MOTOCIKLI

Vrh brate! Koliko ga je samo kesirao?
Jedino sto ja nisam u tom fazonu jer je to bas trkalica i nije za duga putovanja kad uzivas u voznji i okolini oko tebe.
Ali postujem tu masinu koja je Ferrari medju motorima.:)

juce imao udes !!! :/ kopiram sta sam napisao na drugom sajtu...
motor kao sto znate imam 3 nedelje...pazio ga i mazio i svako crevo,diznu,sraf...ma sve zamenio...ni ne jedem samo da on lepo ide...i otisao da se vidim sa drugarima i u povratku iz Stare Pazove ka Novoj BUM...ja vozio glavnom jedno 40 na sat jer je bio zastoj i covek me nije video i izleti sa sporedne na glavni put i pravo u mene sa strane...kazu da sam leteo sa njegovih na druga kola a potom sam zavrsio ispod tockova automobila koji se kretao ka meni tj ka Staroj...sva sreca pa zakocio inace....:S
nosio sam city kacigu a ne full face...i naravno nije original...vizir je pukao pa dok sam klizao po asfaltu razderao sam lice ali sam pao bas na kacigu...i kaciga je pukla pa mogu da zamislm sta bi bilo sa mojom glavom da je nisam nosio...
i nista...dosao sanitet,odvezao u urgentni i snimali me i tako...ali mi nisu videli polomljeno stopalo pa sam tek danas naknadno video kad sam snimao jer me bolelo bilo mi cudno...inace krsta me bole do jaja
al osiguran sam u skoli,osiguran motor u Dunav osiguranju i verovatno cemo se jos i nagoditi tako da se nadam da cu dobiti bar deo onoga sto sam ulozio...
inace juce u urgentnom svi sa povredama bili motoristi...a jednog doveli i doktor rekao "CURI MU MOZAK" tim recima...dace Bog da mu bude dobro a i hvala Mu sto me sacuvao...
pozdrav kolege i nadam se da ce uskoro biti moj come back

@popkeeee
Sad se lepo napravis lud i kazes da imas velike bolove u vratu i da ti obavezno stave kragnu koju ces nositi neko vreme bez obzira sto ti mozda nije nista.Samo na tu kragnu od osiguranja dobijas 200000 din. a gde je jos pretrpljeni strah i ta slomljena peta.Ako bi angazovao dobrog advokata mogao bi da izvuces minimalno 400000 din. a od toga ide advokatu 25%.Advokat koji ti uzme manje od te cifre je ili los ili ti je rodjak.
Nisi ni svestan da ti je ispred nosa 3000 eura!
Naravno sve to pod uslovom da je lik kriv a po tvojoj prici vidim da jeste.
Poslusaj me i bices mi zahvalan.Tako se inace radi i neki jedva cekaju da padnu i od toga zive verovao ili ne.

juce imao udes !!! :/ kopiram sta sam napisao na drugom sajtu...
motor kao sto znate imam 3 nedelje...pazio ga i mazio i svako crevo,diznu,sraf...ma sve zamenio...ni ne jedem samo da on lepo ide...i otisao da se vidim sa drugarima i u povratku iz Stare Pazove ka Novoj BUM...ja vozio glavnom jedno 40 na sat jer je bio zastoj i covek me nije video i izleti sa sporedne na glavni put i pravo u mene sa strane...kazu da sam leteo sa njegovih na druga kola a potom sam zavrsio ispod tockova automobila koji se kretao ka meni tj ka Staroj...sva sreca pa zakocio inace....:S
nosio sam city kacigu a ne full face...i naravno nije original...vizir je pukao pa dok sam klizao po asfaltu razderao sam lice ali sam pao bas na kacigu...i kaciga je pukla pa mogu da zamislm sta bi bilo sa mojom glavom da je nisam nosio...
i nista...dosao sanitet,odvezao u urgentni i snimali me i tako...ali mi nisu videli polomljeno stopalo pa sam tek danas naknadno video kad sam snimao jer me bolelo bilo mi cudno...inace krsta me bole do jaja
al osiguran sam u skoli,osiguran motor u Dunav osiguranju i verovatno cemo se jos i nagoditi tako da se nadam da cu dobiti bar deo onoga sto sam ulozio...
inace juce u urgentnom svi sa povredama bili motoristi...a jednog doveli i doktor rekao "CURI MU MOZAK" tim recima...dace Bog da mu bude dobro a i hvala Mu sto me sacuvao...
pozdrav kolege i nadam se da ce uskoro biti moj come back

Dobro si prosao.......Slijedeci put kako treba kacigu.....Pozdrav....
I ebi mu majku krkansku tuzi ga stoka neodgojena jer se on natakeo na tebe krkan jedan....vidi ti to sa advokatom vidi sta imas polomljeno stopalo ozljede,sigurno ti je i motor u *****,a sve zbog nekog olosa sto drka ***** i ne gleda gdje vozi...oprzi ga posteno....

Poslednja izmena:
honda-magna.jpg

E ovo je dobar bajk extra :D

Dobro si prosao.......Slijedeci put kako treba kacigu.....Pozdrav....
I ebi mu majku krkansku tuzi ga stoka neodgojena jer se on natakeo na tebe krkan jedan....vidi ti to sa advokatom vidi sta imas polomljeno stopalo ozljede,sigurno ti je i motor u *****,a sve zbog nekog olosa sto drka ***** i ne gleda gdje vozi...oprzi ga posteno....

vise mi zao motora nego mene...nije to sto sam zadnji dinar ulozio u njega nego konacno sam kupio dvotockasa...i taman sam ga stavio u oglas da ga prodam i kupim 125cc apriliu i eto...sad cekam da se sve to resi i jos dok mi vrate motor a stoka nece ni ispustiti ulje i gorivo niti ce izvaditi akumulator da ne iscuri...bole njih tuki...zao mi ga brate nemate pojma :((((

@popkeeee
Sad se lepo napravis lud i kazes da imas velike bolove u vratu i da ti obavezno stave kragnu koju ces nositi neko vreme bez obzira sto ti mozda nije nista.Samo na tu kragnu od osiguranja dobijas 200000 din. a gde je jos pretrpljeni strah i ta slomljena peta.Ako bi angazovao dobrog advokata mogao bi da izvuces minimalno 400000 din. a od toga ide advokatu 25%.Advokat koji ti uzme manje od te cifre je ili los ili ti je rodjak.
Nisi ni svestan da ti je ispred nosa 3000 eura!
Naravno sve to pod uslovom da je lik kriv a po tvojoj prici vidim da jeste.
Poslusaj me i bices mi zahvalan.Tako se inace radi i neki jedva cekaju da padnu i od toga zive verovao ili ne.

...Dule dinar ili Dule evro....
A sunce ti kalajisano na sve strane o novcima.....

vise mi zao motora nego mene...nije to sto sam zadnji dinar ulozio u njega nego konacno sam kupio dvotockasa...i taman sam ga stavio u oglas da ga prodam i kupim 125cc apriliu i eto...sad cekam da se sve to resi i jos dok mi vrate motor a stoka nece ni ispustiti ulje i gorivo niti ce izvaditi akumulator da ne iscuri...bole njih tuki...zao mi ga brate nemate pojma :((((

Stvar je da se materijalno moze namiriti,a fizicko i psihicko ostecenje je ebeno. Problem je sto ce on ako se izvuce opet sutra to isto tako uraditi...Ne znam tvoja odluka,vjerujem ti ja dvotockas je dvotockas...
Ne znam sta da ti kazem....ali zelim ti brz oporavak i da to najbolje prodje za tebe.
Veliki pozdrav.

...Dule dinar ili Dule evro....
A sunce ti kalajisano na sve strane o novcima.....

Sta da kazem nego da je to zaraza.Prosto nije lepo kad nesto ne kaplje.:)
Salu na stranu ali svi koji imaju nesto kesa i koji ga obrcu su bolesni.Dali secer,pritisak ili glavobolje i migrene,jednostavno nesto mora da se nadje.
Najveci novosadski uvoznik dobio srcku i u bolnici utvrde da mu se raspala aorta a covek ima 35 godina.I sta sad vrede kamioni i avioni kad nesme covek da digne nista teze od olovke.
Zato ja to polako i sigurno i kakvo je vreme moram da razmisljam o tim evrima jer sam u najboljim godinama da steknem nesto a posle,ako sve prodje kako sam zamislio,dignem sve 4 u vazduh i uzivam.

Miller Motorsport Park
Superbike mašine se
sele preko "bare"

1zbf8nr.jpg

Predstojeća trka svetskog Superbike šampionata će se održati u SAD u državi Juta na pisti Miller Motorsport park i da odamah napomenemo neće se voziti, kao što je standardno, u nedelju već u ponedeljak zbog Američkog nacionalnog praznika.

Superbike karavan na Miller pistu dolazi već treću godinu za redom ali su do sada na pisti trijumfovala samo dva čoveka. Prvi je dvostruku pobedu ostvario Carlos Checa 2008. godine da bi već sledeće Teksašanin Ben Spies na putu do titule prosto ponizio konkurenciju zahvaljujući tome što je pistu od ranije poznavao.

Ove sezone stanje u šampionatu je drugačije, neizvesnije, pošto u Ameriku kao lider u generalnom poretku dolazi Leon Haslam na Suzukiju praćen u stopu od strane Max Biaggija na Apriliji što znači da je stanje manje više nepromenjeno s tim da se samo menja razlika koja sada iznosi petnaest bodova koje će ovoga vikenda Italijan juriti da nadoknadi.

33kvqeo.jpg

U tom pokušaju će mu pomoći i sama mašina koja od ove trke sme da bude snabdevena zupčastim prenosom od radilice do bregaste što daje veću snagu pri visokim obrtajima. Naravno ne sme se zaboraviti ni na Carlos Checau koji je dva puta pokazao da mu ova pista "leži" ali će sada na nešto slabijem Ducatiju morati da u ovih nekoliko krivina Miller parka nadoknadi neminovni zaostatak na veoma brzom pravcu.

Da još jednom podsetimo trke se voze u ponedeljak ali će direktni prenosi i dalje ići na Eurosportu i to u sledećim terminima: prva trka će startovati u 20:00 dok će prenos druge trke biti od 23:00.

Miran Brujić - MotoBerza

Koncert za motocikliste

qqaji0.jpg
Moto klub “Sandžame” sa Zvezdare sutra će duž Pljevljanske ulice (kod toplane „Konjarnik”) organizovati celodnevni edukativno - zabavni program i rok koncert na kome će, između ostalih, nastupiti i čuvena “Yu grupa”. Ulaz je besplatan.

Manifestacija će se održati od 12 do 22 sata u delu Pljevljanske ulice, od Budimske do Dr Velizara Kosanovića. Očekuje se poseta između 1.000 i 2.000 ljudi, a osim “Yu grupe” nastupiće još devet rok i bluz sastava: “Irish stew”, “Sterotip”, “Texax flood”, “Ha durovi”, “The mators”, tribjut “Bijelog dugmeta “Pedikulus pubis”, “Gembels”, “Di luna blues band” i “O blues band”.

- Nadamo se da će se ljudi lepo provesti na koncertu, ali želimo da skrenemo pažnju i na bezbednost motorista u saobraćaju. Tu će predavači iz MUP govoriti koliko je važno pažljivo voziti i posvetiti pažnju zaštitnoj opremi. Pozvali smo i predstavnike “Crvenog krsta”, pa ćemo organizovati i doborvoljno davanje krvi.

Inače, sav prihod koji dobijemo ćemo nameniti deci bez roditelja, pošto nam je ideja je da im kupimo i poklonimo neku od stvari koja im je potrebna. U dogovoru sa Opštinom Zvezdara, koja nam je dosta pomogla, nadamo se da ćemo ovu manifestaciju održavati svake godine – kaže predsednik kluba “Sandžame” Zoran Prokić Proka, koji vozi motor punih 36 godina, a ima i istoimeni rok bend.

Ime po mitskom čudovištu

Klubu smo dali ime “Sandžame” po biću iz srpske mitologije. To je čudovište za koje niko ne zna kako izgleda, pa se zato na logou kluba nalaze samo oči. Inače, reč potiče iz južne Srbije, kaže Zoran Prokić.

D. Milićević | Foto: J. Vučetić - blic.rs

Back