Mojoj devojci nesto curi...

• Začetnik teme Začetnik teme Uplasen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uplasen:
E pa hvala vam svima na odgovorima. Mislim da cu sacekati jos malo sa tim ginekologom da vidim kako se odvijaju stvari. Pokusacu da ne gledam u to dok imamo seks. Disacu na usta da ne osecam miris. Pa ako se nista ne promeni jos par nedelja, ako nece da ide kod ginekologa, uslovicu je.

E pa dobro bre dete, sta si se kog vraga pa javljao ?
Totalno bez veze, ovde se ljudi raspisali a ti eto sacekacu jos par nedelja ....bla bla.....Jel mislis da ce sad tu cvece da nice pa da zakamuflira?/??/ :?:
Samo nemoj jos da mi kazes da ne koristis kondom?!!?? :shock:

Lepo ti je princeza rekla, moze da se .ebe a ne moze kod ginekologa!!!!! FUJJJJ
Treba bre da se lecite i ti i ona, nema tu sale i laznog morala , pravac kod ginekologa :arrow:

Ko zna koliko to traje kad je sad u takvom stanju a vi se igrate, samo nece proci.
Ako takav odnos imate prema sopstvenom telu i zdravlju pa mozete odmah da se bacite sa Savskog mosta da prekratite muke. :?

Maaaaaa....BLJAK! Ja stvarno ne razumijem kako takvo nesto mozes raditi sebi! Ako je vec volis, onda nema pogovora oko ginekologa, jel ona luda pa hoce da se razboli?! Ako treba budi i ostar prema njoj, kasnije ce biti zahvalna. A sad je samo jedno razmazeno deriste koje misli da se razboljevaju samo drugi ljudi. Izvini, ali to bih isto rekla i najboljoj drugarici da je tako neodgovorna! :x

Uplasen:
Ma semta mi kako da mi nesmeta, da mi nesmeta ne bih ovde pisao. Najgore mi je kad ja lezim a ona je gore na meni pa to curi po meni i sliva mi se na stoma, fuj. Ali sta da radim, volim je ti tako sluzavu. :(
Decko meni su govorili da sam lud ali ti bre nisi normalan po tvojoj prici koliko vidim ona bi izmedju nogu mogla da ima i Gremlina a ti to ne bi provalio dok ti ga mali veseli ne bi otkinuo.

Najgora stvar je u tome sto to njoj moze iz vagine da se prosiri I na matericu i jajnike, moze da ima ozbiljnih problema, cak i da ostane sterilna jer teske infekcije dovode do toga da se jajovodi bukvalno slepe i jajna celija i da postoji nemoze da sidje i bude oplodjena. Stvarno nisam upoznala devoku koja bi mogla da ostane ravnodusna kada bi znala da nece moci radjati decu jednog dana.
Posle izvesnog vremena stvari se pogorsaju do te mere da ih ne mozes resiti da desetak vaginaleta.
Ili probaj sledece: postoje toliko vaginaleta koje su sirokog spektra delovanja (Cansen, Canesten, Ginodaktanol, MaxMirror...), idi u apoteku, lepo kupi (mozes cak i u apoteci da pitas za savet), i nagovori je da ih koristi, cak da bi bilo interesantnije - ti joj stavljaj. Tako se necete kompletno otudjiti, malo cete se igrati, a ona ce se otarasiti problema. Naravno i ti.
Sve nabolje i pisi sta si uradio...

Zak:
Uplasen:
Ma semta mi kako da mi nesmeta, da mi nesmeta ne bih ovde pisao. Najgore mi je kad ja lezim a ona je gore na meni pa to curi po meni i sliva mi se na stoma, fuj. Ali sta da radim, volim je ti tako sluzavu. :(
Decko meni su govorili da sam lud ali ti bre nisi normalan po tvojoj prici koliko vidim ona bi izmedju nogu mogla da ima i Gremlina a ti to ne bi provalio dok ti ga mali veseli ne bi otkinuo.

hahahaha "mali veseli" ... nisam mogla da odolim a da se od sve muke i ne nasmejem....

Smizla:
Zak:
Uplasen:

hahahaha "mali veseli" ... nisam mogla da odolim a da se od sve muke i ne nasmejem....
Smizlo gremlini su cudo.

Reci joj da ako ne bude htela da ode kod ginekologa, stvari ce se iskomplikovati. Takve infekcije i upale mogu dovesti do steriliteta. Usput, svaka devojka koja redovno ima seksualne odnose treba ici na ginekoloski pregled barem jednom u sest meseci.

Uplasen:
Cao, molim vas da mi pomognete...

moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?
Vidis ,brate,to sto joj curi nije nista drugo nego njen mozak koji je polako ali sigurno nasao put u spoljni svet....

Uplasen:
Problem je u tome sto ona nece da ide kod ginekologa, ja sam joj predlozio ali ona nece, kaze nikad nije bila i da ce se to srediti samo od sebe,ali to traje vec nedeljama
Alo bre druskane, koliko ta tvoja devojcica ima godina, i da li je ona svesna gde i u kom veku zivi. Reci mi da li si ti svestan koga volis, ja bih zapitala da sam na tvom mestu. Uhvati je za ruku i vodi kod ginekologa, kad vec moze da se jeb.., onda moze i da ode kod lekara. Izvini ako sam bila malo gruba, ali stvarno ne mogu da verujem da to postoji. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

mrvica 2:
Uplasen:
Problem je u tome sto ona nece da ide kod ginekologa, ja sam joj predlozio ali ona nece, kaze nikad nije bila i da ce se to srediti samo od sebe,ali to traje vec nedeljama
Alo bre druskane, koliko ta tvoja devojcica ima godina, i da li je ona svesna gde i u kom veku zivi. Reci mi da li si ti svestan koga volis, ja bih zapitala da sam na tvom mestu. Uhvati je za ruku i vodi kod ginekologa, kad vec moze da se jeb.., onda moze i da ode kod lekara. Izvini ako sam bila malo gruba, ali stvarno ne mogu da verujem da to postoji. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ma izmislja bre sto posto

Back