Molim za savet "stručnjaka"?

Protektor

Aktivan član
Poruka
1.121
Po prvi put nameravam da kupim notebook računar i nikada nism pratio takvu tehnologiju.Tragam po netu ovih dana i upoređujem ih...ima ih dosta koji na oko izgledaju super i sa super cenom mada čudim se kad na jednom mestu jedan košta oko 35000 a na drugom mestu isti 42000.Zato molim za savet.
Inače, računar mi treba za kuckanje jer se bavim pisanjem i rad u Maya programu jer dosta radim sa grafikom i animacijom( amaterski!).
Našao sam ovaj računar pa razmišljam da ga uzmem.Voleo bih vaše mišljenje.
http://www.list.rs/artikal.php?id=NOT02158:bye:
 
Ovde pise rasprodato na linku..a jel si siguran da su isti laptopovi s tolikom razlikom u ceni?mozda ima nesto bolje treba dobro pogledati..a opet ni na svakoj pijaci nije ista cena voca..u svakom slucaju ja sam gledo najjeftinije i sve je bzvz tako da racunaj negde oko 45 000 da iole valja
 
Da sad imam te pare moj izbor bi bio Fujitsu, iz prethodnog linka ima procesor sa 3 jezgra, 4 GB memorije, i Intel integrisanu grafiku, koja je specijalna intelova tehnologija, koja je sigurno jača od većine atijevih grafičkih karti po laptopovima. Meni izgleda kao best buy. A ima dosta rama, što je jako bitno za 3D
 
Acer je krš.HP,Toshiba i Dell.Laptopove sa 1 god. garancije treba kupovati samo kad neko poklanja.
Исправка,чини ми се да сам био недоречен...ХаПе,Тошиба и Дел имају 2 године и више гаранције и углавном су добри.Не треба куповати лаптовое са АМД процесорима без обзира на произвођача,више се греју и пре цркну.
 

Back
Top