Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.447
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte da Tihi vidi ovu temu, umreće ovako bolestan. Budite humani...
Видео је тему, и већ је поставио лажну вест из Новости да је опозиција победила.![]()
Ma ako je to jedini način da preživi, pustite ga da veruje u to, recite mu i da je zemlja ravna ploča, kao i da su Rusi bila najveća nuklearna sila i pre nego što je Adam zagrizao otrovnu jabuku. Sve što mu treba, da napišemo da mu sačuvamo i život, inače će ga ovo ubitiВидео је тему, и већ је поставио лажну вест из Новости да је опозиција победила.![]()
Tako je. Ruse nećeš pobijediti poštenjem, nego trebaš igrati njihovu igru: ukradi, prevari, zabrani.Optuzis Rusiju za mesanje, onda zabranis 8 opozicionih stranaka, ugasis sve opozicione medije, zabranis glasanje stanovnicima za koje znas da nisu za tebe i tako namaknes "vecinu"
D I K T A T U R A
Apsolutna većina u parlamentu, zabole ih kiki.
A da, zato i glasaju za EU a ne za Odron.Kada uđeš iz Moldavije u Rumuniju, isto je kao da si ušao iz 1970-ih godina u 21. vek.
Не знам чему радост? То су два гласа разума у Еуропској унији. Ако оду, ето нама Четвртог рајха. Изабраног. И Хитлер је победио на изборима.Tu je Fico, njemu su izbori tek za dve godine
mada mu nije većina u parlamentu baš prevelika, može da mu iskliza preko noći
kada padne Orban on je sledeći
Чини ми се да од свих европских земаља, једино Белорусија и Русија имају вишедеценијске председнике.Не знам чему радост? То су два гласа разума у Еуропској унији. Ако оду, ето нама Четвртог рајха. Изабраног. И Хитлер је победио на изборима.
REZULTATI IZBORA U MOLDAVIJI: PAS samostalno formira vladu! Policija upozorava na NEREDE, proruska opozicija pozvala na protest
Izlaznost na izborima bila je oko 52%, a PAS je osvojio više od 50% glasova.
Vladajuća Partija akcije i solidarnosti (PAS) osvojila je većinu glasova na parlamentarnim izborima u Moldaviji.
https://www.blic.rs/vesti/svet/rezu...vi-proevropski-pas-sam-osvaja-vlast-u/h7v69jj
Ово протестанти блокадери у Молдавији најављују обојену револуцију овим бледим покушајем најаве протеста?
Чекај, Тикомире.
Ја ништа у Молдавији нисам пратио.
И онда ти даш неке тњитерсе где пише да су забрањиване партије и гашени медији,
и ја се забринем за демократију у Молдавији.
И онда ти поставиш лажну вест лажних новина Новости, за које цео свет зна да нису тачне.
И ти овако, 'ладно, без икаквог проверавања пласираш ове очигледне лажи по форуму.
И како ја сад да верујем овим твитерсима о забрни партија и медија кад си у стању да пласираш овде овако очигледно лажну вест из лажних медија?
To je zato što koristiš sirotinjsku verziju koja ima znanje do 2021-ve.skoro sam pitao tog GPT-a da malo analizira trenutnu situaciju Ukrajina i Trampov odnos prema njoj... itd
on poče da mi piše o Trampovom prvom mandatu pa me pita da li želim da mi napiše mišljenje u slučaju da Tramp osvoji i drugi mandat
![]()
Иде нова '48.Ovakve stvari čekaju i rusog. uziju u Srbiji i Mađarskoj. Uskoro će spomimjati Rusiju u pozitivnom kontekstu biti zabranjeno i na društvenim mrežama.
Иде нова '48.
Moldavija kao ni preostale zemlje Zapadnog Balkana a verovatno ni Ukrajina, neće nikad ući u EU ma za kakvu politiku se zalagali.
Eventualna demontaža Moldavije kao države i pripajanje Rumuniji dala bi rezultate .
znači ovo dobro samo za recepte i vreme iz Rimskog carstvaTo je zato što koristiš sirotinjsku verziju koja ima znanje do 2021-ve.
Ako platiš, imaćeš pravu verziju koja zna sve do 2027-me.
To ti kažem.znači ovo dobro samo za recepte i vreme iz Rimskog carstva
sad sam ga pitao ko je predsednik amerike
odgovor:
Predsednik Amerike je Joe Biden. On je na funkciji od 20. januara 2021. i pripada Demokratskoj stranci.
Ako želiš, mogu ti ukratko reći i ko su trenutno potpredsednik i ključni članovi administracije.
eto vama prilike da se konačno malo radujeteNemojte da Tihi vidi ovu temu, umreće ovako bolestan. Budite humani...
ma šou...dao sam mu ime - Wily