Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Dani ima glava da te zaboliJoj ...
ne mogu ....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dani ima glava da te zaboliJoj ...
ne mogu ....![]()
Ako nadjes nekog,zasto da ne,a ako ne sto bi se razvodio?
Mozak...mozak ..šta je ovo jbtDani ima glava da te zaboli![]()
Mislim da nas zaebava, ne vjerujem da ima neko ko za ozb ovako lupa.ti se šališ zar ne?
Ok. Necu vas vise nervirati ja sam samo rekao moje misljenje,kao sto svi kazu,a vi zivite u iluziji.Mislim da nas zaebava, ne vjerujem da ima neko ko za ozb ovako lupa.
Sigurno si u sretnoj vezi sa sretnom ženom, u nizu žena.. Jer uvjek si s nekom u najboljim godinama.. A da pošto si komšija našeg dragog Zokija... I znaš mu ženu.. Moguće je naravno da imaš druge nagone da pišeš to što pišešSve sto sam rekao stoji. A ti se mozes tesiti isforsiranim smehom koliko god hoces.![]()
"Sretnom zenom". Zena si, znas da to ne postoji.Sigurno si u sretnoj vezi sa sretnom ženom, u nizu žena.. Jer uvjek si s nekom u najboljim godinama.. A da pošto si komšija našeg dragog Zokija... I znaš mu ženu.. Moguće je naravno da imaš druge nagone da pišeš to što pišeš
Samo uživaj sinko I moli Boga da ti se "diže" jaran kad zatreba... I ostaje dobar.. Jer jbg. Nama ženama u najboljim godinama je potrebna (osim dobrog intelekta i humora) tjelesna blizina i keks![]()
Auuuu koja li je tebe ranila da još uvijek ližeš ožiljak.Isto, ogromna ti je greska sto trazis savete zena po tom pitanju. Ne kroj sebe po zeni jer ako to budes radio zavrsices upravo kao to, zena. Sav histerican, nesrecan, potcinjen i sklon dramatizaciji. Sta ja san svake zene nego da kontrolise svoga muskarca i zivi u ekonomski, za nju, pogodnoj situaciji. Takodje, veruj mi na rec da svaka zena, ali apsolutno svaka, ima nerealisticna ocekivanja od svojih potencijalnih partnera. Svaka bi najlepseg, najzgodnijeg i najbogatijeg, ne uzimajuci u obzir njenu situaciju( fizicki izgled, lepotu, obrazovanje, inteligenciju itd.). Tako da vrlo cesto kada ih vreme pritisne i kada uvide da to nece bas tako moci naskoce na prvog nesrecnika koji je u prolazu da ih ozeni. Dakle, ti si im u najmanju ruku bio druga ili treca opcija, tako ce te i tretirati do kraja zivota.
I meni se činiMislim da nas zaebava, ne vjerujem da ima neko ko za ozb ovako lupa.
Zahvaljujuci mojim shvatanjima, od kojih sam neka objavio iznad, ni jedna. Hvala na zabrinutosti, ali zaista nije potrebno.Auuuu koja li je tebe ranila da još uvijek ližeš ožiljak.
... sinko.."Sretnom zenom". Zena si, znas da to ne postoji.
Crni jadi...šta je ovoIsto, ogromna ti je greska sto trazis savete zena po tom pitanju. Ne kroj sebe po zeni jer ako to budes radio zavrsices upravo kao to, zena. Sav histerican, nesrecan, potcinjen i sklon dramatizaciji. Sta ja san svake zene nego da kontrolise svoga muskarca i zivi u ekonomski, za nju, pogodnoj situaciji. Takodje, veruj mi na rec da svaka zena, ali apsolutno svaka, ima nerealisticna ocekivanja od svojih potencijalnih partnera. Svaka bi najlepseg, najzgodnijeg i najbogatijeg, ne uzimajuci u obzir njenu situaciju( fizicki izgled, lepotu, obrazovanje, inteligenciju itd.). Tako da vrlo cesto kada ih vreme pritisne i kada uvide da to nece bas tako moci naskoce na prvog nesrecnika koji je u prolazu da ih ozeni. Dakle, ti si im u najmanju ruku bio druga ili treca opcija, tako ce te i tretirati do kraja zivota.
Istina boli, znam i razumem.... sinko..
Hajde da ti pošaljem kukuruznog griza.. Napravi sebi pure.. Pa kad se dosta ddoooosta najedeš pričat ćemo o sreći, ženama i šta je to dobar keks![]()
Veoma ružan komentarIsto, ogromna ti je greska sto trazis savete zena po tom pitanju. Ne kroj sebe po zeni jer ako to budes radio zavrsices upravo kao to, zena. Sav histerican, nesrecan, potcinjen i sklon dramatizaciji. Sta ja san svake zene nego da kontrolise svoga muskarca i zivi u ekonomski, za nju, pogodnoj situaciji. Takodje, veruj mi na rec da svaka zena, ali apsolutno svaka, ima nerealisticna ocekivanja od svojih potencijalnih partnera. Svaka bi najlepseg, najzgodnijeg i najbogatijeg, ne uzimajuci u obzir njenu situaciju( fizicki izgled, lepotu, obrazovanje, inteligenciju itd.). Tako da vrlo cesto kada ih vreme pritisne i kada uvide da to nece bas tako moci naskoce na prvog nesrecnika koji je u prolazu da ih ozeni. Dakle, ti si im u najmanju ruku bio druga ili treca opcija, tako ce te i tretirati do kraja zivota.
Sve je ok dok ne završi kao ti...Isto, ogromna ti je greska sto trazis savete zena po tom pitanju. Ne kroj sebe po zeni jer ako to budes radio zavrsices upravo kao to, zena. Sav histerican, nesrecan, potcinjen i sklon dramatizaciji. Sta ja san svake zene nego da kontrolise svoga muskarca i zivi u ekonomski, za nju, pogodnoj situaciji. Takodje, veruj mi na rec da svaka zena, ali apsolutno svaka, ima nerealisticna ocekivanja od svojih potencijalnih partnera. Svaka bi najlepseg, najzgodnijeg i najbogatijeg, ne uzimajuci u obzir njenu situaciju( fizicki izgled, lepotu, obrazovanje, inteligenciju itd.). Tako da vrlo cesto kada ih vreme pritisne i kada uvide da to nece bas tako moci naskoce na prvog nesrecnika koji je u prolazu da ih ozeni. Dakle, ti si im u najmanju ruku bio druga ili treca opcija, tako ce te i tretirati do kraja zivota.
Da, bas je ruzan. Siguran sam da su ti muskarci sa zenskim osobinama i nacinom razmisljanja neopisivo privlacni. Prosto se ne mozes odlepiti od njih.Veoma ružan komentar
Gospoja, meni je 26 godina. Pre bi rekao da ste vi blizi isteku roka trajanja, a ja tek pocinjem. Bez uvrede.Sve je ok dok ne završi kao ti...
Zoki je zlatan
Osećam da mi se iznad glave nadvio ban!Da, bas je ruzan. Siguran sam da su ti muskarci sa zenskim osobinama i nacinom razmisljanja neopisivo privlacni. Prosto se ne mozes odlepiti od njih.![]()
A ti si malo detence.... Što ne reče..došao da se igraš...Gospoja, meni je 26 godina. Pre bi rekao da ste vi blizi isteku roka trajanja, a ja tek pocinjem. Bez uvrede.![]()
Ma ja bi vas postavio na mesto ministra kulture.A ti si malo detence.... Što ne reče..došao da se igraš...
u tvojim godinama sigurno nisam igrala žmurke po forumu...
...u gadnu babu rasteš, samo da znaš
Sevaj
Ovo je Marlon.Da, bas je ruzan. Siguran sam da su ti muskarci sa zenskim osobinama i nacinom razmisljanja neopisivo privlacni. Prosto se ne mozes odlepiti od njih.![]()
Sad više ne možeš da me iznerviraš...Ma ja bi vas postavio na mesto ministra kulture.![]()