cobi63
Aktivan član
- Poruka
- 1.393
Sami cime da se tesim to sto je objavila pravoslavna mitropolija,ili time sto ti mentalno nisi u stanju da prihvatis istorijske cinjnice?Само ти себе теши.Ионако си на списку игнорисаних.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sami cime da se tesim to sto je objavila pravoslavna mitropolija,ili time sto ti mentalno nisi u stanju da prihvatis istorijske cinjnice?Само ти себе теши.Ионако си на списку игнорисаних.
Nije spasavanje duse,ves spasavanje guse.Imas sve za dzabaka,lezi lebe da te jedem,cisti besposlicariАли монаси нису криви због тога.Односно људи који су изабрали монашки живот као начин спасавања душе.
Ne sme,to je zabranjeno
Izusti ime Isusa Hrista, pa neće te grom ubiti zbog toga,...što zazireš toliko od Njega,...pa On ti darova spasenje,....zašto Ga se toliko stidiš???
А има оних који имају услове да имају више деце,па их немају.Шта ћемо са њима?
Izusti ime Isusa Hrista, pa neće te grom ubiti zbog toga,...što zazireš toliko od Njega,...pa On ti darova spasenje,....zašto Ga se toliko stidiš???
Sacekati trenutak i razmisliti sta cemo sa nama?
Sve sto zelimo mjenjati, trebamo od sebe krenuti...
Nisi opet po Božjoj reči postupio,....Gospod prepoznaje svoje i sudi,...ti ne,...za ovo što uze sebi pravo, koje jedino Gospodu pripada, sudiće ti se,....ali ti se, izgleda baš i ne uzbuđuješ, ti ljubav i strah pred Gospodom ne osetiš, i ne znaš koliko je strašno odbaciti brata svoga od sebe,....Eво Господ Исус Христос је Глава Истински Православне Цркве Христове ,а свака неродна лоза попут вас који не признајете Свето Предање као нешто нераздвојно од Светог Писма се сече и у огањ баца.Написао сам.Јел хоћеш још једном да то урадим?![]()
Nisi opet po Božjoj reči postupio,....Gospod prepoznaje svoje i sudi,...ti ne,...za ovo što uze sebi pravo, koje jedino Gospodu pripada, sudiće ti se,....ali ti se, izgleda baš i ne uzbuđuješ, ti ljubav i strah pred Gospodom ne osetiš, i ne znaš koliko je strašno odbaciti brata svoga od sebe,....
Hristu treba da nalikujemo, na njega treba da se ugledamo,........On nikad nikog nije odbacio,....Druge terate a sebi mesto niste obezbedili,.....nauke ljudske propovedate a Hristove se nauke odrekoste!
Možete i na glavi dubiti ali sa izvornim Hrićanstvom nemate zajedništvo.
U startu, da ne idemo dalje, Hrist nikad nije mislio o svojoj crkvi kao o jednonacionalnoj,.....kao drugo, rekao je, idite i propovedajte ono što sam vas naučio,....Rekao je, ljubite i neprijatelje svoje,......a ne,....mrzite i prijatelje svoje,....Hristova nauka je jednostavna i prepoznatljiva, i nijedna ljudska je ne može ispravljati i dograđivati, što vi neprestano pokušavate,....
Ja bih ovde samo dodao,....Pazimo se svi oštrice mača, ne igrajmo se sa rečju Božjom, ona nam je na spasenje data a ne na zastranjenje!!!![]()
Протестантизам је људска наука.Ви штп не признајете да су Свето мПисмо и Свето Предање једно сте такви.И на крају крајева ово што пишеш нема везе са темом не спамуј више.
Па наравно.И читати Свето писмо и Свете оце.![]()
. i citati ono sto volimo.
Vjera nije nametanje (citaj ovo ili ono...)
nego ljubav....
Lijepo je gledati hriscanske primjere, i treba. Ali bojim se da zaostajemo sa vlastitim primjerima.
vec sam ti pisao ali zbog drugih jos jednom:Протестантизам је људска наука.Ви штп не признајете да су Свето Писмо и Свето Предање једно сте такви.И на крају крајева ово што пишеш нема везе са темом не спамуј више.
Ja sam za monastvo.
Jer tako mozes imati mnogo dece...ali duhovne![]()
Ja sam za monastvo.
Jer tako mozes imati mnogo dece...ali duhovne![]()
Можеш.Али боље је да си обичан монах без свештеничког чина.
Samo Gospod Bog može imati decu, njegova su sva deca, a Ti možeš imati učenike.
Samo Gospod Bog može imati decu, njegova su sva deca, a Ti možeš imati učenike.
Можеш.Али боље је да си обичан монах без свештеничког чина.
Svi su ljudi Bozij,ali nisu svi deca Bozija.
Samo oni koji su preko Isusa Hrista usinovljeni su deca Bozija i Braca Hristova.
A sto?
Деца духовна су верници који га слушају као што су некада деца слушала свог оца.Чак се у разрешној молитви по исповести каже за ону особу односно свештеник се обраћа са речју чедо.Значе дете моје духовно.
Pa sta sam lose rekao?
Zar imas nesto da kazes ?
Običan monah možeš biti i kod svoje kuće.![]()