gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Sinoc sam se vozio 30-40 sa bratom na Kavasakiju ZR600R, 100konja. Pa ljudi, ja sam se skamenio. Tresao sam se pola sata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisam jos ni jedno ni drug sada se polako spremamo za predstojecu sezonu
kod tebe sve![]()

Za -Ledi odgovor,
Jest vala to je Honda cbr900 RR, samo sto ja nisam tako lep.
dosad vozio samo Kawe (zzr600,zxr750) i ova mi je prva honda ali ide ko mecava.Svi kazu da nisam pogresio ali sam nekako emotivno vezan za Kawe.Bar smo bili na tapeti na svaki moto skup.*** kad mi tece zeleni benzin venama.
Zxr750 je bila laksa za krivine i obaranje al zato cbr kida asfalt, trecom dize na tocak sta kod kawe nisam ni pomislio.![]()

zasto sportaci ?
zato sportaci ...![]()
evo drugari da vam se pohvalim, pao sam u petak sa motora xD
ja Bogme hotju da naučim wheelie po svaku cenu![]()
nazalost polako i ona mora na spavanje ali jos razvlacim taj dan kada se rastajemo, a to za strah to ce da se slegne, moj ti je drugarski savet da nadjes nekog normalnog i da te provoza motorom ali polako da ti se svidja vozjnja da uzivas u vozjnji i videces da je motor najlepsa stvar na svetu . ako naidjes na nekog idiota koj hoce da se kur..ci on ce da ti jos vise utera strah u kosti i tek onda vise neces da volis motor, ( moja zena nije mogla da zamisli da ga pogleda a kamoli da se vozi na motor ali evo sada sme da se vozi samnom i vise joj nije tako strasno da se vozi , ponekad hoce i sama da se vozimo)
viš...možda i grešim, al ja misim da su ti što to rade motorima mamini i tatini sinovi...
...misim...njima nije žao motora, jebbe im se za motor...ako ga izlome će kupe drugi...a ne mogu da shvatim da neko ne žali da iskrši 2,3 motora samo da bi naučio stand up wheelie...il tako neku glupost...ne mož me niko ubedi da će uvežbaš taj zahvat, a da ni jednom ne padneš i izlomiš motor...
...misim dobro...sad će neki da mi kaže da su to profesionalci...kaskaderi...šta god značilo "stunts"...
...ali opet...kakvi ljudi požele da se bave time...oni koji ne znaju šta će sa sobom...a oni koji ne znaju šta će sa sobom jel, lako dolaze do para i ne umeju da ih cene...
Problem je u tome sto me taj brat koji me je provozao pre neku noc vec vozio na Yamaha 125ccm i ziv sam se usrao. Isao je 6. brzinom kroz travu i neravnine. Od tad nema motora.
A na Hayabusu ne bih smeo da sednem ni za zivu glavu. Da idem 340? Pa vetar bi me odneo, a i ne znam da balansiram![]()
vidis o tome sam ti i pricao. ko kaze da kad bi te ja vozio da cu da vozin 340 sa tobom? mozda ce da te vozi neko kome se vise ne zivi a meni je moj zivot veoma drag i skupocen za te bezglave akcije , drugo je ako ti to hoces onda ima auto put na 2-3 km osetis sta je brzina i to je to onda opet nekom normalnom brzinom, a kod mene bi se vozio sa 30-40km/h dok sam ne kazes da hoces brze onda idemo na 50-60km/h i tako redom 80-100 pa na 150 , hoces vise onda na180 ,hoces jos vise onda na 220 , pa na 260 ,onda na 300 i 340 to su 1. , 2. , 3. , 4. , 5. i 6. brzina .
koliko ti hoces toliko brzo bi vozio
opaka masina. Tok Tok Tok Tok Tok. Posebno sada na njegovom Kavasakiju od 100ks. Jos kad mi prica da je vozio drugaricu 200+ i kad je sisla prebledela i nije mogla da prica, pa u centru grada ima jedan pravac 2.5km i tu ga vozio 240km/h? Neka hvala. A voleo bih s nekim da se provozam, al s nekim ko ima tvoj stav sto se tice toga, a ne moj brat.
stvar ukusa... pozdravr1 ne trpi turbo jet joj slab motor ( tanki zidovi motora) i nema nikakav efekt da na to motorce stavi turbo zato sto je i onako lagan a jak , on i onako tu snagu sto ima nemoze da prenese na asfalt , motori sa turbo ili sa lahgasom ( ovako ga mi ovde zovemo ) sluzi samo za trke na cetvrtinu milje ( 402 metara) inace ovako za po grad to nije
turbo se ubacuje na teske motore ( uglavnom sa preko 250 kg) imaju jak blok motora i ne dolazi do pregrejavanja i do pucanjaglave , veca stabolnost , i jedan vilibar ( one stangle sto sprecavaju da se digne na zadnji tocak , i onda pravo na trke ali za po grad ?stvar ukusa... pozdrav

evo dokaz