MOTOCIKLI

20.Mart na Moto Show-u u Budimpesti.Jako nam je lose bilo.
9tdafq.jpg

Zna li neko www adresu za polovne motore u Bugarskoj ili Italiji.... Pozdrav

Zasto ne odes na nase oglase gde imas hrpu dobrih motora po dobrim cenama a ljudi ih prodaju jer nemaju kesa da ih voze.Evo ja sam kupio pre par dana ovaj motor koji je bukvalno kao iz fabrike a cifra je bila jako lepa za motor koji je 1998 god i uvezen iz Nemacke.
10nrjvt.jpg

Ide pristojno,malo trosi i meni licno je lep.Zamisli kakvi su motori iz Italije kad se zna da se tamo vozila slabije odrzavaju a vozaci su divljaci.Ako uvozis za sebe onda iskljucivo Nemacka i Svajcarska dolaze u obzir jer tu ces tesko da omanes.

dadada...ta Švajcarska...

...aj sad neka mi neko da linak nekog saita domaće firme koja se bavi uvozom motocikala iz Švajcarske...

...ja guglo i ništa nisam uradijo...nema...:confused:

...i da...kolko su otprilike procemtualno cene tamo niže u odnosu na ove ovde...misim...zajebbi carinu i poreze...čista cena...?

Dule, ajd ti kao covek od iskustva proceni ovo
nudi mi covek Bimotu DB7 za 12.000
pao je, malo ostecen rezervoar i prednji blatobran

To je veoma povoljna cifra.Jedino sto ja kod nas nikad nisam video taj motor jer je ecxlusiva i kosta preko po 25000 eura a i vise.Mogu da zamislim posto su delovi za taj motor. Da sam ja na tvom mestu,kupio bih nesto za sta mogu da se kupe i delovi po normalnijim cenama. Ili uzmes B-King nov u salonu za tih 12000 i gledas tu Bimotu u retrovizoru jer ona ima 150ks a B-King 184ks i 1340 ccm sto automatski uslovljava i veci obrtni moment. U svakom slucaju kad bi dosao sa tom Bimotom na skup,bio bi atrakcija jer to voze oni koji imaju malo vise para.:)
o6xv69.jpg

Poslednja izmena:
jeste...a registracija jedno tries iljade...
...

...baj d vej...ranije je to bila jamahina mehanika, neznam sad...

DeeLite svaka se ljubav placa pa i ova. Problem je sto su ovi slepci na vlasti lupili porez na luksuz pa je registracija kod nas jako velika. Za 1000 ccm je 32000 a za preko 1100 je samo 49000 din. i ne daju ti mogucnost sestomesecne registracije kao preko gde je celogodisnja registracija za motore preko 1100 oko 250 eura.Resenje je 600ccm za koji je registracija oko 16000 jedino sto fali snage.

dadada...slažem se...al ako treba da jedem kamenje da bi vozio motor, normalno ću izaberem leba...

...i ovo za poreze države je istina...i uvek se iznerviram kad se dotaknemo te teme...to - odnos Evropa - mi po pitanju uobičajenih, svakodnevnih stvari...

...evo i sad...:dash:

...al ovaj od 750 već mogu da si priuštim...

ebotte :eek:
mene inace motori ne interesuju
samo 6 guma pa navise :lol:

a to mi je dobar ortak, jos od 6 godine je u italiji pa ko zna gde ga je i kako nasao
ali tvrdi da za 12000 dolazi na nase table i na moje ime
ko zna, mozda ga i uzmem za jednu sezonu, sredim ga pa posle putuj igumane za neke vece pare ;)

ebotte :eek:
mene inace motori ne interesuju
samo 6 guma pa navise :lol:

a to mi je dobar ortak, jos od 6 godine je u italiji pa ko zna gde ga je i kako nasao
ali tvrdi da za 12000 dolazi na nase table i na moje ime
ko zna, mozda ga i uzmem za jednu sezonu, sredim ga pa posle putuj igumane za neke vece pare ;)

care...ima da se ubiješ dok ga ne prodaš...nit imaš delove, nit servis, a i kad nađeš deo ima te oderu ko Musa jarca...

...kod nas prolaze kršine...CBR 600 F2, GSX 600 F i tako to...mora misliš i na dalju prodaju, kad ti dokurrči da ga voziš...

...misim...osim ako te boli ****** za te pare...

Do 500 ccm ti je registracija oko 10000 din. u zavisnosti od godista jer takse su drugacije,od 500ccm do 750ccm je oko 16000 din.,od 750ccm do 1100ccm je izmedju 25k i 32k a preko 1100ccm je za motore stare do 5 god. 49000 din.
Znaci najlepsa klasa za registraciju i uzitak je 750 koja ne ide kao 1000 ali ide dovoljno dobro da ti se zatresu rukice.:D

Back