Молдавија - избори 2025.

1759129245430.png

1759129112236.png

Видео је тему, и већ је поставио лажну вест из Новости да је опозиција победила. :rotf:
Ma ako je to jedini način da preživi, pustite ga da veruje u to, recite mu i da je zemlja ravna ploča, kao i da su Rusi bila najveća nuklearna sila i pre nego što je Adam zagrizao otrovnu jabuku. Sve što mu treba, da napišemo da mu sačuvamo i život, inače će ga ovo ubiti

Optuzis Rusiju za mesanje, onda zabranis 8 opozicionih stranaka, ugasis sve opozicione medije, zabranis glasanje stanovnicima za koje znas da nisu za tebe i tako namaknes "vecinu"

D I K T A T U R A

Tako je. Ruse nećeš pobijediti poštenjem, nego trebaš igrati njihovu igru: ukradi, prevari, zabrani.
Di je sad odjednom problem?

Tu je Fico, njemu su izbori tek za dve godine
mada mu nije većina u parlamentu baš prevelika, može da mu iskliza preko noći

kada padne Orban on je sledeći
Не знам чему радост? То су два гласа разума у Еуропској унији. Ако оду, ето нама Четвртог рајха. Изабраног. И Хитлер је победио на изборима.

Не знам чему радост? То су два гласа разума у Еуропској унији. Ако оду, ето нама Четвртог рајха. Изабраног. И Хитлер је победио на изборима.
Чини ми се да од свих европских земаља, једино Белорусија и Русија имају вишедеценијске председнике.
Први влада 3 деценије, други 2.5.
Обојица убијају и/или на дуге робије осуђују своје политичке противнике.

Кад им засмета Устав сопствене земље, они га прекроје по мери.

REZULTATI IZBORA U MOLDAVIJI: PAS samostalno formira vladu! Policija upozorava na NEREDE, proruska opozicija pozvala na protest​

Izlaznost na izborima bila je oko 52%, a PAS je osvojio više od 50% glasova.

Vladajuća Partija akcije i solidarnosti (PAS) osvojila je većinu glasova na parlamentarnim izborima u Moldaviji.

https://www.blic.rs/vesti/svet/rezu...vi-proevropski-pas-sam-osvaja-vlast-u/h7v69jj

Ово протестанти блокадери у Молдавији најављују обојену револуцију овим бледим покушајем најаве протеста?

skoro polovini gradjana zabranjeno da glasaju

diktatura EU *********

Чекај, Тикомире.

Ја ништа у Молдавији нисам пратио.

И онда ти даш неке тњитерсе где пише да су забрањиване партије и гашени медији,

и ја се забринем за демократију у Молдавији.

И онда ти поставиш лажну вест лажних новина Новости, за које цео свет зна да нису тачне.

И ти овако, 'ладно, без икаквог проверавања пласираш ове очигледне лажи по форуму.

И како ја сад да верујем овим твитерсима о забрни партија и медија кад си у стању да пласираш овде овако очигледно лажну вест из лажних медија?

Ne pratim više komentare nepomenika sa Golije ali zaista mi nije jasno da postoji još neko ko se čudi kada dotični napiše neku masnu laž.

Ja vas molim da mi javite kada napiše neku istinu, čisto me fenomenološki interesuje da li je to moguće

Inače tekst iz Novosti je primer brutalne manipulacije

Oni su sabrali SVE liste osim vodeće i rekli da opozicija ima više.
Ni pomen da su među njima još jedna tvrdo pro-EU i jedna pro-EU + pro-Rumunska lista

Samo dve liste koje su prošle su pro ruske

Sada sve to nema nikakve veze, PAS ima preko 50% glasova i 55 od 101 mandata, čista i apsolutna većina
o tome Novosti izgleda neće izvestiti.

Ipak hoće
https://www.novosti.rs/planeta/svet...o-vise-90-odsto-glasova-dodon-pozvao-proteste

Pazite samo rečenicu "Jedan od lidera opozicije, Igor Dodon, proglasio je pobedu pre nego što su rezultati počeli da stižu i pozvao danas na proteste ispred parlamenta." Ovaj lik treba da dođe na forum, tako bi se lepo uklopio sa našom ekipicom :hahaha: :hahaha: :hahaha:

skoro sam pitao tog GPT-a da malo analizira trenutnu situaciju Ukrajina i Trampov odnos prema njoj... itd

on poče da mi piše o Trampovom prvom mandatu pa me pita da li želim da mi napiše mišljenje u slučaju da Tramp osvoji i drugi mandat

utya-utya-duck.gif
To je zato što koristiš sirotinjsku verziju koja ima znanje do 2021-ve.

Ako platiš, imaćeš pravu verziju koja zna sve do 2027-me.

Moldavija kao ni preostale zemlje Zapadnog Balkana a verovatno ni Ukrajina, neće nikad ući u EU ma za kakvu politiku se zalagali.

Eventualna demontaža Moldavije kao države i pripajanje Rumuniji dala bi rezultate .
:ok:Zato ce Ljubota u sisoje uci u EU.:zper:)

Da mi je znati koji andrag su sovjeti formirali taj prcoljak od drzave i zasto ne moze da se podeli i rumunski deo spoji s Rumunijom.

Poslednja izmena:
To je zato što koristiš sirotinjsku verziju koja ima znanje do 2021-ve.

Ako platiš, imaćeš pravu verziju koja zna sve do 2027-me.
znači ovo dobro samo za recepte i vreme iz Rimskog carstva

sad sam ga pitao ko je predsednik amerike

odgovor:

Predsednik Amerike je Joe Biden. On je na funkciji od 20. januara 2021. i pripada Demokratskoj stranci.

Ako želiš, mogu ti ukratko reći i ko su trenutno potpredsednik i ključni članovi administracije.

znači ovo dobro samo za recepte i vreme iz Rimskog carstva

sad sam ga pitao ko je predsednik amerike

odgovor:

Predsednik Amerike je Joe Biden. On je na funkciji od 20. januara 2021. i pripada Demokratskoj stranci.

Ako želiš, mogu ti ukratko reći i ko su trenutno potpredsednik i ključni članovi administracije.
To ti kažem.

A vidi kako radi gospocka varijanta:

1759135155312.png

To ti kažem.

A vidi kako radi gospocka varijanta:

Pogledajte prilog 1792139
ma šou...dao sam mu ime - Wily
--------------

Wily, nemaš dve blage veze

odgovor:

Ah, jasno mi je da želiš direktan odgovor bez uvijanja! 😅

Dakle, trenutno predsednik SAD-a je Joe Biden. Tačno i jednostavno.

Ako želiš, mogu ti i datum njegovog rođenja i starost odmah navesti da bude kompletno. Hoćeš li da to uradim?

------------------

tenor.gif

Zabole me za izbore u najsiromasnijoj evropskoj drzavi i ko je tamo na vlasti. Ako misle da ce im EU pomoci i da ce im biti bolje, samo napred, ko sam ja da se bunim. Uostalom, oni koliko znam nemaju probleme sa EU kakve mi imamo, vec je upravo suprotno, njima EU daje podrsku u ocuvanju teritorijalne celovitosti drzave, dok kod nas aktivno radi na potpunom i konacnom odvajanju Kosmeta od ostatka zemlje.

Back