Moto GP kladionica

.

Nisam imao pojma,racunam da je vikendom.Ma pici,nema veze.
I to sto kazes.Kao da cu i pogoditi nesto.:D
DakleM:
1.Rossi
2.Stoner
3.Pedrosa
4.Lorenzo

Ova trka se tradicionalno vozi subotom.Ja slucajno uhvatih kraj treninga.
Hopkins se dobro polupao.Izleteo je kao metak sa staze i zakucao se u gume.:eek:
Mislim da je polomio glezanj,a mozda ima jos povreda,nisam proveravao.
Ne znam sta je uzrokovalo onakvo izletanje,ali bilo je stravicno.

da, sad vidim da je sutra trka. Verovatno necu moci gledati :(
A danas sam cak i video rezultate na sajtu, al uopste nisam skontao da su kvalifikacije u petak :D
A ionako bih ovako tipovao, spance sam eliminisao iz svih tiketa :D
Osim toga Motogp nije F1 gde kvalifikacije skoro odredjuju redosled n akraju, bice tu gomila preticanja...

ako moj miljenik Horhe izbegne pad lagano ide medju 4 ali mu je bolje da ne srlja i u jednom komadu saceka letnju pauzu

kvalifikacije me nikad nisu preterano zanimale (ni njih ne propustam,naravno) a ne zanimaju ni Rosija koji ionako slabije krene i polako se probija. one su bitne sitnim (u svakom smislu) vozacima kao sto je pedrosa

naravno,postoje izuzeci a jedan takav je Rosijev krug u Kini prosle godine.. bolje od onoga jednostavno nije moglo

Poslednja izmena:
navijacu za svabe, oni igraju do zadnjeg minuta i kad pobede to je trijumf volje
spanci glume, valjaju se, provociraju od prvog minuta i kad pobede to je trijumf glume.

O,Garwore,veceras si bas nadahnut.Odlicne metafore.;)
I kad vec pominjes Nemce,moram primetiti da im moto trke i nisu jaca strana.
Mozda gresim,ali u poslednjih 15-20 godina povrsnog pracenja dvotockasa,ne secam se da je bilo znacajnijih trkaca iz Nemacke.:confused:
Ne kontam.
P.S.A da im nije Schumachera,ne bi se bolje kotirali ni u F1.

O,Garwore,veceras si bas nadahnut.Odlicne metafore.;)
I kad vec pominjes Nemce,moram primetiti da im moto trke i nisu jaca strana.
Mozda gresim,ali u poslednjih 15-20 godina povrsnog pracenja dvotockasa,ne secam se da je bilo znacajnijih trkaca iz Nemacke.:confused:
Ne kontam.
P.S.A da im nije Schumachera,ne bi se bolje kotirali ni u F1.

gresis!!! Ralf Valdman

Nemci su najbolja trkacka nacija Evrope,kada pogledas bas sve segmente

pa treba li im neko pored boga Mihaela?? meni je dovoljno a veliki sam germanofil

zemlja koja pravi 90 % ovih zveri takodje nikada nije imala velikog vozaca,pa sta... (imala je na zalost Daidjira Kata ali je on poginuo,bas kod kuce i ostao bez velikih rezultata)

navijacu za svabe, oni igraju do zadnjeg minuta i kad pobede to je trijumf volje
spanci glume, valjaju se, provociraju od prvog minuta i kad pobede to je trijumf glume.

Italijani su ipak nenadmasni u tome.Spanci umeju da igraju,i to lep fudbal,pokazali su to na ovom prvenstvu.Za razliku od Nemaca koji su se jedva provlacili [ovaj put,uglavnom su dobri]

Rezultati;
1.Garwor 3+2+3=8
2.fernando 6+3+4=13
3.vins 0+5+0=5
4.DB 06 0+4+2=6
5.MS 0+4+6=10

Back