gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
najzad jedan lep, bajkerima naklonjen dan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najzad jedan lep, bajkerima naklonjen dan...

Vrh brate! Koliko ga je samo kesirao?
Jedino sto ja nisam u tom fazonu jer je to bas trkalica i nije za duga putovanja kad uzivas u voznji i okolini oko tebe.
Ali postujem tu masinu koja je Ferrari medju motorima.![]()

juce imao udes !!! :/ kopiram sta sam napisao na drugom sajtu...
motor kao sto znate imam 3 nedelje...pazio ga i mazio i svako crevo,diznu,sraf...ma sve zamenio...ni ne jedem samo da on lepo ide...i otisao da se vidim sa drugarima i u povratku iz Stare Pazove ka Novoj BUM...ja vozio glavnom jedno 40 na sat jer je bio zastoj i covek me nije video i izleti sa sporedne na glavni put i pravo u mene sa strane...kazu da sam leteo sa njegovih na druga kola a potom sam zavrsio ispod tockova automobila koji se kretao ka meni tj ka Staroj...sva sreca pa zakocio inace....:S
nosio sam city kacigu a ne full face...i naravno nije original...vizir je pukao pa dok sam klizao po asfaltu razderao sam lice ali sam pao bas na kacigu...i kaciga je pukla pa mogu da zamislm sta bi bilo sa mojom glavom da je nisam nosio...
i nista...dosao sanitet,odvezao u urgentni i snimali me i tako...ali mi nisu videli polomljeno stopalo pa sam tek danas naknadno video kad sam snimao jer me bolelo bilo mi cudno...inace krsta me bole do jaja
al osiguran sam u skoli,osiguran motor u Dunav osiguranju i verovatno cemo se jos i nagoditi tako da se nadam da cu dobiti bar deo onoga sto sam ulozio...
inace juce u urgentnom svi sa povredama bili motoristi...a jednog doveli i doktor rekao "CURI MU MOZAK" tim recima...dace Bog da mu bude dobro a i hvala Mu sto me sacuvao...
pozdrav kolege i nadam se da ce uskoro biti moj come back
Dobro si prosao.......Slijedeci put kako treba kacigu.....Pozdrav....
I ebi mu majku krkansku tuzi ga stoka neodgojena jer se on natakeo na tebe krkan jedan....vidi ti to sa advokatom vidi sta imas polomljeno stopalo ozljede,sigurno ti je i motor u *****,a sve zbog nekog olosa sto drka ***** i ne gleda gdje vozi...oprzi ga posteno....
(((@popkeeee
Sad se lepo napravis lud i kazes da imas velike bolove u vratu i da ti obavezno stave kragnu koju ces nositi neko vreme bez obzira sto ti mozda nije nista.Samo na tu kragnu od osiguranja dobijas 200000 din. a gde je jos pretrpljeni strah i ta slomljena peta.Ako bi angazovao dobrog advokata mogao bi da izvuces minimalno 400000 din. a od toga ide advokatu 25%.Advokat koji ti uzme manje od te cifre je ili los ili ti je rodjak.
Nisi ni svestan da ti je ispred nosa 3000 eura!
Naravno sve to pod uslovom da je lik kriv a po tvojoj prici vidim da jeste.
Poslusaj me i bices mi zahvalan.Tako se inace radi i neki jedva cekaju da padnu i od toga zive verovao ili ne.
vise mi zao motora nego mene...nije to sto sam zadnji dinar ulozio u njega nego konacno sam kupio dvotockasa...i taman sam ga stavio u oglas da ga prodam i kupim 125cc apriliu i eto...sad cekam da se sve to resi i jos dok mi vrate motor a stoka nece ni ispustiti ulje i gorivo niti ce izvaditi akumulator da ne iscuri...bole njih tuki...zao mi ga brate nemate pojma(((
...Dule dinar ili Dule evro....
A sunce ti kalajisano na sve strane o novcima.....

Kak dobra masina![]()
treba tu neka lijepsa od ove pune....
Pa taj točak jeste glavna fora kod fatboy-a