U pravu si , ni ja nisam obratila paznju. Bez obzira i dalje ne mogu da verujem, zgrozena sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj to vise da radis, honey ball! Bas sam se potresao! Sta mislis, koja je bolest u pitanju? Ima mnogo razlicitih simptoma...hanibal77:iskopah ovo negde...brrr koji horor

'de si, bre, Machak? Nesto te nema?!Machak69:Ja sam psihic. Neko me je trazio?

jagodica:pao mu je prozor dok se kupao

Julian_Duranona:'de si, bre, Machak? Nesto te nema?!Machak69:Ja sam psihic. Neko me je trazio?![]()
Nek' si ti nama ziv i zdrav! Nego, jel' se ti razumes pomalo i u dermatovenerologiju? Imamo ovde veliki problem. Konzilijum ne moze da odgonetne, o cemu se radi!Machak69:Evo me, evo me - ko sto rece jagodica - mal' ne poginu u kupatilu, palo staklo po meni!

zavodljiva1976::shock: A sto se i dalje trudite da odgonetnete o cemu se radi i koja je bolest u pitanju,kad je proslo toliko vremena od kada je tema postavljena...
Devojka se ili izlecila ili je.....necu ni da kazem sta....![]()

Sladjan(a):zavodljiva1976::shock: A sto se i dalje trudite da odgonetnete o cemu se radi i koja je bolest u pitanju,kad je proslo toliko vremena od kada je tema postavljena...
Cekali smo tvoju zavrsnu rec, mirodjijo![]()
![]()
![]()
zavodljiva1976:Sladjan(a):zavodljiva1976::shock: A sto se i dalje trudite da odgonetnete o cemu se radi i koja je bolest u pitanju,kad je proslo toliko vremena od kada je tema postavljena...
Cekali smo tvoju zavrsnu rec, mirodjijo![]()
![]()
![]()
E,bas si me nasmejao.....![]()
![]()
![]()
Pa ne,mislim stvarnoooo....... :wink:
! :wink:Uplasen:Cao, molim vas da mi pomognete...
moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?

bezi brate...raspada se, ostace ti unutra... :xUplasen:Cao, molim vas da mi pomognete...
moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?
sibirska:hahahahahahahahahah fuj odvratne li teme
incognito:E ko iskopa ovu temu...
mozda si trudna?zavodljiva1976:incognito:E ko iskopa ovu temu...To se i ja pitam....svako jutro,kad ovo procitam,odem prvo da povracam,pa nastavim da citam postove :?

hanibal77:mozda si trudna?zavodljiva1976:incognito:E ko iskopa ovu temu...To se i ja pitam....svako jutro,kad ovo procitam,odem prvo da povracam,pa nastavim da citam postove :?
![]()