...indigo child...
stubborn heart
- Poruka
- 9.757
Можда има везе и са астрологијом,пошто има 12 страна...куј ће га знати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije glupa vrlo je izgledna.Meni je palo na pamet da je neka igračka, kao čigra ili tako nešto. Glupa ideja, znam.
Isto mislimoИли се њиме мерио фи
Али о томе нећемо овде,ипак смо на књижевности.
Pa da. To je otprilike sustina. Caska teme postoje i neke od njih se menjaju i kome god se to ne dopada, ne treba da se zadrzava tu. Ispravljati krive drine nikad nije zahvalan posao, znam to iz prve ruke. Doduse, ja sam i protiv banovina kad se ukazuje na neke nedostatke, pogotovo ako se ti nedostaci mogu dokazati, jer onda ban dokazuje da je osoba u pravu. Sto se tice konkursa, to je debilno uopste potencirati, tu uvek moze da bude pozivanja prijatelja da glasaju za tvoju pesmu/pricu i ako to uradis, ako kazes koja je tvoja pesma/prica, to ide na tvoju savest. Niko ne moze to da promeni.Vidim da je Plet banovana , ne znam situaciju sa konkursima, odavno nisam u toku ,ali po ovome sto je ovde pisala /ban mi nije jasan.Ocigledno se pojedincima nisu svidjali njeni postovi ili je jednostavno bila, kako kazu/trn u oku nekome..Ali ima istine u njenim postovima..Oni koji su se prepoznali , vide tu istinu ,nije pisala nebuloze.
U svakom slucaju , slazem se sa Lori...Svako ide tamo gde mu odgovara i prija.Postoji toliko mesta na forumu .
Gde ti se ne svidja,jednostavno ne svracas.Tako je najbolje.

E.to......ja sam i protiv banovina kad se ukazuje na neke nedostatke, pogotovo ako se ti nedostaci mogu dokazati, jer onda ban dokazuje da je osoba u pravu.

Ti kao moderator vrlo dobro znas sta se desava sa tim prituzbama.Ja sam za to da se nedostaci prijavljuju na mestu za nedostatke. Nek se otvori poseban forum za prituzbe na rad moderatora a ne da se bombarduje tema. Mozda ljudi na temi ne zele da pricaju o tome na temi vec na mestu predvidjenom za zalbe.
Pa pravda je, npr. jedna apstraktna ideja. U praksi, pravda je ono sto uspe da se dokaze. A dokazi cesto mogu da budu proizvod manipulacije, pa onda moras da dokazujes i manipulativnost suprotne strane. Na kraju se svede na to koliko uspesno mozes da predstavis sta je istina, zbog cega su nam se, jos od Rimljana, advokati natovarili na grbacuNešto razmišljam, o ovome. Već nekoliko dana. Ne samo na nivou medija, već uopšte.
Pogledajte prilog 1100178
Koleginice.. kuca se GRADIA ako pravdu dokazujes preko javnog mnjenja, to je tek problem, jer onda moras da cekas da dodje pravi trenutak. Da budes strpljiv, da pazljivo "gradis svoj slucaj" i da, nazalost, nekada pravo vreme ne dodje.
Zato, kad razmisljam o svim ovim grassroot pokretima, gradjanskom aktivizmu i sl. ne mogu a da ne kukam nad raspadom institucija, jer samo su institucije dovoljna zastita gradjaninu.

Znam, ali da li moramo da je rusimo do temelja da bi na rusevinama zapoceli ono sto je nastalo u teorijskoj misli jos krajem 18.veka ili postoji mogucnost da se institucije reformisu na opste dobro? To me muci, kad razmisljam o sukobu radikalnih i liberalnih stavova, ne umem ni sama da kazem cemu bih se prikljucila.Koleginice.. kuca se GRADI![]()
The ThingLjudi, jel ima neko da mi preporuči neki dobar stari sci-fi ili horor (tipa 50te, 60te)? Hvala unapred.![]()
https://www.imdb.com/title/tt0057129/Ljudi, jel ima neko da mi preporuči neki dobar stari sci-fi ili horor (tipa 50te, 60te)? Hvala unapred.![]()
Misliš The Fly?The Thing
Onda onaj gde se čovek zezne u eksperimentu teleportacije pa postane pola muva, isto je stari
E ne znam dal je d flajMisliš The Fly?
Gledala oba ova, odlični su.
The thing ima i rimejk, al naravno ni blizu originalu.
Uuu ovo deluje super, a msm da nisam gledala.
Gledaj ovaj ako nisiMisliš The Fly?
Gledala oba ova, odlični su.
The thing ima i rimejk, al naravno ni blizu originalu.
Ahaa.. ja sam mislila na muvu iz osamdesetih.E ne znam dal je d flaj
Ali jeste nešto 50te ili rane 60te
Tužan film svakako