Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Ja sad ništa ne kapiram, vratila ti se osjećanja prema ženi ili je neka nova žena u igri? Ako jeste zašto onda začinjavati ljubavni život sa suprugom? Šta konkretno želiš da čuješ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim ja da se pravdam,daleko sam ja od dobrog,al hocu da kazem nisu ni drugi bolji samo lazu(mislim na oba pola).Ja sad ništa ne kapiram, vratila ti se osjećanja prema ženi ili je neka nova žena u igri? Ako jeste zašto onda začinjavati ljubavni život sa suprugom? Šta konkretno želiš da čuješ?
Forumasica.Ja sad ništa ne kapiram, vratila ti se osjećanja prema ženi ili je neka nova žena u igri? Ako jeste zašto onda začinjavati ljubavni život sa suprugom? Šta konkretno želiš da čuješ?
Sta ako je debela?Dal verujete u emocije na nevidjeno?
Nisam ni ja verovao dok ne dodjoh na ovaj vas forum.
Inace sve pohvale za forum
Ja ne znam...Hvala,sta god da bude. O o sad nije isto prvi put razmisljam emocijama,a ne znate vec kako to bude kad si mlad bez mozga
niĐĐe vezze ba!Zoki, ako ces iskreno da ti kazem. Nisi ti duzan nikoga da trpis, a pogotovo ne svoju zenu. Ako je tvoja duznost u braku/vezi da je izdrzavas, branis i postujes, njena duznost u najmanju ruku bi bila da ti pruzi seks kad god pozelis i kakav god pozelis u znaku zahvalnosti sto si uopste tu, ako ne iz zelje i ljubavi. Njene najbolje godine su prosle, a poznato je da mi muskarci cenimo lepotu i mladost/nevinost kod zena, ona nista vise od toga nema da ti ponudi. Dakle, njen prajm tajm je prosao odavno koji je svoj vrhunac doziveo negde sredinom njenih dvadesetih godina. A ti si realisticno u najboljim godinama za muskarca u svakom smislu te reci. Dok je ona imala na stotine ponuda, dok je mogla birati, dok te je mogla uslovljavati( u smislu voditi glavnu rec, donositi presudne odluke) ti nisi mogao nista jer si najverovatnije bio bez nekog posebnog iskustva, niti si imao kinte kao sto sad imas i prosto nisi imao luksuz probirljivosti. Sad kada su se uloge zamenile, nemoj se ustrucavati da nametnes ono sto mislis da zasluzujes. A ako nece vec ona, nace se koja hoce.
Blago tebiZoki, ako ces iskreno da ti kazem. Nisi ti duzan nikoga da trpis, a pogotovo ne svoju zenu. Ako je tvoja duznost u braku/vezi da je izdrzavas, branis i postujes, njena duznost u najmanju ruku bi bila da ti pruzi seks kad god pozelis i kakav god pozelis u znaku zahvalnosti sto si uopste tu, ako ne iz zelje i ljubavi. Njene najbolje godine su prosle, a poznato je da mi muskarci cenimo lepotu i mladost/nevinost kod zena, ona nista vise od toga nema da ti ponudi. Dakle, njen prajm tajm je prosao odavno koji je svoj vrhunac doziveo negde sredinom njenih dvadesetih godina. A ti si realisticno u najboljim godinama za muskarca u svakom smislu te reci. Dok je ona imala na stotine ponuda, dok je mogla birati, dok te je mogla uslovljavati( u smislu voditi glavnu rec, donositi presudne odluke) ti nisi mogao nista jer si najverovatnije bio bez nekog posebnog iskustva, niti si imao kinte kao sto sad imas i prosto nisi imao luksuz probirljivosti. Sad kada su se uloge zamenile, nemoj se ustrucavati da nametnes ono sto mislis da zasluzujes. A ako nece vec ona, nace se koja hoce.
Pa nije ovde priča o tome kakvi je društvo i da li ima iskrene ljubavi, btw. Ima je.Ne zelim ja da se pravdam,daleko sam ja od dobrog,al hocu da kazem nisu ni drugi bolji samo lazu(mislim na oba pola).
Onaj ko ne vara bice prevaren u 9 od 10 slucaja, eki ce se setiti ove moje recenice nekad,nadam se da nisam u pravu,al se bojim da jesam.
Želi da bar 60 %komentara budeJa sad ništa ne kapiram, vratila ti se osjećanja prema ženi ili je neka nova žena u igri? Ako jeste zašto onda začinjavati ljubavni život sa suprugom? Šta konkretno želiš da čuješ?
A da osete i primete umalovazavanje oca jer ga majka ne zadovoljava intimno?
Sve sto sam rekao stoji. A ti se mozes tesiti isforsiranim smehom koliko god hoces.niĐĐe vezze ba!
...cuj majket prošle joj najbolje g. Života....
Aaaaaa
Ti si ovo pun ironije
A u tom slučaju svaka časS sinko!
![]()
Zbog cega?Blago tebi
Ih pa vara on nju od početka braka. Želi valjda opravdanje da umiri savjest.Hoće da mu forumaši daju amin da prevari svoju ženu.
Ih pa vara on nju od početka braka. Želi valjda opravdanje da umiri savjest.
Toliko si se nalupao da ne znam od čega bih počelaZbog cega?
Nikog na nisam omalovazavao i nemam nameru,ja e trazim amin od forumasa,ja mislim da diskutujemo,a ono polu papucara cu zaboraviti. Ne znam dal si musko ili zensko mi pricamo i nikog ne omalovazavamo niti nam je namera.Želi da bar 60 %komentara bude
"ako ti ona ne pruža ono što želiš traži od druge, a tvoja žena to mora da ćutke prihvati"
Glavno pitanje je koliko on njoj pruža pa je ona hladna prema njemu.
Ovde ima toliko omalovažavanja žena generalno i u muško ženskom odnosu da je to prosto neverovatno.
Muka mi je!
Gomila papučara se okupi i vredja i ponižava žene, gomila koja verovatno u svom životu ne sme pred ženama ni da pisne!
Većina žena na svojim ledjima vuče i teret i kuću i decu i nekog polumuškarca, koji kad dodje u neke lude godine umisli da je muškarčina i onda mu je do ne znam kakvog seksa i eksperimentisanja.
Hoće da mu forumaši daju amin da prevari svoju ženu.
Eto šta hoće
Koji vi?Nikog na nisam omalovazavao i nemam nameru,ja e trazim amin od forumasa,ja mislim da diskutujemo,a ono polu papucara cu zaboraviti. Ne znam dal si musko ili zensko mi pricamo i nikog ne omalovazavamo niti nam je namera.
Zaljubiška se u forumašicu?Forumasica.Nasla na njemu da trenira moc zavodjenja. Ima da ga izvoza ko najvecu budalu.
Za ozbiljnu vezu on nije prilika, vec neprilika, tako da ga muva neko ko hoce malo da se zabavi i bustuje svoj ego.
Zbog cega je omalovazavam kad ona ne zna nista i nece znati?Koji vi?
TI omalovažavaš svoju suprugu!
Nema veze nisam ni ja Mel GipsonZaljubiška se u forumašicu?Zna li on da smo mi ovdje sve debele i brkate?
![]()
Joj ...Zbog cega je omalovazavam kad ona ne zna nista i nece znati?
Ako nadjes nekog,zasto da ne,a ako ne sto bi se razvodio?Ako nisi zadovoljan svojim sexualnim životom u braku..a to ti je toliko bitno da svoju intimnost deliš na forumu na ovaj način....
razvedi se, kraj priče