NinaG.
Obećava
- Poruka
- 67
E, i jos nesto!
Imate li jos nekog ljubimca uz prasce?
I kako to funkcionise? :grin:
Imate li jos nekog ljubimca uz prasce?
I kako to funkcionise? :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poljubac za tvoje prase!njinjaa:Ja bih da pitam do koje mere im se seku nokti,bojim se da ne preteram i koliko sena im dajete,ja mojoj koliko god da dam sve pojede,pa se bojim da ne bude debela?
Koje seno?Jolakavana:uh bas ste se raspisale...!sad ne znam sta da mislim...
koliko bi trebalo dugo da mi traje to seno??
previse je kinte sve to...moji roditelji misle da sam luda i da glodari mogu da jedu i mnogo bedniju hranu... da ja izvodim i slicno..![]()
moji prasici su trenutno u nekom omanjem kavezu,ali za par dana bi trebali da mi stignu neki veci kavezi.pustam ih kaod god imam vremena da setaju po sobi.za sad ih hranim nekom hranom za glodare,travom,raznim povrcem i ponekad vocem.jel pojilica za prasice neka posebna,ili ista kao za papagaje!!!???
ja brinem o njima zato sto ih sad vec jako volim i uopste volim zivotinje i zao mi je kad se muce...
Jolakavana:poznajem par ljudi koji su imali prasice i u zoo shopu sam se informisala.
niko od tih ljudi ni ne zna da gresi...zabavno im je da ih tove,njima su prasci kao igracke.
sutra mi stize to seno.
Jolakavana:tamara sad shvatam da su moje muke oko grickanja nista!
tamaranbg:Ja ludim zbog toga sto sve grize,ali sta da radim.Naprimer, juce je trazim po sobi pola sata nigde je nema,kad se odjednom oglasila sa najdonje pregrade stola za komp.,zamisli popela se i jela papir za stampac,i uvek tako ustane na zadnje nozice i samo gleda kakvu stetu moze da napravi,pravi je mali djavo![]()
NinaG.:Ta hrana na merenje je u najboljem slucaju Prestige Snack (kazem u najboljem) i to NIJE kompletna hrana, nego je dopunska grickalica za sve glodare (ne znam sta je gore - da li to sto je grickalica ili to sto je za sve glodare).
Jos gore ako ni ne znas sta je :-(
Videla sam jednom neko zrnevlje, semenke pakovane na 100 i 200 grama u providnim vrecama sa sve suncokretom i kukuruzom i doslo mi je da placem kad mi je lik u radnji rekao da "oni to bas vole".
Pa..i moje dete "bas voli da gura prste u shteker", ali sam dovoljno zla da joj to branim :???:
DAkle - Cavia Crispy od 210 do 250 dinara
Cavai Complete - od 290 - 320 dinara (kako koji shop dere)
Jod (mada ne znam nista niti imam podatke o njegovoj primeni kod prasaca) moze da bude samo trenutno i kratkotrajno resenje...
Koloidna srebrna voda - mogu ja da ti narucim, je nesto cime sam ja "krpila" rane od tucnjave kod mojih.
Rivanol je dobar, ali ga nema u Srbiji vise, samo u Hr.
Jolakavana:da li je moguce da je king kong dobila menstruaciju,posto je juce u kavezu bilo malo crvenkaste piljevine,cini mi se kao da je krv,ali ne mogu da tvrdim,mozda tripujem...
to se nije ponovilo.mislim nema tragova krvi na danasnjoj piljevini.
njinjaa:Koliko sena da joj dajem,koliko god da joj dam sve pojede,pa se bojim da ne preteram i do koje granice se seku nokti i tu se takodje bojim da ne preteram?
Kolut?tamaranbg:Ocigledno voli da pravi haos,jer u kavezu ima mineralni kamen i kolut i retko kad ih grize,ponekad lize,ali je zato bitno da ona tu nasloni glavu kada spava![]()