W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
I jel ostade neko na kraju da nije izdajnik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto ti onda ode kod izdajnika i Tadicevog placenika Tome Sanadera ?
citat:
Momčilo Đujić je 9. decembra 1998. zatražio oproštaj od srpskog naroda za "učinjenu grešku prilikom imenovanja Vojislava Šešelja za četničkog vojvodu". On je rekao da je "obrisao Vojislava Šešelja iz svih srpskih četnika" i da mu oduzima čin vojvode zbog toga što je "postao verni saputnik, saradnik i saučesnik (bivšeg predsednika SR Jugoslavije) Slobodana Miloševića" http://sr.wikipedia.org/sr-el/Момчило_Ђујић
pravi cetnik kaze da je seselj izdajnik. sta kazete na ovo radikali????
dobro hercegovac majka mu stara sto se na mene brecas , ne kazem ja da je Toma Tadicev spijun i placnik nego upravo onaj koga si gore hvalio i dizao u nebesa i njegovi ljudi u SrbijiMa ko je Tadicevac neznalicino . Ne mlati kada pojma nemas . Jesi li citao statut stranke . Meni nije bitno kakvo je ime stranke vec kakav je program i kave licnosti stoje iza toga programa . U stranci se fino kaze da se zalazemo za EU kada ona ispuni ljudske i pravne gestove prema Srbiji , a nase rusofilstvo ne dolazi u pitanje . Sad se kao svadjamo sa radikalima , a mogu se zakleti da cemo biti za par godina zajedno u koaliciji ,
dobro hercegovac majka mu stara sto se na mene brecas , ne kazem ja da je Toma Tadicev spijun i placnik nego upravo onaj koga si gore hvalio i dizao u nebesa i njegovi ljudi u Srbiji
tako da ili je Toma izdajnik i placenjik ili je Seselj lazov i prevarant ,trece nema
nisi dokazao da djujic nije shvatao kakva je situacija u zemljiVovodina greska je bila sto je bio slabo obavjesten pa nije shvatao kakva je situacija u zemlji .
da znam.pa?A jel' znas ti koliko je taj Djujic imao godina kada je to izjavio?![]()
Naravno da je izdajnik, i, posle Zlobodana, najveći antisrbin, kao i sva njegova stranka, SRS, nadripatrioti, štetočine, sve što su radili i rade je protiv srpstva, i srpske države. To se znalo od početka, a što su mnogi naivno poverovali u njima kao braniocima srpstva,, to je sad već drugi problem.
Znaci Tadic pravi vladu sa najvecim izdajicama
S kim si takav si![]()
A i ti si, vidim, sve pobrkao.
A i ti si, vidim, sve pobrkala, ništa ti nije jasno.Милунка, шта рећи, осим да сама себи ''упадаш у уста''.
Дупли критеријуми Милунка ником добро нису донели.![]()
Дупли критеријуми Милунка ником добро нису донели.![]()
Šešelj je bre double agent...Prvo ga kad je bio u SAD zavrbovala CIA kao ''antikomunistu'' i poslala u Srbiju gde je dobio zaduženje da bude krtica u našem DB-u...Zaduženje-Borba protiv srpskog nacionalizma!
citat:
Momčilo Đujić je 9. decembra 1998. zatražio oproštaj od srpskog naroda za "učinjenu grešku prilikom imenovanja Vojislava Šešelja za četničkog vojvodu". On je rekao da je "obrisao Vojislava Šešelja iz svih srpskih četnika" i da mu oduzima čin vojvode zbog toga što je "postao verni saputnik, saradnik i saučesnik (bivšeg predsednika SR Jugoslavije) Slobodana Miloševića" http://sr.wikipedia.org/sr-el/Момчило_Ђујић
pravi cetnik kaze da je seselj izdajnik. sta kazete na ovo radikali????
indikativno je da se djujic tokom vremena sve vise udaljavao od radikala.to ukazuje da je on polako shvatao da je seselj njegova zabludaDjujicu su glavu u zadnjim godinama zivota punili ljudi koji su bili otvoreni neprijatelji radikalne stranke . Komunisticki faktor koji je jos postojao u zemlji doprinjeo je glasinama . Ljudi zeljni titula i slave bili su spremni da zrtvuju heroja da bi se proslavili .