Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.792
Ako nisi znao,mati mu je iz Čačkaon je naš Šumadinac
![]()
upravo tako, majka mu je Srpkinja, a otac Slovenac, dakle ni govora o tome da je Hrvat
verujte mi, znam iz prve ruke, on mi dođe neki ujak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nisi znao,mati mu je iz Čačkaon je naš Šumadinac
![]()

Koji priznat trener?
O kome pričaš,
smrdljivko?
O Žutom?
E,jadna mi njegova trenerska reputacija....
Biti pomoćni trener u "Dinamu"....
Ja,veličina!!!!
I kluba i "priznatog" trenera.
Nemaš ti,picopevcu,pojma o životu...!!!
Dođi da te Srbi naguze,odnosno nauče...
![]()
Ti si glup,tup i neupotrebljiv...ni parodiju nisi u stanju shvatiti..
Definitivno si hardcore Prečanin..

upravo tako, majka mu je Srpkinja, a otac Slovenac, dakle ni govora o tome da je Hrvat
verujte mi, znam iz prve ruke, on mi dođe neki ujak![]()
Jel ti to ozbiljno il se zajebavaš il po običaju nemaš pojma o čemu pišeš ?
Robijev otac slovenac ???
ozbiljan sam, njegova majka je sestra moje babe, u porodici svi govore da mu je otac Slovenac otkako znam za sebe

Đuro Prosinečki Slovenac??
Ajde bre u peršun!![]()
ozbiljan sam, njegova majka je sestra moje babe, u porodici svi govore da mu je otac Slovenac otkako znam za sebe
Đuro Prosinečki Slovenac??
Ajde bre u peršun!![]()
Uprava Zvezde dogovorila je, saznaje MONDO, gotovo sve detalje višegodišnjeg ugovora sa Prosinečkim, koji bi trebalo da bude imenovan za trener prvog tima u četvrtak na sednici Upravnog odbora kluba.
Pregovori Zvezde i jednog od najomiljenijeg fudbalera istorijske generacije kluba nisu završeni, ali se očekuje da će dogovor pasti u četvrtak, kada Prosinečki bude ponovo stigao na "Marakanu".
Posle blistave igračke karijere u Crvenoj zvezdi, potom Realu i Barseloni, Robert Prosinečki se 1997. godine vratio u Zagreb, gde je tri godine nastupao za Kroaciju (Dinamo), a trenerskim poslom počeo je da se bavi pre četiri godine kada je postao prvi asistent selektora hrvatske reprezentacije Slavena Bilića.
Angažman u Zvezdi Prosinečkom će biti prvi samostalni trenerski posao.
Prosinečki je prethodni put boravio u Beogradu prošle subote kada je gledao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine (2:2).
http://www.mondo.rs/s191295/Fudbal/MONDO-_Prosinecki_najblizi_klupi_Zvezde.html
Vracarac, gde si sa onim spiskom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jos samo da Adem Ljajic jednog dana postane sljedeci predsednik jednog od ''stubova srpstva'' Inshallah![]()
Kod mene u Hercegovini kažu da Robi nevalja jer je Zagorac---gluposti---Robi je veličina i ljudska i nogometna i dobar izbor za Zvezdu
lazes,prika.i nije zagorac,neg je zagorEc..

nisam prika nego rođo ako misliš da znaš toliko o regionalnim dijalektima-kod mene je zagorac--ikavska štokavica--ja sam u bistri bosAnec iako sam hercegovac kad ja dođem kod tebe možemo na gablec a ti ćeš kod mene na marendu ili da idemo do jelačića bana na frušluk

Муслин је био у праву, тренер треба да бира играче, да му се не намеће избор са стране.
А Просинечки, једноставно, није капацитет за такво нешто, ни близу...Ебо то што је био помоћник овог или оног, шта му је отац, небитно кад је он у питању.
Prosinečki je genije-uvijek je i svugdje odradio korektno svoj posao.
Zvezdu voli iznad svega i dat će sve od sebe.
Veliki žuti ima karizmu kakva se rijetko nalaz a normalan je čovik

nisam prika nego rođo ako misliš da znaš toliko o regionalnim dijalektima-kod mene je zagorac--ikavska štokavica--ja sam u bistri bosAnec iako sam hercegovac kad ja dođem kod tebe možemo na gablec a ti ćeš kod mene na marendu ili da idemo do jelačića bana na frušluk
To Zagorec ili Zagorac nema veze s dijalektima.
Pošto se regija zove Zagorje onda je ispravno Zagorec,
Da se regija zove Zagora ispravno bi bilo Zagorac.
Inače Zagorje je dobilo ime od lokalnog naglašavanja riječi gora.
Misli se na Medvjednicu ( više ) i Ivančicu ( manje ) iza čega leži kraj iza gore.
Pošto Zagorci često za jedninu koriste množinu kraj se lokalno nazivao ZA GORJEM ( za = iza ; gorje = gora ( Medvednica ) misli se ustari na područje za gorom ili iza gore.
Dakle ispravno je Zagorec.
,jer kad se karte na političkoj sceni budu ponovo promešale,
to će vam biti celokupna teritorija "lijepe vaše"

Kako se sada vrti druga prica
Nema vise "stub srpstva" ovo-ono,sad je Robi cool lik,"legenda Zvezde","nije se eksponirao","dobar Hrvat","majka mu Srpkinja".....Sami sebi skacete u stomak prozivanjem Partizana,a i ovo oko poseta na vasim u takmicama,iskreno vam zelim da vam sa Zutim stadioni budu puni po 50.000 i nastavite sa uspesima kao i u zadnjih par sezona u odlucujucim bitkama sa velikanima Jagodinom,BSK,Slobodom Piont,Hajdukom iz Kule.....![]()

kad mogu Marko Popović i Sanja Jovanović biti Hrvati zašto Djuro Prosinečki ne može biiti Slovenac???