Molim te Aljona

• Začetnik teme Začetnik teme Sestra1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Sestra1

Gost
izbrisi ove teme sa muslimanima jer ih koriste samo za svadju i prosipanje mrznje, koja im je djavolom dana. Te teme samo su razlog za ulazak negativne energije na ovaj forum koji je bio jako lepo mesto za diskusiju. Nasi ce uvek da laju na njih i oni na nas. Neka bre idu na politicke forume.
Pitas li se gde su tsetsa(aviv),komsinica, sizif imnogi drugi kulturni forumasi. Otisli su jer je forum skrenuo na stranputicu, na put crnila i mrznje, zlobe i satanske energije koja prosto zraci iz reci na forumu. Kao dobra gazdarica preduzmi nesto pod hitno.
Hvala i sve najbolje.

Zaboravila sam da napomenem da je jos samo mala Milica ostala na forumu.
Nemoj Aljona da te to zavara, ona bi odavno otisla, nego ceka Sizifa da se vrati iz bivseg sovjetskog saveza pa da je malko usreci.

Draga kvazi-"Tsetso"..shta ti to dusho treba da se opet predstavljash lazno!!!Ja koristim samo SVOJ NICK AVIV I nishta drugo... :shock:
Oni koji me poznaju, znaju da ja takve rechi ne umem ni da smislim, a kamoli da izgovorim...Dakle, bezuspeshan pokushaj :!: Ton "pijace" nikad nije bio i nece biti moj stil-jednostavno NIJE u mom mentalnom sklopu :!:
Pozdravljam te,divan je dan..potroshi vreme za neke lephe stvari..Pozdrav od aviv.

Алjона:
Много ти хвала, драга Сестра!

Срдачни поздрав!
Draga Aljonushka,
opet se neko igra sa nashim imenima...Obrati paznju, ovo nije pisala Sestra a ni Tsetsa...mi smo registrovani chlanovi[Sestra i aviv-pishe plavim]...
Ali, to nije bitno.Ovde je divan dan i nashe raspolozenje nishta ne moze pokvariti.
Pozdrav tebi, Milici i Sizifu...Takve stvari ja ne pishem!
Pozdrav i mojim prijateljima ma gde bili-oni znaju da u mome srcu uvek ima mesta za njih..Vasha aviv. :wink: :wink:

Bas sam predlozila Aljoni da otvori odeljak RELIGIJA ZA TINEJDZERE ne bi li neki nasli svoje mesto.
A gostu, koji se tako trudi da skrene moju paznju, porucujem da nisam znala da sam takav utisak ostavila ...opaaaa !!!!
Ali.. vidim da je problem sto mu se cini da je Sizi bolji.. uf.. ne znam stvarno kako da pomognem.
Sve bi bilo mnogo smesno da nije TAKO RUZNO I JADNO.
Sve sto pisemo ovde odraz je naseg u unutrasnjeg stanja i stanja duhovnosti. A takvi komentari na nivou, ne pijace, vec onog najprimitivnijeg nesnalazenja u ljudskim komunikacijama, one najbednije duhovne impotencije da se kaze nesto smisleno .. ne mogu da verujem da neko nije ni toliko dorastao.

E, moj goste.. ako ti je za utehu, ja sam bezgranicno zaljubljena od pre tri nedelje, normalno ne u tvog kandidata ( inace Siziju mogu da budem mama po godinama, nemoj da se zamaras razmisljanjima na tu temu), i tako sam srecna ... Zelim i tebi da se desi nesto slicno, mozda se smiris.. :)

Back