MONDO: Prosinečki najbliži klupi Zvezde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
кога брига?
Па навијаче Звезде...........зар би неког другог требало да буде брига? А Ћиро (то је онај чије је неостварена жеља да седне на Звездину клупу) нам је и дао Робија - будућег капитена Рватске

Него, шта те спречава да честиташ?
није ваљда да је то толико тешко?
Или не дај боже да некога толико мрзиша да не можеш ни једну обичну честитку превалиш преко усана?

Šta to treba čestitati?? 19 godina staru titulu ili novi uspjeh poznatog i priznatog trenera Roberta Prosinečkog..

Šta to treba čestitati?? 19 godina staru titulu ili novi uspjeh poznatog i priznatog trenera Roberta Prosinečkog..

19 година стару титулу тада нашег заједничког првака............да ли је то толико тешко?

А Роби?
Па зар се њему није грдно клицало диљем рватске?

Ne bi rekao "našeg" prvaka...ali to je prošlo svršeno vrijeme..

како год...........те сезоне су били први на табели фудбалске лига заједничке државе.............а ти натови како год желиш.

И у чему је проблем да честиташ?
нису ваљда неки комплекси?

Koji priznat trener?
O kome pričaš,
smrdljivko?
O Žutom?
E,jadna mi njegova trenerska reputacija....
Biti pomoćni trener u "Dinamu"....
Ja,veličina!!!!
I kluba i "priznatog" trenera.
Nemaš ti,picopevcu,pojma o životu...!!!
Dođi da te Srbi naguze,odnosno nauče...
:ok::lol::lol:

Нисам фан Црвене Звезде, али ми се нимало не допада да Р.Просинечки вршља по српском фудбалу. И то баш у Звезди. Није он никакав месија па да спашава Звезду. Звезда има паметне људе који могу да је спасу.
Можда га вежу емоције али не оне које је испољавао у току метежа 90-тих година. Тако нас је пљувао. Добро, то је политика и нећемо о њој.
А на спортском плану као тренер ја не видим неки значајнији његов рејтинг. Ако неко зна које је клубове у којима је радио као тренер нека наброји.
Неће се Звезда много усрећити са Просинечким.

Robi je srbenda
robi_slavi_zvezda.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back