Da se nadovezem, da bude jasnije. Imam prepisku mailom sa firmom gde je jasno navedena cena kao i postupak poslovanja sa njima i ugovor za prvu fazu, tj,projekat. Tako da nisam platila nista bez papira, odnosno ugovora o projektu kao uvod u saradnju. I ne, nemam para kao blata, niti sam glupa, proverila sam ih i ranije ali su relativno nova firma pa nije bilo previse podataka a kad mi je vec postalo sumnjivo iskopala sam i ono sto nisam trazila jer sam mislila da su dovoljni neki osnovni podaci. Inace su cenu pravdali time da im je materijal visestruko poskupeo u par meseci i da je to razlog, a zapravo imam utisak da im je ovakav scenario svakodnevnica. Takodje su tavan, tj. galeriju racunali kao korisnu povrsinu i rekli da je kuca veca od dogovorene. I da, jasno sam pitala pre dogovora da li se ta galerija racuna u povrsinu i rekli su ne. Vlasnik je harizmaticni gospodin sa jako lepom pricom, to je ono gde sam ispala glupa. Ovo je lekcija za ceo zivot. Inace, imam dete sa ozbiljnim zdravstvenim problemima pa sam htela jedinom stednjom koju smo godinama skupljali da se preselimo u zdraviju sredinu. Gospodin vlasnik je upoznat sa tim, nisam racunala da su ljudi imuni na sve. I na kraju, nije nama gradnja kuce svakodnevnica pa da na svakom koraku ocekujemo prevaru, ali valjda u Srbiji treba postovati pravilo: svako je kriv dok se ne dokaze da je nevin.