Momci,aj odgovorite mi iskrenoo..

Svaka klinka nova koja dodje na forum prvo bude ponudjena da se igra sa Direktovim plisanim medom? Vise je smorio sa takvim bezobraznim fazonima, bilo je zanimljivo prvih 30 puta.

А-ха.

А код тебе је тај проблем што се никад не сетиш ти први да понудиш свог плишаног меду, него те увек предухитри?

Немој да дозволиш да ти на тај начин набија комплексе. На крају крајева, на Крстарици се сваки дан региструје маса девојака, сигурно ћеш се сетити да ти некој први понудиш горе поменуту стварчицу. За почетак напиши подсетник и залепи га на ивицу монитора. И свако јутро када се пробудиш прво погледај ко је најновији члан, и одмах пређи на ствар. Желим ти пуно среће. Поздрав и уживај.

Са које си ти планете кеве ти :))) везе за једно вече су начин живота у тридесетима
Sa iste planete kao i ti Zemljanine .Jeste da ti imas rezone kao da si pao s Marsa
ali to je samo klinacki nacin razmisljanja .Ne govorim o godinama . Neki su zreli
sa 17 , a neko nije nikad !:cool:
Ebiga , tek sad sam vidio da je ovo tinejdzerski pdf .Nastavite sami .
Jos ce me neko optuziti za pedofiliju .Ja sam presisao 40 i stvarno mi nije ovdje mjesto !:sad2:

Poslednja izmena:
Pa to je moderno danas... Ja ne znam šta je tu ubi Bože... :)

Ne zajebavaj je bre...

Vecina momaka sponzoruse ne podnosi... Mora nadjes teskog papucara (mene) xD

Salu na stranu...

Sta onda vidis u takvom liku? A i ako si iz Nisa (nisam citao prethodne strane, pa nzm pominje li se odakle si) javi se da ti dam broj, moze veza na koliko hoces :per:

Anyway mani se ti njega i nadji nekog dobrog koji ce da te, aj da iskoristim taj izraz, voli (iskreno od ljubavi u tim godinama nema nista)....

Sto se tice Direkta ne obaziri se, on se nesto pravi da je takav, ali je u sustini strasno dobar, samo to nece da prizna :D

U moru glupih tema i komentara osećam se 'vako:
Pop-fa%C5%A1ista.jpg

Ne zajebavaj je bre...

Vecina momaka sponzoruse ne podnosi... Mora nadjes teskog papucara (mene) xD

Salu na stranu...

Sta onda vidis u takvom liku? A i ako si iz Nisa (nisam citao prethodne strane, pa nzm pominje li se odakle si) javi se da ti dam broj, moze veza na koliko hoces :per:

Anyway mani se ti njega i nadji nekog dobrog koji ce da te, aj da iskoristim taj izraz, voli (iskreno od ljubavi u tim godinama nema nista)....

Sto se tice Direkta ne obaziri se, on se nesto pravi da je takav, ali je u sustini strasno dobar, samo to nece da prizna :D
E,pa to je problem,sto me izgleda privlace budale...Nisam iz Nisa..Iz Sapca sam :)

On i tu jadnu devojku vara na metar od nje,sam mi je rekao.A ona ,glupa pa ga trpi. To je glupo zensko kad se zacopa u pogresnog.

Aaa, kako mrzim kad neko, a posebno devojka, napise 'glupo zensko' ... kako degradirajuce :dash:

A inace, ako su zajedno toliko dugo znaci da je ipak nju izabrao, varao je ili ne, a vas sto cima na vece ne shvata kao materijal za vezu i ne svidjate mu se dovoljno, ybg

Da sam na tvom mestu otkacila bih ga potpuno, sta ce ti to :cool:

Back