gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
dadada...i meni malopre upadoše u oči...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da,da a to je teska gotiva od motora.Lepo se sedi ,mala registracija a ide 220 km/h sto je sasvim dovoljno. Al evo vam slika da vidite sta je ljubav prema motorima.a šta...i onaj žuti tvoj...?![]()
Hvala PetrolBoy al da znas da imam i jedan ZZR600 90` god na prodaju.Lep i ispravan,plavi a mogao bih da ga dam za 1300 i to bez cenjkanja. Treba sliku da okacim al moram prvo da ga izguram iz garaze a nesto me mrzi jer moram jos neke da isteram al otom potom.

Da,da a to je teska gotiva od motora.Lepo se sedi ,mala registracija a ide 220 km/h sto je sasvim dovoljno. Al evo vam slika da vidite sta je ljubav prema motorima.
![]()

jel ti imas zenu![]()
Sta je sad? Opet te zeza kinez? A koliko ti uopste trosi kad se zalis na potrosnju? Mozda u stvari toliko i treba da srce.
Ja znm da moj sve sto mu uspem potrosi!
Salu na stranu ali ovaj Suzuki 600F trosi oko 5,5 po gradu a na otvorenom oko 4,5 sto je ,meni bar, jako lepo.
Danas sam vozio B-kinga i majko moja,otima se,hoce da me zbaci. Sirova zivotinja.
On inace trosi 8,5 po gradu a na otvorenom 5,5 sto je ugranicama normale,pogotovo za tu kubikazu i snagu.
Free tuce 4 po gradu a na otvorenom ne trosi.Ne vozim ga van grada.
![]()
Procitaj ugovor,garanciju,detaljno i neka te neko posavjetuje,neki drug pravnik,ozbiljno....trosi 4 litre...za kineza od 50 kubika je mnogo :S
znaci ubrzanje i krajnja brzina mi je nebitna samo da znam dali je moguce da trosi manje i da li je moguce nastelovati ga kako treba?
hvala i pozdrav!
A jel to s tim karburatorom sa greskom ili sa novim za koji si morao da das 4000 dinara?
Ako je to dvotaktna masina onda ti je to sto ti je(dvotaktne masine inace vise trose) a ako je cetvorotaktni onda mora nesto manje. Tako su se na Free svi zalili kako mnogo trosi dok nisu shvatili da on toliko pije.

Da,da a to je teska gotiva od motora.Lepo se sedi ,mala registracija a ide 220 km/h sto je sasvim dovoljno. Al evo vam slika da vidite sta je ljubav prema motorima.
![]()