gost 174064
Veoma poznat
- Poruka
- 13.982
ni malo paznje i neznosti ne mozes ocekivati od njih
gresis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni malo paznje i neznosti ne mozes ocekivati od njih
muskarci su svinje samozive..samo misle kako da nam strpaju kitu...ni malo paznje i neznosti ne mozes ocekivati od njih
a vi ste kurwe koje gledaju samo kako ce muza prevariti...i karnuti sa sa sto gorim grbavim chupavcem![]()
sto znaci da ti je i mama *****,zar ne...a i ne gledam kakvu facu ima frajer,vec da li mu je kita tvrda..
Koga bre zabole za cvece...
Ja mojoj zeni redovno poklonim cvece.Ne kupujem ali zato uvek pronadjem neki cvetic u basti ili u polju.Smatram da je to vrlo lep gest i nimalo skup ali zato uvek pali...:wink:
Zbog cega se veliki broj muskaraca stidi da pokloni devojci ili zeni cvet? Sto im je tu toliko ponizavajuce?Kada ste poslednji put dobile cvece na poklon?
ufff.. ne volim cvece koje crkava u vazi..
muskarci su svinje samozive..samo misle kako da nam strpaju kitu...ni malo paznje i neznosti ne mozes ocekivati od njih
Ja mojoj zeni redovno poklonim cvece.Ne kupujem ali zato uvek pronadjem neki cvetic u basti ili u polju
Ja mojoj zeni redovno poklonim cvece.Ne kupujem ali zato uvek pronadjem neki cvetic u basti ili u polju.Smatram da je to vrlo lep gest i nimalo skup ali zato uvek pali...:wink:
M poqpish sa groblja...![]()
Zbog cega se veliki broj muskaraca stidi da pokloni devojci ili zeni cvet? Sto im je tu toliko ponizavajuce?Kada ste poslednji put dobile cvece na poklon?
To sam ja htela da uradim i to ovog proleca! Malo mi je falilo.Prolazila sam pored jednog malog groblja, a u njemu cveca koliko hoces! Pa sam se onda pentrala na neku pozidu visoku dva metra, mislila sam "da je to drzavno" cvece, i onda naidju muz i zena i zena kaze "Mala, sta to radis?", ja nista, pravim se luda, kazem "Berem cvece", "Mi smo to sadili" kaze zena, a muz se pokida od smeha, "Dzaba sto smo sadili, sve obrase", kaze zena nekoj drugoj zeni.
Moje saucesce.Volim cvece, a poslednji put sam dobila kitu od Alekse.![]()
..zadnji put sam kupio buket ruza ,zalizo se ,picnuo i otishao kod devojke da je iznenadim a ona se veselo nasmejala i rekla mi da nismo vishe zajedno ......................od tada mrzim karanfile .............
poslednji put sam prosle godine dobila Jedan cvet,ali odmah zatim sam dobila i kituali ne cveca...
![]()