The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.160
Јао бре, па видиш да хватам на болећивост.Kolko sam ja korpi popio u zivotu, jedan kineski tanker ih ne bi popakovao
Aj ne kukav vise, dobar si.
Сиеба ми тактику...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јао бре, па видиш да хватам на болећивост.Kolko sam ja korpi popio u zivotu, jedan kineski tanker ih ne bi popakovao
Aj ne kukav vise, dobar si.

E Senna budalo oces da batalis pivo...gledaj sad i balavi
Ti hoces da ti daju iz sazaljenja???Јао бре, па видиш да хватам на болећивост.
Сиеба ми тактику...
![]()

Jel nahranjen?Заузет је тренутно...оправдано![]()
Ide mi da ubacim onaj Sreki-smajlic, ali ne ide, nije fer.Sad me ne boli glava, al me boli zeludac
Odoh ja na temu zdravlje i klimaks, vreme mi je![]()

Mozda me onda zeznuo visak secera?Ide mi da ubacim onaj Sreki-smajlic, ali ne ide, nije fer.
Ja limun u kafu mnogo volim. Uvek po nekoliko kapi kanem. Kafu pijem bez secera.
Добро...Javite mi kad stigne taj Vlada,da vidim kako ga mufaju
Mozda me onda zeznuo visak secera?

Ja mislim da je najpametnije da pravimo zurku u petak ili subotu i svi da se grupno muvamo. Sa sve voajerima!![]()
Ovde se sve spremaju da ga muvaju, a ja kad zovem u kanc ni jedna da dođe!Javite mi kad stigne taj Vlada,da vidim kako ga mufaju![]()
Ja sam ozbiljna zena, ne idem po kanc .Ovde se sve spremaju da ga muvaju, a ja kad zovem u kanc ni jedna da dođe!
У петак, суботу и недељу радим од 16 до 24...Ja mislim da je najpametnije da pravimo zurku u petak ili subotu i svi da se grupno muvamo. Sa sve voajerima!![]()
Hocete da me usvojite kao najstarijeg sina???
A ok, vestine flertovanja su mi zardjale svakakoЈош да сам ја схватио да она флертује са мном...
Лепо ја рекох да нисам еталон вредности...
To nije to tvoje na Sw.. Ovo je kulturno muvanje.swingeraj je iz raja izasao ... ja sam za evo me samopozvan
moze ?

Не колико моја комуникација са женама.A ok, vestine flertovanja su mi zardjale svakako

To nije to tvoje na Sw.. Ovo je kulturno muvanje.![]()
Ramba Amadeusada ti citam Dostojevskog dok vatam za doope ili na sta mislis ?
Bodlera , Crnjanskog, Kostica, Rakica ....
Mjok. Zene ce da vataju, ako im pogodite knjizevnika.da ti citam Dostojevskog dok vatam za doope ili na sta mislis ?
Bodlera , Crnjanskog, Kostica, Rakica ....
Mjok. Zene ce da vataju, ako im pogodite knjizevnika.
Ti si sve promasio.
I kad se zezamo, zezamo se. Imaj meru.