gost 181852
Poznat
- Poruka
- 9.194
*******,pa meni svi isti,pa i moj komsija Pero sa Solex-om.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

*******,pa meni svi isti,pa i moj komsija Pero sa Solex-om.![]()

pa dobro pichka mu materina...nije valjda da nema nikog ko voli motore...pa ste dozvolili da tema ode na drugu stranu...
![]()

verujem ti na rec i ne chudi me nishta, i mojoj babi neke stvari bile sve iste.![]()
Ne znam sta ti je smijesno!

da proam na drugi nachin da ti objasnim u chemu je stvar, bio si u shkoli, imao si knjige, sve su kjige imale korice i bile od papira ali je svaka imala svoju namenu, jer nisi sigurno iz knjige za geografiju uchio matemetiku,(mojoj babi bile knjige iste jer bila nepismena i bicikle joj isto bile iste jer ni to nije znala da vozi, to mi je smesno a zalosno je ako nisi razumeo sta sam hteo da ti objasnim i gubim ovde vreme , ) tako ti je i sa motorima nisu svi isti iako imaju svi dva tochka, nisu ni bicikle sve iste, jesi video nekad neku zenu da vozi specijalku ili mautenbaik, one voze poni bicikle ,![]()

izvini brate , ali ti treba da prvo procitas neshto vise puta da razumes o cemu se radi, ja neznam dali sam ikad reko nesto o vozacima koi upravljaju motor, ja sve vreme pricham o motorima i njihovom nacinu voznje ,( koj se motor kako vozi a ne koj vozach kako vozi ) jesi li sada razumeo o cemu ja pricam
neke bile debele neke tanke , neke male neke velike i neke bile plave neke zelene neke zute , kao sto tebi izgledaju motori , ali kako se koi vozi , ( mozda cu ja nekad da odrastem mozda necu ali dali ces ti ikad razumeti ovo o cemu ja pisem to neznam) na kraju krajeva nismo ni svi isti , znaj da svako ima neki svoj interes ,ti volis da ih slushash a ja da ih vozim do kraja dok kazaljka ne udari sa druge strane igle, nisu isti ni prsti na jednoj ruci a kamoli ljudi . http://forum.krstarica.com/group.php?do=discuss&group=&discussionid=1114
ja ti pricam jedno a ti ko mutav na telefon.izvini brate , ali ti treba da prvo procitas neshto vise puta da razumes o cemu se radi, ja neznam dali sam ikad reko nesto o vozacima koi upravljaju motor, ja sve vreme pricham o motorima i njihovom nacinu voznje ,( koj se motor kako vozi a ne koj vozach kako vozi ) jesi li sada razumeo o cemu ja pricam
jesu i meni bitni ljudi ali ja pravim jednu razliku medzu ljudima na one koji voze sportake i na ostale , kada ja tebi kazem da teram do ivice i po njoj ti ches da se pitas o cemu ti ja to pricam , onaj sto vozi sportaka ce odma da mi pogleda zadnju gumu i pokazache mi njegovu, oni sto ne voze sportaka che da kazu nek ti je bog na pomochi i ce da odu , jer ti sada mene razumes zasto delim ljude kada je rech o motorima , u principu oni sami odlaze i da nebi ih oterao od sebe jednostavno sa ostalima ne pricam o motorima ili samo nesto povrshinski i opshte stvari , ne ulazim u neka ubedzivanja , mogu da se raspravljam sa nekim ko vadi karticu za putarinu kod pozarevca i posle 14 minuta je kuca na naplatnoj rampi kod beograda , sa takvima imam zajednicki jezik , imam sta da pricam , jer me sada razumesh.
ps. ja ne pravim sprdnje sa svojima ili sa bilo kim ,i nisam reko da mi baba bila glupa , ali to da mojoj babi nisu bile sve knjige isteneke bile debele neke tanke , neke male neke velike i neke bile plave neke zelene neke zute , kao sto tebi izgledaju motori , ali kako se koi vozi , ( mozda cu ja nekad da odrastem mozda necu ali dali ces ti ikad razumeti ovo o cemu ja pisem to neznam) na kraju krajeva nismo ni svi isti , znaj da svako ima neki svoj interes ,ti volis da ih slushash a ja da ih vozim do kraja dok kazaljka ne udari sa druge strane igle, nisu isti ni prsti na jednoj ruci a kamoli ljudi .
pozdrav brate i izvini ako se mozda osechas uvredzenim , ali ja nemam nameru nikog da uvredim ovde a ni bilogde u zivotu , samo trazim da me razumete onako kako ja hocu da me razummete a ne da vadite neke vase zakljuchke i da mi okrecete reci u usta sto se kaze u narod.

evo drugari da vam se pohvalim, pao sam u petak sa motora xD
t. postoje dvi vrste motorista. oni koji su pali i oni koji će pasti.šta se imaš hvalit. postoje dvi vrste motorista. oni koji su pali i oni koji će pasti.
Mene interesuje da li ima neko ko pravi trajk,i sta je uzeo za osnov.
Ja bih pravio sa spacekovim mehanikom,pa me interesuje da li je neko nesto slicno radio?

Privi put sam na forumu pa je red da vas pozdravim.
Inace sam iz Kikinde i clan sam mk"No Limits" vozim Hondu cbr900 RR.Mogo sam i malim slovima al da se vidi da nisam ljubitelj copera.
Ne znam da li svi moraju da padnu ali ja sam jedan od onih koji to nije očekivao. Ali kako god, beše na glavu....