- Poruka
- 131.220
Ne otkrivaj naše pepeisanje.zao mi je, samo badriju pokazujem na pp

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne otkrivaj naše pepeisanje.zao mi je, samo badriju pokazujem na pp

Gde pise Baralić, odma svracajE da
Gde ima dobrih pečenjara?
Ma kakva pečenjara.. idemo kod Senne ti ga drži za nogice.. ja ću za uši.E da
Gde ima dobrih pečenjara?
Nadam se brzoj smrtiMa kakva pečenjara.. idemo kod Senne ti ga drži za nogice.. ja ću za uši.
nisam protiv toga na ljisuma jok, nego si ti protiv skidanja i drugih vulgarnosti na ovoj temi, pa da te postedim, mili.
E to bih jako volela i ja da vidim!!Ma kakva pečenjara.. idemo kod Senne ti ga drži za nogice.. ja ću za uši.

Ma kod tebe ce da koljemo prase.. i da ga polivamo pivom da vruskaNadam se brzoj smrti
Jedan nek okrece prase a drugi nek cita Šekspirove sonete.Ćao, mala, možeš da me zoveš Badri.zao mi je, samo badriju pokazujem na pp
Saljem ova dva delikventa tebiE to bih jako volela i ja da vidim!!![]()
super, taman da te vidim kako izgledas!nisam protiv toga na ljisu![]()

diskriminacija!!!Ćao, mala, možeš da me zoveš Badri. Pogledajte prilog 1099731
Lunjo.. i ja mislim da je dosta..Tabe, jel smem da skrinsotujem prepisku, da pokazem mojim ljudima ovde kako mi Djuka izvrce reci i teze?
A kad bolje razmislim, ma, dosta je!
Cao,!
A sto ne bi doneo zaklano i samo podlozimo cumur kod mene.Ma kod tebe ce da koljemo prase.. i da ga polivamo pivom da vruskaJedan nek okrece prase a drugi nek cita Šekspirove sonete.
Jel moze ovo neko da premesti u Svet životinja.. ipak se radi o prasetini.Ma kod tebe ce da koljemo prase.. i da ga polivamo pivom da vruskaJedan nek okrece prase a drugi nek cita Šekspirove sonete.
Milance nema tabliceA sto ne bi doneo zaklano i samo podlozimo cumur kod mene.
Milance neka vidi za ostalo![]()

Pa kako bi naduli mehur i šutirali po dvorištu???A sto ne bi doneo zaklano i samo podlozimo cumur kod mene.
Milance neka vidi za ostalo![]()
Imam dve terase na vrhu zgradeMilance nema tablice
Izgleda kod nega ce okupljanje
Ma stampacemo na primteruMilance nema tablice
Izgleda kod nega ce okupljanje

Ee secam se toga, kad smo bili decaPa kako bi naduli mehur i šutirali po dvorištu???

Ti si još kao dete klala prase?Ee secam se toga, kad smo bili deca

Na isti način ja koljem prase. Prvo mu pričam kako ga volim i kako ima slatke uši.men' se cini da djurdjija malo emotivno manipulise sada, ali posto je prehladjena, oprosticemo joj![]()