Mojoj devojci nesto curi...

• Začetnik teme Začetnik teme Uplasen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zavodljiva1976:
Sladjan(a):
zavodljiva1976:
:shock: A sto se i dalje trudite da odgonetnete o cemu se radi i koja je bolest u pitanju,kad je proslo toliko vremena od kada je tema postavljena...
Devojka se ili izlecila ili je.....necu ni da kazem sta.... :roll:

Cekali smo tvoju zavrsnu rec, mirodjijo :lol: :lol: :lol:

E,bas si me nasmejao..... :lol: :lol: :lol:
Pa ne,mislim stvarnoooo....... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DZEJ, NARAVNO :P ! :wink:

Uplasen:
Cao, molim vas da mi pomognete...

moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?

Jesi_li_siguran_da_tvoja_devojka_nije_lesh(mrtvac) :?:
Ako_nije_onda_nesto_ozbiljno_nije_u_redu_sa_njom_a_bogme_i_sa-tobom!!! :evil:

Uplasen:
Cao, molim vas da mi pomognete...

moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?
bezi brate...raspada se, ostace ti unutra... :x

Lepo pitaj devojku sta nije u redu i zbog cega se to desava. Zasto ne biste otisli zajedno kod ginekologa? Mislim da ce se tvoja devojka oduseviti tim predlogom, a mozete odmah i da se posavetujete kod ginekologa i koju kontracepciju da koristite.
Ali sigurno nesto nije u redu sa njom, jer to nije normalno da ima tokolu kolicinu sekreta (to je sekret definitivno).

E ko iskopa ovu temu... Ovoga se secam dok je ovaj forum bio normalan, sa manje vise normalnim ljudima... Kad smo ovo cak dozivljavali kao ozbiljan vapaj za pomoc... Bas bilo nekad forum-drustvo slozno...

... ali, panta rei, sve se menja... samog sebe ja sada ne mogu da prepoznam, tu su drugovi, gospoda i ko zna ko jos hoda kroz aleju velikana, heroja sa ekrana, heroja nasih velikih od danas... trcim da bih pobeg'o od lazi, hajde kazi koja braca su na strazi ili mi pokazi sigurno mesto, gde mogu da se sakrijem jer pijem i nesto cu da razbijem...

No, valjda je covek do sad nasao resenje i naterao svoju devojcicu da poseti ginekologa...

Back