- Poruka
- 42.590
Odmah zamislim gomilu pijanih i zabalavljenih sa dignutim na striptizetu a ona muchenica jedva ceka da klisne kuci . i setih se..striptizeta mora da iskoci iz torte..tako je u filmovioma ali bez utoke kao u filmu Neki to vole vruce..

a sto tako strogo? sto ne bi sve bila zahebancija? ona da ga napada, a on mucenik da se brani? misim..ko jos normalan balavi na sriptizete
meni bi bas bio fazon da drugarici na devojacko dovedem stripera..nema tu bre sexa, samo urnebesna zahebacija...
e sad, sto neko rece..ako je to previse sirovo, uvek ostaje knjizevno vece..neki koncert klasicne muzike..ili, za skromnije dzepove, odlazak u video klub....

moozda je to stereotip koji je dosao sa zapada al isto tako je i dan zaljubljenih dosao sa zapada pa nevidim da se vi zene bunite nesto kad dobijete poklonche i cvetje chetrnaestog februara
neka vam je sa srecom..
jer se te maliciozne malogradjanstine i patetike gadim kao i svako ko ima nesto sire sagledavanje stvarnosti i mnogobrojnih njenih nusprodukata kao sto je ovaj o kom drvimo nocas. cela tema je pomalo pateticna i nije odraz kulture i tradicije ovog naroda. ako zelis da shvatis iz albiona kako narod srbije vrednuje svadbu i ponasanje pre nje snimicu ti sa rts-a 48 sati svadbe pa uzivaj do mile volje. ovo sto se namece kao postulat ponasanja danasnjeg mladozenje i mlade je copy/paste neoliberalnih nacela bivstvovanja iz tvoje sredine ili one preko bare. ako se vec moramo postaviti u vestacku situaciju da tako razmisljamo pomalo na holivudsko benigni nacin onda mislim da nemas pravo da mi prigovoris ni jedno slovo na onaj post. zapadna subkultura koja ovu zemlju sa tradicijom unazadjuje sa konceptom zivljenja za koji nije pripremljena dovodi ljude u klise takvog ponasanja. naravno mladi ljudi su svuda mladi i ne vidim sta te to pogadja da je u korenu svake veze i neka proshla koja nije mozda ohladjena dovoljno i titra tako da ni nadbiskup od kenterberija ne moze da je ohladi cinom proglasenja braka a pogotovo ne ista ceremonija koja jos nije stupila na snagu. naravno da ne govorimo o pravilima vec o izuzecima jer je u srbiji i momacko vece sa striptizetrom izuzetak jedan u hiljadu, pa je tako i onaj sto ti nazivas kres ili yebanja bivse devojke a ja metaforicki namirenje u pezorativnom smislu a u duhovnom zaceljenje rana te stare veze koja jos nije okoncana kako treba na pravi nacin sto nam taj isti holivud servira u svakom slageru od filma kako je to obicno u razvijenom svetu gde se ne zna ko koga yebe... sigurno da 90 posto buducih bracnih parova u srbiji ne razmislja ni o striptizeti na momackoj veceri a jos manje o striperu za onaj deo nasih lepsih polovina a najmanje da to vece iskoristi da bi nesto na brzaka potucali jer zaboga od sutra su drugi ljudi
P.S... naročito posle pročitanog.