Gleda mi se ovaj film
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si ti admin na forumu knjiznostUzbudljivo![]()
Moderatorjel si ti admin na forumu knjiznost
takoretji ti si pod njimaModerator
Admini su iznad svih nas

Bio skoro kod nas na kablovskoj...posle 20 godina sam ga pogledao.
Gleda mi se ovaj film
Žao mi je Krstarice, bila je nekada forum pun kreativnih ljudi, izmedju ostalog sjajnih pisaca i divnih umova. Svela se na ono o čemu je Plet danima pisala. Ne mislim na prostakluk, nekreativni prostakluk, već na odstranjivanje tih ljudi koji su najveća vrednost Krstarice. Zašto bi vlasnici Krstarice želeli da ostanu bez onog (onih) najvrednijih i da pokopaju ovaj već umrli forum meni je potpuno nejasno. Zašto se ne slušaju oni kojima je do Krstarice stalo a favorizuje petnaestak ljudi koji svojim ponašanjem odbijaju ljude od Krstarice. Bezumlje i ponavljam jako mi je žao što je Krstarica to doživelaNismo ništa brisali
Samo smo malo banovali![]()
To sto pises moze da se primeni na bukvalno svaku temu i svaki podforum.Žao mi je Krstarice, bila je nekada forum pun kreativnih ljudi, izmedju ostalog sjajnih pisaca i divnih umova. Svela se na ono o čemu je Plet danima pisala. Ne mislim na prostakluk, nekreativni prostakluk, već na odstranjivanje tih ljudi koji su najveća vrednost Krstarice. Zašto bi vlasnici Krstarice želeli da ostanu bez onog (onih) najvrednijih i da pokopaju ovaj već umrli forum meni je potpuno nejasno. Zašto se ne slušaju oni kojima je do Krstarice stalo a favorizuje petnaestak ljudi koji svojim ponašanjem odbijaju ljude od Krstarice. Bezumlje i ponavljam jako mi je žao što je Krstarica to doživela
Pa vidiš da se ne čuje taj "glas"Nisam znala da je krizarica nekad bila rasadnik srpske knjizevne misli. Ili da kazem - knjizevne misli u Srbalja?
LolPa vidiš da se ne čuje taj "glas"