Monotonija u braku

Zoki, ako ces iskreno da ti kazem. Nisi ti duzan nikoga da trpis, a pogotovo ne svoju zenu. Ako je tvoja duznost u braku/vezi da je izdrzavas, branis i postujes, njena duznost u najmanju ruku bi bila da ti pruzi seks kad god pozelis i kakav god pozelis u znaku zahvalnosti sto si uopste tu, ako ne iz zelje i ljubavi. Njene najbolje godine su prosle, a poznato je da mi muskarci cenimo lepotu i mladost/nevinost kod zena, ona nista vise od toga nema da ti ponudi. Dakle, njen prajm tajm je prosao odavno koji je svoj vrhunac doziveo negde sredinom njenih dvadesetih godina. A ti si realisticno u najboljim godinama za muskarca u svakom smislu te reci. Dok je ona imala na stotine ponuda, dok je mogla birati, dok te je mogla uslovljavati( u smislu voditi glavnu rec, donositi presudne odluke) ti nisi mogao nista jer si najverovatnije bio bez nekog posebnog iskustva, niti si imao kinte kao sto sad imas i prosto nisi imao luksuz probirljivosti. Sad kada su se uloge zamenile, nemoj se ustrucavati da nametnes ono sto mislis da zasluzujes. A ako nece vec ona, nace se koja hoce.

Ja sad ništa ne kapiram, vratila ti se osjećanja prema ženi ili je neka nova žena u igri? Ako jeste zašto onda začinjavati ljubavni život sa suprugom? Šta konkretno želiš da čuješ?
Ne zelim ja da se pravdam,daleko sam ja od dobrog,al hocu da kazem nisu ni drugi bolji samo lazu(mislim na oba pola).
Onaj ko ne vara bice prevaren u 9 od 10 slucaja, eki ce se setiti ove moje recenice nekad,nadam se da nisam u pravu,al se bojim da jesam.

Ja sad ništa ne kapiram, vratila ti se osjećanja prema ženi ili je neka nova žena u igri? Ako jeste zašto onda začinjavati ljubavni život sa suprugom? Šta konkretno želiš da čuješ?
Forumasica. :lol: Nasla na njemu da trenira moc zavodjenja. Ima da ga izvoza ko najvecu budalu.
Za ozbiljnu vezu on nije prilika, vec neprilika, tako da ga muva neko ko hoce malo da se zabavi i bustuje svoj ego.

Dal verujete u emocije na nevidjeno?
Nisam ni ja verovao dok ne dodjoh na ovaj vas forum.
Inace sve pohvale za forum
Sta ako je debela?
Sta ako je u braku i ne želi da joj se rasturi? I sta ako je daleko od tebe?

Pitam se
. ..

Vidi ja vjerujem u emocije i spaja je duše i da upoznaš nekoga preko neta ili recimo na forumu..
Imala sam takva iskustva i nisam se nikad kajala.
Ali pitanje je koliko si iskren prema sebi i drugima PogotovO kada stupis u bliži kontakt s nekim kao na forumu...

Eh moj ti.. i samo usput...na metu se može i lagati.. Svašta ima, i toga sam vidila.. Tako da kako god da zvuci, dvaput vagaj & eddnom sijeci 😌😉😎😁

Zoki, ako ces iskreno da ti kazem. Nisi ti duzan nikoga da trpis, a pogotovo ne svoju zenu. Ako je tvoja duznost u braku/vezi da je izdrzavas, branis i postujes, njena duznost u najmanju ruku bi bila da ti pruzi seks kad god pozelis i kakav god pozelis u znaku zahvalnosti sto si uopste tu, ako ne iz zelje i ljubavi. Njene najbolje godine su prosle, a poznato je da mi muskarci cenimo lepotu i mladost/nevinost kod zena, ona nista vise od toga nema da ti ponudi. Dakle, njen prajm tajm je prosao odavno koji je svoj vrhunac doziveo negde sredinom njenih dvadesetih godina. A ti si realisticno u najboljim godinama za muskarca u svakom smislu te reci. Dok je ona imala na stotine ponuda, dok je mogla birati, dok te je mogla uslovljavati( u smislu voditi glavnu rec, donositi presudne odluke) ti nisi mogao nista jer si najverovatnije bio bez nekog posebnog iskustva, niti si imao kinte kao sto sad imas i prosto nisi imao luksuz probirljivosti. Sad kada su se uloge zamenile, nemoj se ustrucavati da nametnes ono sto mislis da zasluzujes. A ako nece vec ona, nace se koja hoce.
niĐĐe vezze ba!
...cuj majket prošle joj najbolje g. Života....

Aaaaaa

Ti si ovo pun ironije

A u tom slučaju svaka časS sinko!

🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣

Blago tebi

Ne zelim ja da se pravdam,daleko sam ja od dobrog,al hocu da kazem nisu ni drugi bolji samo lazu(mislim na oba pola).
Onaj ko ne vara bice prevaren u 9 od 10 slucaja, eki ce se setiti ove moje recenice nekad,nadam se da nisam u pravu,al se bojim da jesam.
Pa nije ovde priča o tome kakvi je društvo i da li ima iskrene ljubavi, btw. Ima je.
Nego si ti postavio ovde pitanja

A sinovi od 15 i 19g
Siguuuuurno mogu bolje da prežive razvod roditelja nego da osjete a možda nekad i primjete umalovažavanje svoje majke. ...
I vjeruj mi ako tako nastaviš, velike su šanse da se sve više trude da nikad ne budu kao ti...

Čuvaj se ti.. I tebi i tvojima od srca želim sve najbolje.. Da svi budete sretni..

Želi da bar 60 %komentara bude
"ako ti ona ne pruža ono što želiš traži od druge, a tvoja žena to mora da ćutke prihvati"
Glavno pitanje je koliko on njoj pruža pa je ona hladna prema njemu.
Ovde ima toliko omalovažavanja žena generalno i u muško ženskom odnosu da je to prosto neverovatno.
Muka mi je!
Gomila papučara se okupi i vredja i ponižava žene, gomila koja verovatno u svom životu ne sme pred ženama ni da pisne!

Većina žena na svojim ledjima vuče i teret i kuću i decu i nekog polumuškarca, koji kad dodje u neke lude godine umisli da je muškarčina i onda mu je do ne znam kakvog seksa i eksperimentisanja.
Hoće da mu forumaši daju amin da prevari svoju ženu.
Eto šta hoće

Želi da bar 60 %komentara bude
"ako ti ona ne pruža ono što želiš traži od druge, a tvoja žena to mora da ćutke prihvati"
Glavno pitanje je koliko on njoj pruža pa je ona hladna prema njemu.
Ovde ima toliko omalovažavanja žena generalno i u muško ženskom odnosu da je to prosto neverovatno.
Muka mi je!
Gomila papučara se okupi i vredja i ponižava žene, gomila koja verovatno u svom životu ne sme pred ženama ni da pisne!

Većina žena na svojim ledjima vuče i teret i kuću i decu i nekog polumuškarca, koji kad dodje u neke lude godine umisli da je muškarčina i onda mu je do ne znam kakvog seksa i eksperimentisanja.
Hoće da mu forumaši daju amin da prevari svoju ženu.
Eto šta hoće
Nikog na nisam omalovazavao i nemam nameru,ja e trazim amin od forumasa,ja mislim da diskutujemo,a ono polu papucara cu zaboraviti. Ne znam dal si musko ili zensko mi pricamo i nikog ne omalovazavamo niti nam je namera.

Back