MOTOCIKLI

25520_1220666527766_1562030007_30527993_2961167_n.jpg

Hvala PetrolBoy al da znas da imam i jedan ZZR600 90` god na prodaju.Lep i ispravan,plavi a mogao bih da ga dam za 1300 i to bez cenjkanja. Treba sliku da okacim al moram prvo da ga izguram iz garaze a nesto me mrzi jer moram jos neke da isteram al otom potom.

Hvala PetrolBoy al da znas da imam i jedan ZZR600 90` god na prodaju.Lep i ispravan,plavi a mogao bih da ga dam za 1300 i to bez cenjkanja. Treba sliku da okacim al moram prvo da ga izguram iz garaze a nesto me mrzi jer moram jos neke da isteram al otom potom.

Da ne visim o roditeljskim jaslama sve bi se mogli lijepo dogovoriti :D
Medjutim studentski sta da ti kazem....svaka cast imas dobre robe! :ok:

Sta je sad? Opet te zeza kinez? A koliko ti uopste trosi kad se zalis na potrosnju? Mozda u stvari toliko i treba da srce.:)
Ja znm da moj sve sto mu uspem potrosi! :D
Salu na stranu ali ovaj Suzuki 600F trosi oko 5,5 po gradu a na otvorenom oko 4,5 sto je ,meni bar, jako lepo.:super:
Danas sam vozio B-kinga i majko moja,otima se,hoce da me zbaci. Sirova zivotinja.
On inace trosi 8,5 po gradu a na otvorenom 5,5 sto je ugranicama normale,pogotovo za tu kubikazu i snagu.
Free tuce 4 po gradu a na otvorenom ne trosi.:D Ne vozim ga van grada.:hahaha:

Sta je sad? Opet te zeza kinez? A koliko ti uopste trosi kad se zalis na potrosnju? Mozda u stvari toliko i treba da srce.:)
Ja znm da moj sve sto mu uspem potrosi! :D
Salu na stranu ali ovaj Suzuki 600F trosi oko 5,5 po gradu a na otvorenom oko 4,5 sto je ,meni bar, jako lepo.:super:
Danas sam vozio B-kinga i majko moja,otima se,hoce da me zbaci. Sirova zivotinja.
On inace trosi 8,5 po gradu a na otvorenom 5,5 sto je ugranicama normale,pogotovo za tu kubikazu i snagu.
Free tuce 4 po gradu a na otvorenom ne trosi.:D Ne vozim ga van grada.:hahaha:

trosi 4 litre...za kineza od 50 kubika je mnogo :S
znaci ubrzanje i krajnja brzina mi je nebitna samo da znam dali je moguce da trosi manje i da li je moguce nastelovati ga kako treba?
hvala i pozdrav!

trosi 4 litre...za kineza od 50 kubika je mnogo :S
znaci ubrzanje i krajnja brzina mi je nebitna samo da znam dali je moguce da trosi manje i da li je moguce nastelovati ga kako treba?
hvala i pozdrav!

A jel to s tim karburatorom sa greskom ili sa novim za koji si morao da das 4000 dinara?
Ako je to dvotaktna masina onda ti je to sto ti je(dvotaktne masine inace vise trose) a ako je cetvorotaktni onda mora nesto manje. Tako su se na Free svi zalili kako mnogo trosi dok nisu shvatili da on toliko pije.

A jel to s tim karburatorom sa greskom ili sa novim za koji si morao da das 4000 dinara?
Ako je to dvotaktna masina onda ti je to sto ti je(dvotaktne masine inace vise trose) a ako je cetvorotaktni onda mora nesto manje. Tako su se na Free svi zalili kako mnogo trosi dok nisu shvatili da on toliko pije.

2t je...ali motor ne valja...
inace karb je stari najverovatnije necu ni naruciti novi...tj narucio sam ga ali ga necu stavljati...ne isplati mi se jer ga prodajem...smorio me skuter...nema nista zanimljivo dati gas i to je to...ipak je auto auto...makar jugo...a sto se tice dvotockasa dok ne kupim motor nista od 2 tocka..:)

Ja ti lepo kazem da si trebao da uzmes Free.U NS su klinci tako nabudzili te masine da idu sa 50 ccm preko 80 km/h a imaju i jako dobro ubrzanje da covek ne poveruje.
Ja sam pre 4 godine kupio dva i platio ih po 300 eura i prosle godine sam prodao jedan za 560 eura a vozio ga 3 godine.I sto je najzanimljivije ni svecicu mu nisam ocistio a kamoli zamenio. Evo i zenin 4 godine bez i jednog kvara a sad ima oko 10000 km.

Back