- Poruka
- 18.176
Gledala sam Everybody loves Raymond na TV-uI ti počela ko Snovko u trećem licu.
Koju seriju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam Everybody loves Raymond na TV-uI ti počela ko Snovko u trećem licu.
Koju seriju?

Bolje da pročitaš knjige što sam ti preporučio! Izgleda da ću ipak morati da te zovem u kanc.Gledala sam Everybody loves Raymond na TV-u![]()
Ne mogu sve, bar ne odjednom, dan traje samo 24hBolje da pročitaš knjige što sam ti preporučio! Izgleda da ću ipak morati da te zovem u kanc.![]()
moram i da odmorim maloNema sad izvlačenja, porazgovaraćemo o ovome kad dođeš u kanc, mada od kad te čekam, čini se da to neće biti skoro.Ne mogu sve, bar ne odjednom, dan traje samo 24hmoram i da odmorim malo
Da, vojske danas uopste ne drogiraju. Pogotovo sto im je dostupan mnogo veci spektar.Bersekeri su šamansko ratnička formacija
Prolazili su i obuku i inicijaciju
Nije baš kao da se našljemaš rakičine pa udri gde stigneš
Ali stimulansi su takođe česti u vojskama
Turske Osmanlije su svojim askerima redovno davali opijum, kako ga oni zovu AFION ( ima grad Afion u Turskoj), i nisu osećali ni bol, ni umor, ni strah ni glad
Nema sad izvlačenja, porazgovaraćemo o ovome kad dođeš u kanc, mada od kad te čekam, čini se da to neće biti skoro.![]()
Ko kaže da se ne drogirajuDa, vojske danas uopste ne drogiraju. Pogotovo sto im je dostupan mnogo veci spektar.
Da, Hofman je tvrdio da lsd moze da leci psihu, dok zvanicni stav medicine je upravo suprotno. Ko ce ga znati, verovatno je do vrste, doze i specificnosti bolesti.Ko kaže da se ne drogiraju
Pričala sam o Berserkerima pa sam se nadovezala na Turke
Znam da su mnogi " naši" paravojni bili na dopu
Pa i ekstazi su u Bajeru još za drugog rata napravili za terapiju postraumatskog sindroma za povratnike sa fronta

Ма рокни га!Jel bio Toto skorije![]()
Pušćaj, pa da izginemo, što bi rekao Moca.Jel bio Toto skorije![]()
Sad ce Badrilo da ti odreaguje ❤Zapalimo lulu mira, uhvatimo se za ruke i prizivajmo kisu goli![]()
Ма рокни га!
No sta cu ?Pušćaj, pa da izginemo, što bi rekao Moca.
Не, остала си ми дужна да босе играмо на столу док нам цигани свирају ?Zapalimo lulu mira, uhvatimo se za ruke i prizivajmo kisu goli![]()
Мсм, ја нњ кликћем свакако, лоша искуства из прошлости. Не замери. ?No sta cu ?
Skroz je ok dopisivati se sam sa sobom, ovde si siguranOndaaa

Maminoj prijateljici su šezdesetih davali esid u Nemačkoj za lečenje neke neurozeDa, Hofman je tvrdio da lsd moze da leci psihu, dok zvanicni stav medicine je upravo suprotno. Ko ce ga znati, verovatno je do vrste, doze i specificnosti bolesti.
Као ја што радим, рецимо јел..Skroz je ok dopisivati se sam sa sobom, ovde si siguran![]()

Uh, to bi bas bilo dobro, bose sa ciganima.Не, остала си ми дужна да босе играмо на столу док нам цигани свирају ?
А лула не треба, ја сам мирна. ?
Мсм, ја нњ кликћем свакако, лоша искуства из прошлости. Не замери. ?
Ma naljutim se ja i na sebe i ne govorimo po par meseci. A kad progovorimo onda me drugi gledaju cudno u fazonu, gle prica sam sa sobom.Skroz je ok dopisivati se sam sa sobom, ovde si siguran![]()
Ne znam,sve sto covek preradjuje je sr anje.Maminoj prijateljici su šezdesetih davali esid u Nemačkoj za lečenje neke neuroze
I kad je popila bed trip kao i mnogi,ukinuli su ga
Danas to organizovano rade sa ajahuaskom
Lupi mu samar!Ma naljutim se ja i na sebe i ne govorimo po par meseci. A kad progovorimo onda me drugi gledaju cudno u fazonu, gle prica sam sa sobom.
Šta mi je oprošteno?@Baudrillard sidji u kafanu, sve ti je oprosteno
Lizergična kiselina je ustvari sastojak parazita ražane glavice, Hofman je samo sintetizovaoNe znam,sve sto covek preradjuje je sr anje.
Ono sto je prirodno,ako se ne zloupotrebljava, ne moze biti lose.
Lupi mu samar!