakvom su, nego da ih nema. Komo se ne svidjaju nek jednostavno ne idu na njih. Ja sam prestao da ih posecujem od kad sam prodao bike. A najbolji su mi u NS

GoshuMaster:
Slazem se sa tobom oko toga da smo seljaci, i da mnogi glume ludilo. Ali po meni bolja je i takva atmosfera nego narodnjaci. Takodje se slazem i za ribe. A shto se tice Madjara i Hrvata, razume se zasto su ispred nas, veci im je standard pa mogu si da priushte bolje motore bolja odela... Kontam da cemo se kroz par godina malo ugledati i na nashe komsije sto se tice organizacije, opet u svakom slucaju bolje je i da su nam skupovi na ovakvom nivou na kakvom su, nego da ih nema. Komo se ne svidjaju nek jednostavno ne idu na njih. Ja sam prestao da ih posecujem od kad sam prodao bike. A najbolji su mi u NS

Ma upravu si!! Ja sam bila nekoliko puta i nemam nameru više da idem.
A šta se vozi-vozi se sve živo!

Cao svima. Moje pitanje nije kao i ono za kocenje, ali zelim da mi neko pomogne. Do sada sam vozio motor od 49cc, i sada sam resio da predjem na nesto jace. Razmisljao sam da li da uzmem od 125cc, ili od 600cc, pa hocu da vidim sta mi vi preporucujete. Ako bih uzimao 125, najverovatnije bi bila Cagiva Mito, a ako je od 600, onda neka Honda CBR. Mozete mi i vi dati predloge za motor i od 125 i od 600...
Hvala!

pa uglavnom se voze neke trkalice ali i to su neke krsine iz praistorije u raspalom stanju, malo je choppera i to su uglavnom MZ ili jawa tek poneka yamaha ili honda, mozda se pojavi po neki harley a o custom masinama da i ne govorimo... sada su popularne trike varijante ali su uglavnom sa motorom iz peglice i izgeldaju prilicno nakaradno...... nemam pojma ja licno ne planiram da uzimam bilo sta nego cu kad budem imao love uzeti pravu masinu pa sam miran.....

a sto se tice komsija i organizacije mogu reci da je ista takva situacija i u auto kulturi.... definitivno lova cini cudo, a svi ono je imaju

dodatak na temu ... ne skidajte kacigu :D

ja sad kad sam pao , da mi nije bilo kacige .... ne znam ... :? ne bih sada pisao ode ... ionako sam uvek bio protiv kacige , i nosio onu obicnu ... bezveze ... kao gradjevinsku ... , sreca pa kad sam pao imao sam pravu ;)

inace , derikarabenc , moj savet ti je da ne prelazis na nista jace od 49 ccm ;) ....

Back