momci i cvece

Znam muza koji je zeni redovno kupovao cvece, a ceo zivot je varao, poslednja je bila neka mlada fuksa kojoj je platio ugradnju silikona. Zena od muke dobila rak dojke. :|

Ja mojoj zeni redovno poklonim cvece.Ne kupujem ali zato uvek pronadjem neki cvetic u basti ili u polju.Smatram da je to vrlo lep gest i nimalo skup ali zato uvek pali...:wink:

Meni je bas imponovalo kad sam dobila po jedan cvet od nekoliko muskaraca na jednoj zurci, kad su ono, doneli ruze, pa decko ko hoce kupi ili uzme ruzu za neku devojku i pokloni joj, kad sam videla koliko su devojke oko mene ljubomorne! A one nisu dobile ni jednu :D Ali svejedno, zaboravila sam ih tamo, te ruze, a bas mi je bilo zao jer je i mene iznenadilo da mi se bas dopala jedna roze, a mislila sam da volim crvene, ako sam uopste i mislila o tome.

Ja mojoj zeni redovno poklonim cvece.Ne kupujem ali zato uvek pronadjem neki cvetic u basti ili u polju

E, tako i moje dete, ocherupao komshijske ruze, jorgovane, maslachke donosi, sav zadihan se vraca sa igralishta i nosi cvetic. Josh mu govorim da ne bere tudje, ali ne vredi. Srecom pa se dugo znamo sa komshilukom, inache bi ko zna kako prosao. Elem, chovek se rodi takav, pazljiv, a to kazem jer sam svu trojicu sinova jednako vaspitavala, a samo najmladji donosi cvece. Doduse, i stariji, ali kad mi je rodjendan, i to je to.

M poqpish sa groblja... :lol:

To sam ja htela da uradim i to ovog proleca! Malo mi je falilo.Prolazila sam pored jednog malog groblja, a u njemu cveca koliko hoces! Pa sam se onda pentrala na neku pozidu visoku dva metra, mislila sam "da je to drzavno" cvece, i onda naidju muz i zena i zena kaze "Mala, sta to radis?", ja nista, pravim se luda, kazem "Berem cvece", "Mi smo to sadili" kaze zena, a muz se pokida od smeha, "Dzaba sto smo sadili, sve obrase", kaze zena nekoj drugoj zeni.

Zbog cega se veliki broj muskaraca stidi da pokloni devojci ili zeni cvet? Sto im je tu toliko ponizavajuce?Kada ste poslednji put dobile cvece na poklon?

Ne znam sta je problem muskarcima uopste... no, muskarcima, sa velikim M, nije problem...
I da...dobih cvece neki dan...posebno i drago, evo, cuvam sliku u kompu...ma, divno!;)

To sam ja htela da uradim i to ovog proleca! Malo mi je falilo.Prolazila sam pored jednog malog groblja, a u njemu cveca koliko hoces! Pa sam se onda pentrala na neku pozidu visoku dva metra, mislila sam "da je to drzavno" cvece, i onda naidju muz i zena i zena kaze "Mala, sta to radis?", ja nista, pravim se luda, kazem "Berem cvece", "Mi smo to sadili" kaze zena, a muz se pokida od smeha, "Dzaba sto smo sadili, sve obrase", kaze zena nekoj drugoj zeni.

Au kraljice svaka ti chast!!! Mis'im ono... Sve naj naj... :lol: :lol: :lol:

nisam videla cvet ne pamtim..ovo moje se svo posushilo jadno....stoji u vaznicama...ne bih da ga bacam,a drugo ne dobijam...
mada ja prva redovno odbijam one sto se muvaju oko basta kafica i nude ruze...
meni cvet nije cvet ako mi ga neko tako pokloni zato sto je to neko ponudio...vec treba sam da se seti....makar ga ubrao i pored puta....bitna je paznja

..zadnji put sam kupio buket ruza ,zalizo se ,picnuo i otishao kod devojke da je iznenadim a ona se veselo nasmejala i rekla mi da nismo vishe zajedno ......................od tada mrzim karanfile .............

Back