piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.601
Ciro?Bese li to "strucnjak" koji je tvrdio da od Prosineckog nikada nece biti igrac![]()
Da, čak je izjavio da će pojesti trenersku diplomu ako R.P ikada postane igrač...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciro?Bese li to "strucnjak" koji je tvrdio da od Prosineckog nikada nece biti igrac![]()
Da, čak je izjavio da će pojesti trenersku diplomu ako R.P ikada postane igrač...
кога брига?
Па навијаче Звезде...........зар би неког другог требало да буде брига? А Ћиро (то је онај чије је неостварена жеља да седне на Звездину клупу) нам је и дао Робија - будућег капитена Рватске
Него, шта те спречава да честиташ?
није ваљда да је то толико тешко?
Или не дај боже да некога толико мрзиша да не можеш ни једну обичну честитку превалиш преко усана?
Šta to treba čestitati?? 19 godina staru titulu ili novi uspjeh poznatog i priznatog trenera Roberta Prosinečkog..
19 година стару титулу тада нашег заједничког првака............да ли је то толико тешко?
Ne bi rekao "našeg" prvaka...ali to je prošlo svršeno vrijeme..
Šta to treba čestitati?? 19 godina staru titulu ili novi uspjeh poznatog i priznatog trenera Roberta Prosinečkog..

Koji priznat trener?
O kome pričaš,
smrdljivko?
O Žutom?
E,jadna mi njegova trenerska reputacija....
Biti pomoćni trener u "Dinamu"....
Ja,veličina!!!!
I kluba i "priznatog" trenera.
Nemaš ti,picopevcu,pojma o životu...!!!
Dođi da te Srbi naguze,odnosno nauče...
![]()
Ti si stvarno genije,a istovremeno i serator 2 u 1 kombinacija za pet

Proba za nešto na višem nivou. 
Hrvat na celu Zvezde. Svi pravi Srbi i navijaci Zvezde treba da se kolektivno samoubiju, sta su doziveli![]()
Još je trener hrvatske fudbalske reprezentacije , a ovo bi mu bio prvi klub da nekoga trebira i još će imati platu od 100000 evra za godinu dana.
Bolje da su uzeli Antića za te pare.

nikakvi ste navijaći. u nas nema "ako" u nas je on već prekrižen za sva vremena potpisa-nepotpisa.http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Robert-Prosinecki-Nije-me-strah-da-vodim-Zvezdu-73626.html
Ako je ovo istina i on posle one pljuvačine 90-tih godina po bivšim kolegama kao i po celoj ovoj državi on postane trener Zvezde , ja mogu da kažem samo da kao zadrti zvezdaš , napuštam navijački tabor Crvene Zvezde.
Hrvat na celu Zvezde. Svi pravi Srbi i navijaci Zvezde treba da se kolektivno samoubiju, sta su doziveli![]()

....