Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

FB_IMG_1644487131320.jpg

Nismo ništa brisali
Samo smo malo banovali ;)
Žao mi je Krstarice, bila je nekada forum pun kreativnih ljudi, izmedju ostalog sjajnih pisaca i divnih umova. Svela se na ono o čemu je Plet danima pisala. Ne mislim na prostakluk, nekreativni prostakluk, već na odstranjivanje tih ljudi koji su najveća vrednost Krstarice. Zašto bi vlasnici Krstarice želeli da ostanu bez onog (onih) najvrednijih i da pokopaju ovaj već umrli forum meni je potpuno nejasno. Zašto se ne slušaju oni kojima je do Krstarice stalo a favorizuje petnaestak ljudi koji svojim ponašanjem odbijaju ljude od Krstarice. Bezumlje i ponavljam jako mi je žao što je Krstarica to doživela

Žao mi je Krstarice, bila je nekada forum pun kreativnih ljudi, izmedju ostalog sjajnih pisaca i divnih umova. Svela se na ono o čemu je Plet danima pisala. Ne mislim na prostakluk, nekreativni prostakluk, već na odstranjivanje tih ljudi koji su najveća vrednost Krstarice. Zašto bi vlasnici Krstarice želeli da ostanu bez onog (onih) najvrednijih i da pokopaju ovaj već umrli forum meni je potpuno nejasno. Zašto se ne slušaju oni kojima je do Krstarice stalo a favorizuje petnaestak ljudi koji svojim ponašanjem odbijaju ljude od Krstarice. Bezumlje i ponavljam jako mi je žao što je Krstarica to doživela
To sto pises moze da se primeni na bukvalno svaku temu i svaki podforum.
Vreme prolazi, i sve se menja sem kamenja...a i to samo na prvi pogled.
Ni za cim ne treba zaliti, cak ni za sobom samim...
Jer, svako je kovac svoje srecce...a tirade po forumima kako je ovaj svet nepravedan...
pa, zao mi je ako bushim balonche od sapunice, ali necce promeniti nista.

Pa vidiš da se ne čuje taj "glas"
Lol

Mislim, dugo sam ja ovde. Bila sam aktivan...ish clan do 2015, pa onda opet dosla 2020. Promena koja me sacekala nakon 5 godina je zaista velika, generalno je forum postao liberalniji i otvoreniji za razlicita misljenja. Ako je samo knjizevnost bila nekad ostrvo na kome su pojedinci mogli da praktikuju svoja jalova piskaranja, a ostatak foruma gotovo potpuno jednoumlje, pa to onda ipak govori nesto o onima koji su piskarali.

Vidim da je Plet banovana , ne znam situaciju sa konkursima, odavno nisam u toku ,ali po ovome sto je ovde pisala /ban mi nije jasan.Ocigledno se pojedincima nisu svidjali njeni postovi ili je jednostavno bila, kako kazu/trn u oku nekome..Ali ima istine u njenim postovima..Oni koji su se prepoznali , vide tu istinu ,nije pisala nebuloze.
U svakom slucaju , slazem se sa Lori...Svako ide tamo gde mu odgovara i prija.Postoji toliko mesta na forumu .
Gde ti se ne svidja,jednostavno ne svracas.Tako je najbolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back