sta je problem sto imas temperaturu oko 36?????
otkud ti ideja da imas mono ti nemas ni jedan simptom za mono
Prvo Forumu da se zahvalim sto su mi odma' objavili pitanje, a svakako i tebi jer si mi dao brz i otreznjujuc odgovor, najiskrenije HVALA!
Vidi, najvise sam se uplasio od blagog naticanja zlezda, zapravo vena na vratu, mada otrcao sam kod doktora a ona mi kaze da je sve OK
Oticicu i iduce nedelje najverovatnije da proverim to opet, tu osecam male bolove, ali nista strasno, ponekad u toko dana me i grlo malo zaboli, ali opet nista strasno, Eserihiju K. imam, u malom obliku, a da dopunim Urolog je rekao i Balantitis, tako nesto.
Kod Urologa sam se uputio jer sam sutradan osetio da mi se promenio miris glansa, radili smo neke briseve, dadoh UK i SK i sve je bilo ok, medjutim, sem toga sto mi nadjose malo Eserihije, mada, ipak, posto smo se ljubili poceo sam sumnjati na "bolest poljupca"
Kao sto rekoh:
Pritisak gornji119/ donji64/ rad srca84
Malo natecene zlezde na vratu i malo nateklo grlo (blagi bol i knedla)
Temeratura koja varira od 35.5 do 36.5 (okvirno)
Ujutru mi se malo manta u glavi, ali nakon caja i kafe sam skoro kao nov.
Dakle, da ne cuje zlo jedem, pijem, izbegavam samo slatko i gazirano, forsiram cajeve i penzionerski zivot

(citanje politike, resavanje ukrstenih reci, popunjavanje tiketa) malo da se nasmejem na moj strah i muku.
I na kraju da dodam, to se sve "odigralo" pre nekih 40-ak dana, a svakako, ako treba jos neka informacija, pitaj i zaista sam ti zahvalan sto si mi dao otreznjujuc odgovor, jer u globalu osecam se dobro, samo sam uplasen zbog grla, vrata, dakle zbog povremenih blagih bolova u vratu i malo iznad vrata sa ledjne strane i to je odprilike sve. Hvala ti i kao sto rekoh nadam se da je sve ok, ali priznajem zabrinut sam, iskreno.