Mojoj devojci nesto curi...

• Začetnik teme Začetnik teme Uplasen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Hahaha, do sada se ta djevojka, ili izlijecila, ili raspala... :mrgreen:
Ovo je prastari topic... :lol:

Ma to raindog 'tela da mi zavuce, posto se bunih na jednom drugom topicu da vise nema dobrih tema ovdi... I onda umesto da je izvukla zidne varijante, pljeskanja po guzi i sta sve nije bilo, ona se bas ulovila za ovu sto joj curi :lol: ...

No, valjda svako bira ono sto mu odgovara, pa makar to bilo i curenje :twisted:

Uplasen:
Cao, molim vas da mi pomognete...

moja devojka ima nekih problema sa vaginom. stalno joj curi nsto zuto zelenkasto, i jako smrdi. Kad ona hoce da imamo seks, meni je jako neprijatno, ali ne zelim da izbegnem jer je volim. A kad gurnem tamo, u to, sav se ulepim i izgubim volju za seksom. a posle seksa, tu sluz jako tesko operem sa penisa i ostane da smrdi sledecih sati, kada prestane. pomozite, sta da radim ?

To je nova zvakaca guma-ORBIT SA HLAMIDIJOM.

Da nema takvih devojaka sa pola mozga ili( za „trpanje“ prim.a.......ne moram da navodim svi znaju ko je)sta bi ste vi mladjani momci radili.Pri tom ne mogu da verujem da u 21 veku i dobu informacija tvoja devojka kaze da to nije nista i da ce proci. Nece.

Sto se tebe tice ,sam si rekao da je odvratno.I jeste.Pri tom ostatak zenskog sveta nije imun na te stvari ali postoji civilizacijska institucija zvana DOKTOR.
Pri tom treba da znas da ukoliko nisi koristio kondom a sve mi se cini da nisi i ti si „zarazen“i to dobrano. Dalje treba da znas da se te stvari prenose iskljucivo putem sexualnog odnosa tako da ukoliko nisi ti tvoja devojka je to pokupila sa strane.Osim polnog organa dalje se to moze preneti na urinarni trakt pa na bubrege,a moze i na na usnu duplju i kozu. Obzirom da si i ti ugrozena vrsta tvojoj devojci da kazes da ukoliko ODMAH ne ode kod DOKA,tvoj ponos i dika do daljnjeg ostaje u gacama.Pri tom i ti treba da posetis istog i uzimas lekove koje vam prepise. U koliko se ne varam imas 17 god pa ti nece biti tesko da po nesto i shvatis iz svih ovih prica. Pri tom mimo foruma postoji nesto sto se zove Roditelji a i mnoga savetovalista za mlade .Lepo od tebe sto hoces da odvojis kintu tako da mozete da odete i u privatnu ordinaciju.

ako si mu rekla
p031.gif

Back