Evo ovako da vam ispricam moju pricu,imam 16god,ovoga leta sam malo vise popio,poljubio se sa pola kluba xD,i imao obicaj da uzmem gutalj vode,soka,cim pljuge od nekoga,U novembru mesecu sam primetio neke izbocine na vratu,odem ja kod lekara opste prakse on meni kaze,ma to je vrv prehlada,da j da radimo krvnu sliku,ono nista sve savrseno,odem na url,u medju vremenu dobijem gnoju anginu,oni mi prepisu strepsils +,panklav I cetrizini,ali ni to nije pomoglo,panika me je hvatala,poceo sam da tripujem da imam HIV pa sam se tresao,nisam spavao nocima,i odem ja da snimi limfne cvorove na VMA (da naglasim da kada se okrenem poprilicno se vide 20mm) I on mi kaze da je ili mono ili koksaki,da idem na infektivnu,tamo me pregledaju,pitaju za simptome I stave 7 dana mirovanja pa kontrola,nakon toga,ispostavi se da naravno imam mononukleozu I od tada evo je vec 3ca nedelja lezim,odmaram,slabo se krecem,pijem cajeve,morate da izbacite gazirano,alkohol I sukomesnato,sad odmaram,malo padnem u depresiju jer sam inace od onih osoba sto nikada ne sede,inace moje pitanje je,
da li ja mogu da imam I mononukleozu I HIV? Nadam se da nisam naporan,potrudio sam se da vam sve opisem sto krace moguce I da naglasim da sam imao odnose I da se jako plasim :S Ocekujem brz odgovor,ko zna ,nek mi pomaze,ja crkoh

Pozzzzz