Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
kojoj sad to curi, kojoj je muka, koja doruckuje, koja je trudna? ... Mislim sad sam skroz zbunjen 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uplasen:Cao, molim vas da mi pomognete...
moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?

loop:ma ovde ti je sve zezancija![]()
znam da je šala,al se mali baš uplašio.Baš ste ga zakopali na krajuMa nisi pogresio! Ima to u Ghostbustersima, jedino ne znam odkud onda to kod nje!? Igrali se dusi?LePiaf:Sve mi se cini da ima nesto u "Ghostbusters"-ima o tome. Kao da je ta zelena ljiga nesto sto duhovi ostavljaju iza sebe? Ili sam pogresio film?...
Fenomen "Uklete Vagine"? Mozda su se kresali na indijanskom groblju.Kad_LupimLupim:Kap, kap, kap, kap, kap, kap, KapaKapa-Kap, kap, kap, kap...
Ma nisi pogresio! Ima to u Ghostbustersima, jedino ne znam odkud onda to kod nje!? Igrali se dusi?LePiaf:Sve mi se cini da ima nesto u "Ghostbusters"-ima o tome. Kao da je ta zelena ljiga nesto sto duhovi ostavljaju iza sebe? Ili sam pogresio film?...
http://img140.echo.cx/img140/1185/casper1ld.gif
Gazdarica:Meni definitivno, po opisu, najvise lici na trihomonas, ali sta god da je, treba da ode kod ginekologa...
Ono sto ona sama, mimo lijekova koje ce joj on dati, moze da uradi, jeste da se ispira, toplom kamilicom...
pre nego lekar utvrdi dijagnozu ne treba prejudicirati i dezavuisati dečka 8) laboratorijska analiza sekreta će dati pravi odgovor i utvrditi na koji lek eventualna bakterija reaguje 

Gazdarica:Hahaha, do sada se ta djevojka, ili izlijecila, ili raspala...
Ovo je prastari topic...![]()
Gazdarica:Hahaha, do sada se ta djevojka, ili izlijecila, ili raspala...
Ovo je prastari topic...![]()