Odlican je al malo sutra! Eno drugar koji radi u ovlascenom servisu ne moze da ih se napopravlja.Unutra su kineski delovi,izmedju ostalih i benzinske pumpa koja malo malo pa rikne.Stari Pjadjo je bio dobar a ovi novi-ne hvala.
Moja preporuka je Suzuki Burgman koji je u skuterima postavio standarde.

Isto tako je drugar isao sa Beverlijem 500 na more pa mu se odvrnulo par srafova u voznji.
Kakav je to kvalitet?
Suzuki je MAMA!
Draugar koji radi u ovlascenom servisu te verovatno laze, STO, to ne bih znao reci.
Sto se tice beverlya, navozao sam ih se 200,250 i 400cc sa ovim zadnjim sam isao i na more, nikada nikakvih problema nisam imao,te price da se odvrcu srafovi su moguce ako nije dobro zategao pa od nasih puteva otpadnu,to moze da se desi svakom.
To da su kineski delovi sam cuo samo od tebe , to si mi spomenuo i prosli put ali nisam hteo da ulazim u pricu ali evo i to da ti kazem, ne znam odakle ti samo ta prica, ako je od drugara opet te je lagao, jer sam ja isao u ovlascene servise i drugar mi je zastupnik za pijadjo, delovi nisu kineski.
Mozda je felna made in kina, nisam zagledao ali delovi agregata sigurno nisu kineski.
Sto se tice suzukija konkretno burgmana 400 taj skuter mi je kao pokretni bojler na tockicima od 12 ili 13 cola(kod konkurencije je 14,15,16cola), to je opet sve stvar ukusa ali meni se ne dopada nikako, burgman650 je vec klasa za sebe i on mi se dopada.
Suzuki nije postavio nikakve standarde sto se tice skutera.
Ako pricas ko je postavio standarde o skuterima onda je to yamaha t-max , najbolje vezno karateristike, alumunijumski ram, vozi se kao motor a ne max skuter, honda silver wing po meni bolji od burgmana 400, i naravno burgman 650.
Tu je i gilera gp800cc koja nema konkurenciju.
Pijadjo kao marka motora se ni meni ne dopada i sigurno je kvalitetniji bolji suzuki,yamaha,honda, ali pricam ti sa mog gledaista jer sam vozio te skutere duzi period i nisam imao nikakvih problema, sto ne mora da znaci da ih drugi nemaju.
Ja sam cuo za yamaha x-max da im crkava vodena punpa ali opet ne znam da li je to tacno.
Meni se ne svidja zvuk agregata kod pijadja, dosta je bucan i radi kao traktor nema onaj zvuk kao japanac.
Ali kako si ovde napisao o beverliju neko ko nezna pomislio bi da je smece kinesko i da je kvalitet nula sto u potpunosti nisi u pravu.