Молдавија - избори 2025.

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
91.256
Молдавија је поприште велике борбе проЕУ и проПутиновских политичких блокова.
Москва покушава да Молдавију и даље држи одсеченом од матичне Румуније, те да од Молдавије направи непријатељско острво углављено између Румуније и Украјине где би несрећну Молдавију користила као монету за поткусуривање у свом рату против Украјине и ЕУ.

Хајде да видимо резултате и догађаје од сутра

IMG_6634.jpeg
Тренутно резултати

Ovo će na kraju biti baš ubedljivo

Ode Moldavija na Zapad

Sledeći koji će biti ovako obrisan je Orban, izbori su mu za 6 meseci
Да.
А кад Бугарска искључи руски гас, која ли опција нама остаје док нам држава буде плаћала масне плате НИС запосленима...

Да.
А кад Бугарска искључи руски гас, која ли опција нама остаје док нам држава буде плаћала масне плате НИС запосленима...

Ne znam prijatelju, to pitaj ove genijalce koji tvrde da treba da budemo tvrdo proruski orijentisani iako smo na 2000km od ruske kopnene granice a oko nas sve go NATO i EU.

EU čisti sve pro-ruske elemente zapadno od linije fronta i budućeg ZIDA

Mi se verovatno nadamo da prokopamo tunel dugačak 2.000 km.

Kolike nebuloze se mogu pročitati ovde deluje da je najmanje sulud plan onog Milosa da se oslonimo na to da će Rusija baciti nukelaraku na London i rešiti sve probleme. Taj plan je barem izvodljiv

Ne znam prijatelju, to pitaj ove genijalce koji tvrde da treba da budemo tvrdo proruski orijentisani iako smo na 2000km od ruske kopnene granice a oko nas sve go NATO i EU.

EU čisti sve pro-ruske elemente zapadno od linije fronta i budućeg ZIDA

Mi se verovatno nadamo da prokopamo tunel dugačak 2.000 km.

Kolike nebuloze se mogu pročitati ovde deluje da je najmanje sulud plan onog Milosa da se oslonimo na to da će Rusija baciti nukelaraku na London i rešiti sve probleme. Taj plan je barem izvodljiv
Они нуде аргумент "само да се Рус дочепа делте Дунава, онда је пут широм отворен до Козарске Дубице"

Они нуде аргумент "само да се Рус дочепа делте Дунава, онда је пут широм отворен до Козарске Дубице"

A šta misliš i ti i oni da se mi nađemo na pola i da napravimo platformu koju bi svi podržali
- tačka 1: Pošto smo u NATO - EU okruženju za sada daj da podržavamo njih
- tačka 2: Ako i kada Rus dođe do delte Dunava mi okrećemo ćurak naopako i menjamo stranu, odnosno pravimo pripreme za doček oslobodilaca

Eto, kompromis je moguć

Da ne bude da smo se opet zahebali kada Rus dođe do Dnjepra i tu stane a hebiga nama Dnjepar ne završava posao, treba nam ova druga reketina na D

A šta misliš i ti i oni da se mi nađemo na pola i da napravimo platformu koju bi svi podržali
- tačka 2: Ako i kada Rus dođe do delte Dunava mi okrećemo ćurak naopako i menjamo stranu, odnosno pravimo pripreme za doček oslobodilaca

Eto, kompromis je moguć

Da ne bude da smo se opet zahebali kada Rus dođe do Dnjepra i tu stane a hebiga nama Dnjepar ne završava posao, treba nam ova druga reketina na D
pa ono, što jes jes, deluje kao praktična opcija

Eto, kompromis je moguć

Има она фора из Балкан експреса, традиционални дочек ослободиоца.

Делта није довољна.
Рус мора доћи до Турну Северина да би постао опција за разматрање 😀

Back